15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

hana cım seninki 18 mayıs dilmiydi
( ben yan yataktaki:) )

Evet canım 18 Mayıs yukarıda yazdım ama arkadaş 16 Mayıs olabilir diye düşünmüş zaten sanırım 16 mayısta yaptırırım testi...Yan yataktaki arkadaşım benim kaydirigubbakcemile3 sana özel mesj yazmıştım geçen gün arada oraya bak ok?
Bu arada inşallah bu defa başarırsın merkezde de söylemiştim öncelik senin ama olmazsa da devam edicez oluncaya kadar...

canim ben 1 mayista transferim gerceklesti
burda 15.gun testi istiyorlar emin olmak icin
neyse bende belirti yok denilecek kadar azaldi
dunden beri goguslerim dolgunlasti uclarina dogru kasiniyor
bazende kasiklarimara ara agriyor
birde sabah kalkinca bel agrisi ile kalkiyorum
o kadar devamli birsey yok
bugun transferle birlikte 10.gun
yarin sabah bir idrar testi yapmayi dusunuyorum
sizede yazarim

canım bence sen hamilesin.çünkü aynı şeyleri bende yaşamıştım ilk transferimde ve b hcg sonucum 355 ti.inşallah yanılmıyorumdur ama bence:CüvCüv: sin.idrar sonucunu yazmayı unutma sakın.....

Azaldı dediğin belirtiler bunlar mı :1shok: Bence çok iyiye işaret bunlar canım..İnşallah hamilesindir yarın güzel:dance: haberini bekliyoruz. Keşke bende de olsa ama yok şuan için..Bu belirtiler kaçıncı günden sonra oldu acaba? benim 6 günüm bugün 2. gün tranferiydi

lansor17
bence hamilesin demen bile beni bir nebze mutlu etti cok sagol arkadasim
iyiki sizler varsiniz
sona yaklastikca kafam cok karisti
bakalim hayirlisi artik
hepinize Allahim bu yolda once sabir versin

hana
benimkide ikinci gun transferi
transferden bir veya iki gun sonra bende sirt agrisi basladi bazende bel tarafim agriyordu
6.gun dahil bunlar devam etti bir sabah kalktim saat 5 gibiydi sol yumurtaligimda oyle bir sanci vardiki
neye ugradigimi sasirdim
simdilikte bunlari ara ara yasiyorum bilmiyorum oyle kafam karistiki
bu benim ikinci tedavim ilki negatif ti
hicbir belirtim olmadi
bunda bunlari yasadim
insallah melegim benledir

Dediğim gibi bunlar iyiye işaret inşallah canım senin de bizim de meleklerimiz bizimledir kaydirigubbakcemile3

Hana cım ben buraya yabancıyım mesajlara nerden bakılıyor bılmıyorum.nasıl cevap yazılıyor onuda bılmıyorum :) zaten teknolojıyede oldukÇa uzaĞım:)

Elifcim ben de yeniyim KK özelliklerini çok bilmiyorum ama kendi isminin üzerini tıklayıp profili göster i seçersen çıkıyor sanırım özel mesajlar..bana yazmak istersen de benim nickimi tıklayıp profile gireceksin ordaki pencereye yazabilirsin..bu arada nasıl gidiyor? belirtim yok demişsin bende de yok napcaz yaaa?:sm_confused: sadece çok zorladığımdan mı nedir göğüslerimde hassasiyet hissediyorum birazcık :çok üzgünüm:

benim kasıklarımda bi sızlama gibi bişeyler var.göğülerimde hiç bişey yok bazen zonkluyo ama çok nadir.bu belirtiler ilaçtan oluyor belirti değil yani.
naptın çalışıyomusun.ben yarın başlıycam evde vakit geçiremiyorumda zaten..

nasilsiniz arkadaslar
ben sayanamadim evde test yaptim negatif cikti
aslinda cok guvenmedigim icin uzulmedim ama
esim cok uzuldu herseye sinirlenir oldu bir anda
yaptigima da pisman oldum
neyse iyiki sizler varsiniz
yoksa kiminle boyle icten konusabilirim ki

keykey ben bile yapmak istiyorum valla test belki biriki gün sonra yaparım.fisfisfis Zaten biliyorsun ama test gününde dahi idrar testleri negatif olabiliyormuş yani pozitif olsa bile.. o nedenle üzülmemekle iyi yapmışsın...kaydirigubbakcemile3

kızlar bende bugün kan verdim 84 çıktı hamileyimm bende de hiç belirti yoktu inanın sadece arada sırada hafif hafif bel ağrıları oluyordu.

bu gün kaçıncı gününüzdü.bide kaçıncı gün transferiydi.
sizin adınıza çok sevindim.inşallah bizimde öyledir.allah kucağınıza almak nasip etsin.hayırlı evlat versin inşallah:)
göğüs hassasiyeti falandamı yoktu.

arkadaslar biraz onceki yaptigim test 1 saat sonra bir gittim cok az kirmizi bir cizgi cikmis
ama belli belirsiz sizce hamilemiyimdir
birde soyle birsey gordum testte kalin birinci kirmizinin kenara yakinligi ile bu yeni cikan cizginin kenara yakinligi ayni degil sizce umutlanayimmi ki

keykey benimde ilk yaptığım test belli belirsiz silik çizgiydi ve dediğin gibi yaklaşık 15 dk sonra çizgi görünmüştü sonra ikinci gün biraz daha belirginleşti ve bugün kanda çıktı bence sende hamilesin canım aynı gün transfer olduk göreceksin bak sende hamile çıkacaksın.

keykey az önce aklıma geldi biliyor musun hatta sana yazacaktım teste bir daha bakar mısın diye sen de hamilesin canım tebrikler şimdiden ama yarın bir kez daha yap da iyice emin olalım

1 mayısta akşam beş civarı oldu transfer yani bugün 9. günüm iki gündür evde yaptığım testler silik çizgi çıkınca kan verdim 3.gün transferiydi ve dondurulmuş embriyo.valla doğru düzgün söyleyebileceğim bir belirti yoktu halaada yok.

canım inan bende ilk gördüğümde inanmamıştım arka arkaya kaç test yaptım.bak bugün kanda bile çıktı eminim seninde olacak.1 mayıs bebekleri bunlar....:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…