15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

tabi canım ona hiç şüphen olmasın oğlumun babası da iyidir merak etme...

canım bu hayale akşam devam etmek zorundayız çıkıyorum ben...görüşmek üzere

canım benim test günüm 18 mayıs bu gece 10.günde idrar nagatif çıktı..

eee bir erken idrarzede daha.aramıza birdaha hoşgeldn o zamandelikafaduldendelikafadulden
merhaba canım.meslektaşmışız ne güzellll. ben şubat ayında dış gebelik yüzünden açık ameliyat oldum.tam iki ay sonra yeni tedaviye başlamama izin verdiler.sanırım seninde başlamanın sakıncası olmaz.inşallah bu sefer bebişin sana sıkıca tutunurŞeniz
mrb kızlar nasılsınız benim yine hafiften başım agrıyor umudum baya azaldı anlıyacagınızz...
inşallah bu umutsuzluklarını 3-4 gün sonra tamamen unutacaksın canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tabi canım ona hiç şüphen olmasın oğlumun babası da iyidir merak etme...

canım bu hayale akşam devam etmek zorundayız çıkıyorum ben...görüşmek üzere

görüşürüz canım.byeee....

inşallah pozitif çıkacak ve sende çok mutlu bir halde olacaksın.inşallahhhhh ammiiiinnnn

insallah canim ya
cunku bugun bile cok kotuyum yarin ben sonuc negatif oolursa
kaldiramam aglar aglar dururum ama
birdaha boyle inancim kalirmi tedavi icin
burada kimsezim ne es ne de dost
artik buralar bana dar geliyor
ama hayirlisiyla bir hamile oldugumu ogrenirsem yeniden dogmus gibi olurum

merhabalar arkadaşlar nasılsınızz

evet ben ben akılsız bir idrarzedeyimmm dayanamadım yaptım akşam vee negatif çıktı bu sabah kalktım kan testine gitmeye niyetlendim bindim arabaya gitçem aarabanın aküsü bitmiş gidemedim allah istemedi sanırım gitmemi dedim herşeyde vardır bir hayır dedim yürümedimmama 9.gündü olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ve yavaş yavaş kendimi hazrlıyorum sonuca

boşver canını sıkma idrar testine göre hiçbirimiz hamile degiliz.. mutlaka içimizde hamile vardır demekki idrar testi için erken takmayalım kafamızı..

benim geçenki hamileliğimde 10. günün gecesi o kadar silikti ki çizgi eminim 9. gün yapmış olsam göremezdim.ve 12. gün 355 ti sonuç. son anda çıkıp çok hızla yükselebiliyor b hcg canım.

inşallah hamilesindir de böyle şimdiden kendini üzdüğünle kalırsın canım.bu arada yazın türkiyeye gelme durumun yok mu canım biraz kafa dağıtırsın??? gerçi inşallah hamilesindirdirde hiçbir yere kımıldayamazsın o ayrı konu.

yaaa benim moralim çok bozuk başım agrıdı ve geçti aynen adet öncesindeki gibi daha öncekilerdede böyle olmuştu ve sonuç negatifti... yarın test günü ama belki yaptırmam cesaret edemiyorum çünki...

yaaa benim moralim çok bozuk başım agrıdı ve geçti aynen adet öncesindeki gibi daha öncekilerdede böyle olmuştu ve sonuç negatifti... yarın test günü ama belki yaptırmam cesaret edemiyorum çünki...

nasıl yani? hiç mi yaptırmayacaksın?nasıl merak etmeden dayanabileceksin ki?hem adet günün geldiyse ve hala adet olmadıysan hamile olma ihtimalin artmış olmuyor mu?hem test yapmadan nasıl karar verebilirsinki kullandığın ilaçlara devam etmeyi yada kesmeyi??? ay bir anda ne kadar çok sordum yaaaaa

inşallah dediğiniz gibidir arkadaşlar sağolun iiki varsınız yoksa insan kendini olumsuzluğa kaptırıyoo olumlu düşünemiyorr.sağolunnn allah hepinizin yüzünü güldürsünn inşallah

yok benim adet tarihim en erken 17 si zaten.. ilaçları bırakmadım yarın yaptırmazsam cumartesi yaptırırım zaten boşuna iğne vurunmayım çok canım acıyo... yoksa diğer denememde test yaptırmamıştım yani dayanabiliyorum normalde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…