15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

firstNimbus

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
4.116
13
358
46
merhaba kızlar.... benim mayısın 4 ünde dondurulmuşlarla transferim oldu.Bugün 5. günüm bugüne kadar hafif bir bel ağrım ve çok hafif kasık ağrısı şikayetlerim vardı sadece ama bugün kasık ağrım nedense fazlalaştı ve şubatta dış gebelik yüzünden açık ameliyat olmuştum o ameliyat yerim sızlamaya başladı.iyiye mi yoksa kötüye mi işaret insan kestiremiyorda....sizlerde durumlar nasıl?hemen hemen aynı günlerde sonuçlarımızı alacağız.burdan büyük günü beraber bekleyip birbirimize destek olalım ne dersiniz????

----------------------TRANSFER GÜNÜ--------TEST GÜNÜ

OFERTA----------------1 MAYIS------------13 MAYIS:CüvCüv::CüvCüv:
UMUTSUZEL----------2 MAYIS------------14 MAYIS:1no2::1no2:(birgün mutlaka olacak)
RYHN80-----------------2 MAYIS------------14 MAYIS:sm_confused::sm_confused:
KEYKEY----------------1 MAYIS------------15 MAYIS:1no2::1no2:(birgün mutlka olacak)
WİTCH26----------------5 MAYIS------------15 MAYIS:1no2::1no2:(birgün mutlaka olacak)
LANSOR17------------ 4 MAYIS------------16 MAYIS:1no2::1no2:(birgün mutlaka olacak)
ELİF YILDIZ------------4 MAYIS-------------16 MAYIS:CüvCüv::CüvCüv:
SWEETGHOST------ 4 MAYIS------------17 MAYIS:1no2::1no2:(birgün mutlaka olacak)
ANJELİC-----------------5 MAYIS------------17 MAYIS:CüvCüv::CüvCüv:
HANA---------------------4 MAYIS------------18 MAYIS:1no2::1no2:(birgün mutlaka olacak)
ÖZLEMDEVRİM-------6 MAYIS------------18 MAYIS:1no2::1no2:(birgün mutlaka olacak)
DOGA87-----------------9 MAYIS------------19 MAYIS:CüvCüv::CüvCüv:
FİLİZİKO------------------7 MAYIS------------19 MAYIS:1no2::1no2:(birgün mutlaka olacak)
OSNL---------------------7 MAYIS-------------19 MAYIS:CüvCüv::CüvCüv:
GEL-BEBEK-GEL----7 MAYIS-------------19 MAYIS:1no2::1no2:(birgün mutlaka olacak)
SUSADIM---------------8 MAYIS--------------20 MAYIS:CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
slm canım ...benimde adet olacakmış gibi hafif ağrılarım var ama çok dill.karnımda şişlik farkettim bu sabah kasımlarıma doğru ilaçlardan olabilir die düşündüm hakkımızda hayırlısı artık ....

maşallah diyerek başlamak istiyorum inşallah bebişine sağlıcakla kavuşursun
baksana çok az kalmış test gününe
inşallah pozitif olur sonuç

benimde 15 inde test gunum
basta 6. gun dahil sirt ve bel agrisi vardi ama sonralari azaldi
bakalim hayirlisi
herkeze iyi beklemeler

Son düzenleme:
benimki daha erken 1 mayıs transfer 13 mayıs test günüm ilk haber benden olacak sanırım.bugün 8. günüm evde yaptığım test silik çizgi çıkıyor bundan bir anlam çıkarmaktan korkuyorum ama umarım herşey güzel sonuçlanır hepimiz için.

Benim de 4 mayısta 2. gün transferi oldu şuana kadar hiçbir belirtim yok ve korkuyorum bu ikinci denemem bu da hüsran olacak diye...ınşallah sonu iyi olur hepinize bol şanslar

ne güzel bekleyen ne çokmuşuz böyle.inşallahhh hepimizin testleri pozitif çıkar ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

arkadaşlar ilk sayfaya transfer ve test günlerimizi ekliyorum.test günü gelen arkadaşlara bir gece öncesinden yoğun birşekilde dualarımızı yollayalım diye....

Liste yapmışsın eline sağlık canım..Bana 2.gün transferi yapıldığı için test günüme 18 Mayıs dediler ama ben o kadar dayanamam sanırım delikafadulden

Liste yapmışsın eline sağlık canım..Bana 2.gün transferi yapıldığı için test günüme 18 Mayıs dediler ama ben o kadar dayanamam sanırım delikafadulden

bende 16 mayısa kadar bekleyemem diyordum.14 gün gerçektende çok geldi.insan meraktan çatlıyor yaaa....

arkadaşlar az önce erken gebelik belirtilerini araştırırken kocakarı metodu öğrendim ve tıbbende mantıksız gelmediği için sizlerlede paylaşayım dedim.şimdi kızlar,orta parmak vajenden içeri doğru sokulduğunda eger parmağınız rahminize dokunuyorsa (adete yakın rahim biraz daha aşağı sarkar) sonuç negatif yok eğer boşlukta ve hiçbiryere dokunamıyorsanız sonuç pozitif oluyormuş.valla ben dayanamadım denedim hiçbir yere dokunmadı parmağım.gerçi hiçbir şekilde güvenilirliği olmasada dokunamamış olmak güzeldi.boş yere mi umutlanıyorum acaba??????

kızlar benim kasıklarıma ara ara şiddetli batmalar oluyor başkada birşey yok sizdede var mı bu batmalardan yoksa ben evham mı yapıyorum?

dün arkadaşım geldi bize iki minikmeleği var biri7 yaşında diğer 3 aylık eşler dışarı çıktılar dönerken onun eşi anneler günü için hediye almış.benimkide almış.ama bana diyemedi anneler günü için diye sana aldım dedi sadece içim buruldu çok..eğer bu seferde olmazsa napcam bilemiyorum bu 5.denemem artık sanki bütün yollar kapanırmış gibi geliyo..

dün arkadaşım geldi bize iki minikmeleği var biri7 yaşında diğer 3 aylık eşler dışarı çıktılar dönerken onun eşi anneler günü için hediye almış.benimkide almış.ama bana diyemedi anneler günü için diye sana aldım dedi sadece içim buruldu çok..eğer bu seferde olmazsa napcam bilemiyorum bu 5.denemem artık sanki bütün yollar kapanırmış gibi geliyo..

öncelikle diyoruz ki kesin hamileyiz.böyle inanıp böyle davranıyoruz.ama allahın taktiri tabiki olduki bu seferde olmadı duracakmıyız?yılacakmıyız?vazmıgeçeceğiz?aslaaaaaaaa.belki tedaviye birsüre ara veririz ama allahtan istemeye ara vermek bırakmak yooooookkkkk

Back