Bu gayet normal birşey hic bir sıkıntı bulunamayıp 2 seneden fazla hamile kalamayan bile var bu sitede
Acaba stres yapıyor olabilir misiniz o da etkiler?
Saglıklı bir ciftin 1 ayda %15 sansı var 1 yıl tamamlandıgında dahi %100 olmuyor bu sans maalesef.İlk zamanlar kesinlikle stres yapmadim akisina biraktim son zamanlarda benimle evlenenlerin olmaya baslayip gözler uzerime cevrilince stres zirvesindeyim son 2aydir. Diger zamanlarda stres yoktu hersey akisindaydi. Alkol sigarada kullanmiyorum.
Bende düzenli adet oluyorum lakin bende endometriozis var sol tup kapali amh düşük duzenli adet kesin sonuç vermiyor yaniBiraz uzun oldu ama okuyup yardimci olabilen konu hakkinda duzenli olup kalamayan var mi.
Belki tupleriniz kapali?
Belki eşinizin sperm sorunu var ?
Belki rahimde veya yumurtalıklarda sorun var ? Bu belkiler çoğalır gider kısacası ikinizinde muayene olup gerekli testlerin yapilmasi gerekiyor.
Sorun ne bilinmeden çare bulunamaz.
Esiniz de gitsin mutlaka erkek infertilitesi cok yaygın son yıllarda6 günüm kaldi herhangi birsey olmamasi durumunda randevu hazir. Bekliyoruz.
Bende düzenli adet oluyorum lakin bende endometriozis var sol tup kapali amh düşük duzenli adet kesin sonuç vermiyor yani
Umarim engel teşkil edecek birşey çıkmaz hakkınızda hayırlısı olsun.6 günüm kaldi herhangi birsey olmamasi durumunda randevu hazir. Bekliyoruz.
Evet maalesefYani adet düzenli olunca herşey yolunda normal gözüyle bakiyolar bakiyordum demekki öyle değilmiş
Esiniz de gitsin mutlaka erkek infertilitesi cok yaygın son yıllarda
Devlete randevu aldıysanız 1 yıl diyin yoksa bakmak istemiyor doktorlar. 1 yıl dolana kadar ilk cocukta beklemek gerektigini düşünüyolar
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun Rabb'im hayırlı evlat nasip eylesinDevlet hastanesinde randevu bulamiyoruz. Artik yedigimizden giydigimizden ictigimizden kesip özel hastanede tum testlerimizi yaptirip en kisa surede bir sorun olup olmadığını ogrenmek istiyoruz.
Umarim engel teşkil edecek birşey çıkmaz hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet maalesef
Amin cümlemize.Anladım hakkınızda hayırlısı olsun Rabb'im hayırlı evlat nasip eylesin
Amin cumlemizinAnladım hakkınızda hayırlısı olsun Rabb'im hayırlı evlat nasip eylesin
Hakkinizda hayirlisi olsun umarim sonuc alirsinizmmerhaba, yazınızı görünce bende destek vermek istedim, yaklaşık 4 yıldır sebepsiz infertilite sorunumuz var , eşimin testleri temiz benim hormon vs herşeyim temiz, ama nasip olmuyor :) içini sıkma , herşey olacağına varır, şimdi ben bulunduğum şehrin ünv hastanesine aşılama ve tüp bebek için başvurdum, ekonomik olarak daha az üzecek ve prof doktor ile görüşme imkanımız oldu, özel doktora alternatif tavsiye almak istersen diye belirtmek istedim. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı dinine vatanına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?