- 16 Ocak 2015
- 72
- 19
- 33
- Konu Sahibi forbiddenblue
Ege deyim ben :)
Bornovada guzeldir:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ege deyim ben :)
Kesinlikle Bornopva güzel ama ben Karşıyaka da oturuyorum :)Bornovada guzeldir:)
Merhaba arkadaşlar bende gelebilir miyim aranıza :)
Aynen canım artık eski sohbetler kalmadı çok özledim yine toplaşalım :)Gelmelisin bence biz çok uzak kaldık kk dan :)
Aynen canım artık eski sohbetler kalmadı çok özledim yine toplaşalım :)
Hayat telaşından herkes koptu burdan kuzum eski sohbetler çok güzeldi birbirimizle iyi kötü her şeyimizi paylaşırdık ne güzeldi :)Siteye ilk girdiğimde geçen haftalarda ilk işim sana aryz pekmez tuba cevapveriyorum fairytale shanna hepinize baktım ama kimsecikler kalmamıs dedim ahh ahh bi zamanlar ne güzeldi dedim :)
Hayat telaşından herkes koptu burdan kuzum eski sohbetler çok güzeldi birbirimizle iyi kötü her şeyimizi paylaşırdık ne güzeldi :)
İnşallah canım benim inşallah :)Keisnlikle öyle canım dert ortaklığı yaptık birbirimize hep :) Yine yaparız inşallah güzel kişilerle güzel arkadaşlıklar kurarız :)
okul başlayınca herkes unuttu galiba :) bende finaller falan derken anca fırsat bulabildim :)
Aynen benimde bilgisayar yok Antalyada olanda bozuk her an gitti gidicek telefondan baya zor oluyor :)Öyle oluyor o dönemler internette bile az takılıyorum ben hoş bi laptop almam lazım İzmir e dönerken yoksa zor girerim bende kk ya :)
Evet bende mobil denedim çok zor bi aralar obil uygulama vardı kalkmış o daAynen benimde bilgisayar yok Antalyada olanda bozuk her an gitti gidicek telefondan baya zor oluyor :)
Aynen telefondan işkence gibi oluyor güzel bir site ama bilgisayarda daha keyifli :) tablet bile alabilirsin aslinda ucuz bir şey hem taşimasida kolay olur :)Öyle oluyor o dönemler internette bile az takılıyorum ben hoş bi laptop almam lazım İzmir e dönerken yoksa zor girerim bende kk ya :)
Aynen bakıyorum şimdi hiç bi şey olmazsa tablet diyorum :)Aynen telefondan işkence gibi oluyor güzel bir site ama bilgisayarda daha keyifli :) tablet bile alabilirsin aslinda ucuz bir şey hem taşimasida kolay olur :)
Ben burdayım canım iyiyim sen nasilsin :) ?Kizlaaar burda misiniz, nasilsiniz?