- 4 Temmuz 2014
- 147
- 14
- Konu Sahibi forbiddenblue
Huuuuu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum yaş aralığı olarak çok mu az kişiyiz acaba forumdaKonun güzelmiş aslında ama neden devam etmemiş burası :)
Bence değiliz ama neden böyle olmuş bilemiyorum :/Bilmiyorum yaş aralığı olarak çok mu az kişiyiz acaba forumda
İnşallah :) sen kendini tanıt belki denk bir arkadaş bulabilirsin:)Bence değiliz ama neden böyle olmuş bilemiyorum :/
E neyse bende gelmiş bulundum inş yürür konu :)
İnşallah :) sen kendini tanıt belki denk bir arkadaş bulabilirsin:)
Ay izmiiir :) çok merak ediyorum orayı :)) normalde de İzmirde mi oturuyorsun:)?Öyle yapalım madem 20 yaşındayım üniversiteye gidiyorum izmir de :) Başka ne deyim bilemedim :))
Ben İstanbul da oturuyorum ve İstanbul da okuyorum çok isterdim şehir dışında okumayı
Ebelik okuyorum ben. Neden bırakmadılar ki ?Valla imrendim doğrusu Antalya da İzmir de çok güzel şehirler:) benim ailem birakmadi şehir dışına maalesef hangi bölümsün peki
Dışarda zor oluyor yanımızda oku, aklımız sende kalmasın dediler. Bölümünde güzelmiş :) sayısalcısın :) ben ise tam tersi :)) edebiyat öğretmenliği okuyorum :)
Aa ne güzeel :) Neresindesin izmir in okuyo musun çalışıyo musun :)Selam kizlar bnde 23 ve izmiir :)
İŞ için diyebilir o zaman orda mı yaşıyosun ?İkiside degil cnm is gorusmesinden sonuc bekliyorum su an :)
Ege deyim ben :)Evet, bucada okudum burda yasiyorum. Senin 9eylul mu uni?