• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 aralik kanda beta hcg

Zehra7754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
29
11
38
34
Merhabalar 15 aralıkta kanda beta hcg yaptirdim kan verdim sağlık ocağında saat 4.30 gibi sonuçlarım cıktı doktorum ulaşamazsan ebeyi ara o seni bilgilendirir demişti sonuçlarına baktım 1.20 yazıyordu aradım ebeyi bana sana pozitifsin de diyemem negatifesin de diyemem çünkü değerlerin yükselebilir dedi 1 hafta sonra tekra kan vermek gerek bi bakalım dedi eğer regl olmazsam 17 aralıkta olmam lazımdı şimdi adetim de gecikti sadece göğüslerinde bir ağrı sızı var ve adet sancim da yok adetle ilgili belirtim de yok böyle değerleri yükselen var mi?

bende bat'tan 2 gun once yani bugun kan testi yaptrdim <5yazdi negatof yani, erken gebelikte ise 2 tane net cizgi var (2ayri gun 2 farkli marka testte 2 cizgi silim cikmisti), doktor dedi ki cok yeni de olmis olabilir regln gecikirse tekrar gel. erken baktirinca cikmjyor demek ki bazen

Ben bundan iki gün önce beta hcgm 6.5 cikti iki gün sonra tekrar baktırdım 28lerde bir değer cikti sizce gebelik varmi
Var evet kan tahlilllerinizi hep aynı yerde yaptırın çünkü birimden birime değişiyor kesin olur✔️ sağlıklı ilerlesin inşallah🤲🏽🤲🏽🤲🏽

Back
X