- Konu Sahibi firstNimbus
-
okuyorum da herkes idrar testi ile kafayı bozmus kafamçokkarıştı
kızlar 19 mayıs test günü olup bugunlerde idrar testı yaptıran varmı, bende dün dayanamadım cunku yaptım ama negatif cıktı, internette zaten bu gunlerde idrar da cıkmaz yazıyo ama pozitif cıkan varmı?
eee bir erken idrarzede daha.aramıza birdaha hoşgeldn o zamandelikafaduldendelikafaduldenokuyorum da herkes idrar testi ile kafayı bozmus kafamçokkarıştı
kızlar 19 mayıs test günü olup bugunlerde idrar testı yaptıran varmı, bende dün dayanamadım cunku yaptım ama negatif cıktı, internette zaten bu gunlerde idrar da cıkmaz yazıyo ama pozitif cıkan varmı?
merhaba canım.meslektaşmışız ne güzellll. ben şubat ayında dış gebelik yüzünden açık ameliyat oldum.tam iki ay sonra yeni tedaviye başlamama izin verdiler.sanırım seninde başlamanın sakıncası olmaz.inşallah bu sefer bebişin sana sıkıca tutunurŞenizmrb kızlar burdan hepınızı takıp edıyorum.ınsallah hepınızın testı posıtıf olur
bende 1.denememı nısanda yaptırdım ve sonuc negatıf.
2. denememıde hazıranda yaptırmayı dusunuyoruz cok yakınmı olur arası acaba bılmıyorum
lansor laborant oldugunu okudum bende laborantım canım
inşallah bu umutsuzluklarını 3-4 gün sonra tamamen unutacaksın canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:mrb kızlar nasılsınız benim yine hafiften başım agrıyor umudum baya azaldı anlıyacagınızz...
tabi canım ona hiç şüphen olmasın oğlumun babası da iyidir merak etme...
canım bu hayale akşam devam etmek zorundayız çıkıyorum ben...görüşmek üzere
idrarzede cok iyi bir tabir olmus :roflol:
inşallah pozitif çıkacak ve sende çok mutlu bir halde olacaksın.inşallahhhhh ammiiiinnnn
mrb kızlar bugün test yaptıracaklar vardı dimi.. bi ses çıkmadı...
merhabalar arkadaşlar nasılsınızz
evet ben ben akılsız bir idrarzedeyimmm dayanamadım yaptım akşam vee negatif çıktı bu sabah kalktım kan testine gitmeye niyetlendim bindim arabaya gitçem aarabanın aküsü bitmiş gidemedim allah istemedi sanırım gitmemi dedim herşeyde vardır bir hayır dedim yürümedimmama 9.gündü olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ve yavaş yavaş kendimi hazrlıyorum sonuca
merhabalar arkadaşlar nasılsınızz
evet ben ben akılsız bir idrarzedeyimmm dayanamadım yaptım akşam vee negatif çıktı bu sabah kalktım kan testine gitmeye niyetlendim bindim arabaya gitçem aarabanın aküsü bitmiş gidemedim allah istemedi sanırım gitmemi dedim herşeyde vardır bir hayır dedim yürümedimmama 9.gündü olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ve yavaş yavaş kendimi hazrlıyorum sonuca
insallah canim ya
cunku bugun bile cok kotuyum yarin ben sonuc negatif oolursa
kaldiramam aglar aglar dururum ama
birdaha boyle inancim kalirmi tedavi icin
burada kimsezim ne es ne de dost
artik buralar bana dar geliyor
ama hayirlisiyla bir hamile oldugumu ogrenirsem yeniden dogmus gibi olurum
yaaa benim moralim çok bozuk başım agrıdı ve geçti aynen adet öncesindeki gibi daha öncekilerdede böyle olmuştu ve sonuç negatifti... yarın test günü ama belki yaptırmam cesaret edemiyorum çünki...
nasıl yani? hiç mi yaptırmayacaksın?nasıl merak etmeden dayanabileceksin ki?hem adet günün geldiyse ve hala adet olmadıysan hamile olma ihtimalin artmış olmuyor mu?hem test yapmadan nasıl karar verebilirsinki kullandığın ilaçlara devam etmeyi yada kesmeyi??? ay bir anda ne kadar çok sordum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?