Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15+2 hamileyim yüzüm sivilce doldu bebek gibiydi yüzüm...Doktorum yüzde 90 kız dedi.Ne gibi şeyler kullansam bu sivilceler gider ya.
Hangi cilt bakım ürünlerini tavsiye edersiniz şu sivilcelerden kurtulma şansım yokmu leke de bırakıyor çok hassas vücudum var birde zor geçiyor lekeler falan.İlk hamileliğim hiçbir bilgim yok tavsiye ettiğiniz neler varsa aktarabilir misiniz...
Hangi cilt bakım ürünlerini tavsiye edersiniz şu sivilcelerden kurtulma şansım yokmu leke de bırakıyor çok hassas vücudum var birde zor geçiyor lekeler falan.İlk hamileliğim hiçbir bilgim yok tavsiye ettiğiniz neler varsa aktarabilir misiniz...
Merhaba hamileyken asit bazlı ürünlerin bazıları kullanılmıyor doktorunuza ya da bir dermatoloğa mutlaka danışın. Bu arada benimde hamile kaldığım anda başlayan sivilcelerim asla geçmedi doğumdan sonrada gitgide arttı. Şu an bebeğim 8 aylık emmeyi bıraktığı için yaklaşık 3 aydır zoretanin tedavisi görüyorum.