- Konu Sahibi firstNimbus
-
- #1.321
bizde ilk evlendiğimizde eşimin bir arkadaşı bizim için istahareye yatmış.bakalım çocuğumuz kız mı olacak erkek mi diye.sormuştum eşime ne görmüş diye hiçbirşey görmemiş demişti.o zamanlar tabii gülüp geçmiştik.şimdi dank ediyor kafama meğer çocuk gerçekten doğruları görmüşşşşsenağlama senağlama senağlama
strestenmidir nedir bende doymuyom.....ayy inşallah hamile kalıpp top gibi oluruzzzzzz.. a
yaa bide bu şeyleri okudukça kafam karışıyo okumucam diyorum yok sperm inceleyen merkezler pgt yapanlar co-cultüre yapanlar... geçen gün pgt yi tartışıyolardı mutlaka yapılmalı diye..
bu arada şafak kaç???az kaldı askerin dönmesine
45 canım yaa geçmiyo azaldıkça günler..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sorma canım yaaa.benimde kafam o konuda çok karıştı.ne yapacağım nerede yapacağım hiç bilemiyorum.
ben sormadan sen yazmışsın zaten ne zaman düşünüyorsunuz?birde gittiğin merkezde heyet raporu geçiyor mu? anlaşmaları var mı?
bu aralar bende ciddi ciddi mayayı düşünmeye başladım.ama çok kararsızım.istanbul bile uzak diye gitmekten vazgeçen ben ankarayı düşünüyorum.sonumuz hayır olsun inşallahhhh.bazen düşünüyorum dış gebelik mi daha zordu böyle tutmaması mı diye.bu daha çok koydu açıkçası.az da olsa onun varlığını hissetmek çok güzeldisenağlamasenağlama
bizede ankara daha yakın ama şimdi degiştirmek istemiyorum bu doktorun rahatlığı beni rahatlatıyor.. evet hiç tutmaması daha kötü bikez tutsaydı en azından benimde tutuyor sorun yok derdim şimdi hiç tutmucakmış gibi geliyor...
canım yaaa inşallah birdahaki sefere senin tutcak benimde doğru yere tutunacak bu sefer ve bir yıl sonra burda bebişlerimizin ilk agularını ilk gülücüklerini ve hatta ağlamalarını gaz sorunlarını konuşuyor olacağız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bak şimdi merak ettim kaç yaşındasın canım? ben eylülde 31 olacağım.ve evet vakit saat meselesi bu işler.elbet birgün bizimde vaktimiz gelecek.
canım ben laptop u sahibine vereyim malum misafirim burda... iyi geceler sana görüşürüzzz... :1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?