• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15-16 temmuz 2023 alaçatı deliklikoy civarlarında olanlar

Liona Esposito

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
4.856
10.535
408
Lütfen konuyu taşımayın rica ediyorum bundan büyük bi dert olacağını sanmiyorum bir anne baba için. Burda daha fazla kişi var Lütfen kimsenin uğramadığı başlıklara taşımayın konuyu çok rica ediyorum🙏

Arkadaşlar burda binlerce kişiyiz yok mu o tarihlerde orda olanlar hiç? Kayıp veli eren atay ı arıyoruz tam 1 buçuk sene geçti kaybının üzerinden... bu temmuzda 2 sene olacak. 2 senedir annesi babası yerde mi gökte mi belli değil uykular haram oldu yaşamayı unuttular nasıl gülünüyordu unuttular🥹 Eren 19 yaşında 15 temmuzda arkadaslariyla beraber alaçatıya gidiyor en son deliklikoyda gördüklerini söylüyorlar, ama o tarihten beri ne ölüsü ne dirisi yok çocuktan hiçbir iz yok ailesi perişan halde.

O günlerde orda olanlar var mı? Ben bu çocuğu gördüm diyen. Veya elinde o günlere dair fotoğraf video olan var mı belki küçücük bi ipucu bizi sonuca götürebilir.

Eklentiler

• Screenshot_20241206_012449_Instagram.jpg
    Screenshot_20241206_012449_Instagram.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 280
  • Screenshot_20241206_012553_Instagram.jpg
    Screenshot_20241206_012553_Instagram.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 279
  • Screenshot_20241206_012719_Instagram.jpg
    Screenshot_20241206_012719_Instagram.jpg
    140,8 KB · Görüntüleme: 273
  • Screenshot_20241206_012705_Instagram.jpg
    Screenshot_20241206_012705_Instagram.jpg
    112,7 KB · Görüntüleme: 250
  • Screenshot_20241206_012639_Instagram.jpg
    Screenshot_20241206_012639_Instagram.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 270
Bu çocuğa ben de çok üzüldüm, ölüyse de ölüsü bulunsun artık. Bir anne olarak evladının akıbetini bilememekten daha büyük acı yok. Ama bu şekilde paylaşım yaparsanız işsizi güçsüzü, hayal kuranı, gerçekle bağı kopmuş olanı, macera arayanı … bir sürü kişi yazacaktır. Bütün Türkiye geçen yaz bu olayı konuştu. Bilgisi olan zaten açtığınız diğer konuya da yazardı. Cep telefonu sinyali güvenlik kameraları zaten incelenmedi mi? Nasıl bulunamıyor aklım almıyor:(

yaşasaydı kesinlikle bir haber çıkardı diye düşünüyorum.

annesini üzülerek takip ediyorum ama kadına sürekli “veli eren yaşıyor” diye iyi niyetle yorum yapanlara içten içe kızıyorum.

Son katıldıkları yayını izledim, bağlanan Sevim hanıma inanmıyorum.

Bu çocuğa ben de çok üzüldüm, ölüyse de ölüsü bulunsun artık. Bir anne olarak evladının akıbetini bilememekten daha büyük acı yok. Ama bu şekilde paylaşım yaparsanız işsizi güçsüzü, hayal kuranı, gerçekle bağı kopmuş olanı, macera arayanı … bir sürü kişi yazacaktır. Bütün Türkiye geçen yaz bu olayı konuştu. Bilgisi olan zaten açtığınız diğer konuya da yazardı. Cep telefonu sinyali güvenlik kameraları zaten incelenmedi mi? Nasıl bulunamıyor aklım almıyor:KK43:
O diger konuyu ben acmamistim 2023 yilinda acilmis hem eski bi konuydu hem de baska yere tasindi konu, ben de buraya yenisini açtım belki bi faydamiz olur. Burda binlerce kişi var belki o tarihte orda olup video fotoğraf çekmiş olan birileri denk gelir ve ellerindeki verileri yollarlar belki bi ipucu bulunur. Yalan yanlış ihbarda bulunanlara yaptırım uygularlar daha önce de oldu.

Malesef deliklikoyda kamera yok zaten bu kısım insanın elini kolunu bağlıyor o yüzden orda fotoğraf video çekenlerin elindekiler çok önemli. En son gece 4 de klosterdan çıkışının görüntüsü var gerisi koca bi bilinmezlik. Deliklikoya gittiğini gören insanların söylediklerine göre biliyoruz yoksa onun da kanıtı yok. Telefonu kayboldu diyorlardı ama ona da inanmıyorum...

yaşasaydı kesinlikle bir haber çıkardı diye düşünüyorum.

annesini üzülerek takip ediyorum ama kadına sürekli “veli eren yaşıyor” diye iyi niyetle yorum yapanlara içten içe kızıyorum.

Son katıldıkları yayını izledim, bağlanan Sevim hanıma inanmıyorum.
Ona ben de pek inanmadım bence aşırı benzetti o yüzden emin emin konuşuyor. Ama fotoğraflarini çekmiştim diyor telefonundan silinmiş ama telefonunu aileye vermiş geri getirebiliyorsaniz getirin diye. Aile de uzman birine vermiş telefonu. Şuan geri getirmeye çalışıyorlar bakalim ne çıkacak

Lütfen konuyu taşımayın rica ediyorum bundan büyük bi dert olacağını sanmiyorum bir anne baba için. Burda daha fazla kişi var Lütfen kimsenin uğramadığı başlıklara taşımayın konuyu çok rica ediyorum🙏

Arkadaşlar burda binlerce kişiyiz yok mu o tarihlerde orda olanlar hiç? Kayıp veli eren atay ı arıyoruz tam 1 buçuk sene geçti kaybının üzerinden... bu temmuzda 2 sene olacak. 2 senedir annesi babası yerde mi gökte mi belli değil uykular haram oldu yaşamayı unuttular nasıl gülünüyordu unuttular🥹 Eren 19 yaşında 15 temmuzda arkadaslariyla beraber alaçatıya gidiyor en son deliklikoyda gördüklerini söylüyorlar, ama o tarihten beri ne ölüsü ne dirisi yok çocuktan hiçbir iz yok ailesi perişan halde.

O günlerde orda olanlar var mı? Ben bu çocuğu gördüm diyen. Veya elinde o günlere dair fotoğraf video olan var mı belki küçücük bi ipucu bizi sonuca götürebilir.
Up
Bu çocuğa çok üzülüyorum hatta bu çocuğun telini bulan sıfırlayıp kullanmıştı 🤦‍♀️ böyle bir şey yapmayıp polise teslim etseydi belki bir şeyler çıkardı

Ona ben de pek inanmadım bence aşırı benzetti o yüzden emin emin konuşuyor. Ama fotoğraflarini çekmiştim diyor telefonundan silinmiş ama telefonunu aileye vermiş geri getirebiliyorsaniz getirin diye. Aile de uzman birine vermiş telefonu. Şuan geri getirmeye çalışıyorlar bakalim ne çıkacak

Benzetti kesinlikle, şimdi kızlar da erkekler de birbirine o kadar çok benziyor ki saç, giyim tarzı olarak. İzmir o kadar büyük bir yer değil, en alakasız insanlarla bile muhakkak bir ortak tanış çıkıyor. Veli Eren’den milyon kere haber gelirdi yaşasaydı eğer.

Up
Bu çocuğa çok üzülüyorum hatta bu çocuğun telini bulan sıfırlayıp kullanmıştı 🤦‍♀️ böyle bir şey yapmayıp polise teslim etseydi belki bir şeyler çıkardı
Ben açıkçası telefonunun kayboldugunu ve o kisinin de tesadufen bulup cebe indirdigini düşünmüyorum çünkü her söylediği yalan çıktı ve soru sordukca agresifleşti belki de işin içinde ve bilerek telefonu yok etmesi icin ona vermis olabilirler.

Benzetti kesinlikle, şimdi kızlar da erkekler de birbirine o kadar çok benziyor ki saç, giyim tarzı olarak. İzmir o kadar büyük bir yer değil, en alakasız insanlarla bile muhakkak bir ortak tanış çıkıyor. Veli Eren’den milyon kere haber gelirdi yaşasaydı eğer.
Gönül isterki yaşıyor olsun ama öldüyse de artık bedeni bulunsun ona bunu yapanlar bulunup cezalarını çeksin en azindan annesi yerini bilsin yasını tutsun gidip başında ağlayacağı bi mezarı olsun ama bu sekilde yasayamazki bu bilinmezlikle😔

Gönül isterki yaşıyor olsun ama öldüyse de artık bedeni bulunsun ona bunu yapanlar bulunup cezalarını çeksin en azindan annesi yerini bilsin yasını tutsun gidip başında ağlayacağı bi mezarı olsun ama bu sekilde yasayamazki bu bilinmezlikle😔

Kesinlikle aynı fikirdeyim. 1,5 sene gezdi ya da gezdiler Veli Eren’e sebep olan pislikler. En azından aileye itiraf etmek zorundalar, mezarı olsa öldü derler kabul ederler, kayıp çok zor allahım yaşatmasın

Kesinlikle aynı fikirdeyim. 1,5 sene gezdi ya da gezdiler Veli Eren’e sebep olan pislikler. En azından aileye itiraf etmek zorundalar, mezarı olsa öldü derler kabul ederler, kayıp çok zor allahım yaşatmasın
Dilerim allahtan daha fazla gezemesinler bütün gerçekler ortaya çıksın artık... o arkadaş müsveddeleri konuşsun artik... ölünün yasını tutarsın zaman geçtikçe alışır kabullenmek zorunda kalırsın kayıp olanın yası tutulamiyor zaman durmuş gibi hep bi beklemede...

Ben Veli Ereni öğreneli daha 3 4 ay oldu, yani herkes daha bilmiyor ne kadar çok paylaşılırsa o kadar iyi.
Ama malesef hayatta olduğuna inanmıyorum. Yaşasaydı bi şekilde mutlaka birileri görür duyardı. Anne geçen gün bir video paylaşmıştı, Eren'i gördük diye gelen videolardan biri, çocuğu bende görsem Veli Eren sanırdım o kadar benziyor ama değil işte. İnşallah bir an önce ne olduğu bulunur, anneyi gördükçe çok üzülüyorum 😔
Arkadaşlarının herseyi bildiğini ama söylemediklerim düşünüyorum.
Rojin, Çağla, Veli Eren daha niceleri.. umarım hepsine ne olduğu ve katilleri biran önce çıkar ortaya.

Ben açıkçası telefonunun kayboldugunu ve o kisinin de tesadufen bulup cebe indirdigini düşünmüyorum çünkü her söylediği yalan çıktı ve soru sordukca agresifleşti belki de işin içinde ve bilerek telefonu yok etmesi icin ona vermis olabilirler.
Olabilir derine inersek ben arkadaşlarının da bu kadar aynı ağızdan haberi olmadığına inanmıyorum tamam beraber olmayabilirler ama çocukların mutlaka bildiği bir şey vardır

Olabilir derine inersek ben arkadaşlarının da bu kadar aynı ağızdan haberi olmadığına inanmıyorum tamam beraber olmayabilirler ama çocukların mutlaka bildiği bir şey vardır
kesinlikle! bilip susuyorlar bu veballe nasıl yaşıyorlar ne kadar gamsızlar hayret ediyorum madde kullanmaktan duygularını yitirmişler

Birkaç ay önce. İsim vermek doğru mu bilmiyorum şu malum t**t*k uygulamasında bir medyum kadın, bir sahilde balıkçılarla birlikte yaşıyor gemilerde çalışıyor, kendi isteğiyle ailesinden kaçıyor, mutlaka ailesine söyleyin filan demişti. Aile kadının dediği yerlere bakmış ama bir sonuç bulamamışlar.
Zaten inandırıcı değildi ama bir umut işte.

Birkaç ay önce. İsim vermek doğru mu bilmiyorum şu malum t**t*k uygulamasında bir medyum kadın, bir sahilde balıkçılarla birlikte yaşıyor gemilerde çalışıyor, kendi isteğiyle ailesinden kaçıyor, mutlaka ailesine söyleyin filan demişti. Aile kadının dediği yerlere bakmış ama bir sonuç bulamamışlar.
Zaten inandırıcı değildi ama bir umut işte.
hiç inandırıcı değil ki banka hesabında hareket yok otobüs kartında hareket yok. hem de ailesiyle arası çok iyiydi neden kaçsın ailesi herşeye rağmen sarıp sarmalayacak bir aile. kaybolduğu zaman sırt çantası bi marketin önünde bulunmuştu, çantanın içinde deniz kabuğu bulmuşlardı, her gittiği yerden deniz kabuğu toplar annesine götürürmüş yine aynı sebepten çantasına deniz kabuğu koymuş. kendi isteğiyle kaçma işi değil bu

hiç inandırıcı değil ki banka hesabında hareket yok otobüs kartında hareket yok. hem de ailesiyle arası çok iyiydi neden kaçsın ailesi herşeye rağmen sarıp sarmalayacak bir aile. kaybolduğu zaman sırt çantası bi marketin önünde bulunmuştu, çantanın içinde deniz kabuğu bulmuşlardı, her gittiği yerden deniz kabuğu toplar annesine götürürmüş yine aynı sebepten çantasına deniz kabuğu koymuş. kendi isteğiyle kaçma işi değil bu
Kesinlikle inandırıcı değil, yaşasa bunca zaman hiç mi bir gören olmaz, hiç mi bir yaşam belirtisi olmaz. :(

Back
X