15 aylik kizim 1 aylik oglum

Demirsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
418
215
53
Istanbul
Mrb arkadaslar kizim 15 aylik 1 aylik birde oglum var. Kizimin hareketleri cok degisti kardesi geldiginden beri yurumeye yeni baslamistiki yurumeyi bıraktı herseyi aglayarak yaptirmaya calisio bazen birakayim aglasin diyorum ama kendi kafasina vurmaya suratini tirmalamaya basliyo. O kadar bunaldimki artik oglumda ilk dogdugu zamanlar hep uyuyodu emmek icin uyaniyodu oda basladi artik yanimizda olmak istiyo. Onu kucagima alinca kizim hemen yanima geliyo sevmeye calisiyo ama caktirmadan vurmaya basliyo. Tek bakiyorum cocuklarima yardimcimda yok esimde gec geliyo isten gece küçük dinlendirmiyo gunduz buyuk. Napmam lazim benim gibi olan varmi

merhaba canim bende senin gibiyim ve yapacak tek sey sabretmek ve en zoru... benim buyuk kizim 15 aylikken kucuk kizim dunyaya geldi ve ayagimda buyugunu sallayip ayni anda kucugune sut verip uyutuyordum. suan buyugu iki bucuk kucugu 15 Aylik neler yasadim ve yasiyorum sadece Allah biliyor bazen agliyorum hala

yani anlatacak cok sey var istersen dertlesiriz ama bu durum cok zor ve beni baya yordu yipratti bende senin gibi yanlizim Allah bu durumda olan herkese yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…