15.01.21 meme büyütme ameliyatım

counsel

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
621
200
Merhaba herkese sonunda yıllardır istediğim ameliyatı dün gerçekleştirdim. Birkaç doktor görüşmem sonrası Zekeriya Kul hocada karar kılmıştım. 315 cc motiva ergonomix full profile implant kullanıldı.
Ameliyat günü sabah 7de hastanedeydim, 8.30 gibi ameliyathaneye götürüldüm. Ortam hiç korkulacak gibi değildi kendimi rahat hissettim ne kadar stresli olsam da. En son narkozun verildiğini anladığımda anestezisyenin iyi uçuşlar dediğini hatırlıyorum çıktığımda odadaydım ve acı vardı nefes aldıkça batma şeklinde olan bir acı. Ve baya üşümüştüm üzerime bir kat daha yorgan getirildi bi saat sonra anca ısınmıştım. İlk günüm eşimin yardımlarıyla geçti asla kendin doğrulamıyosun kollar falan yukarı kalkmıyo. Hep gücü üst tarafa değil de bacağa vermeye çalışıyosun. Kolay bir ameliyat olduğunu düşünmüyorum yani acı var ama katlanılamayacak kadar değil. Sadece derin nefes alamamak bir ara daralttı beni.
Bugün ikinci günüm biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama acı var hala. 1 hafta sonra büyük ölçüde daha iyi hissediliyormuş hem doktorumun demesi hem de forumda okuduklarımdan gördüğüm kadarıyla.
Bugün eve geldiğimde korseli sütyeni açıp baktım ama üstler şuan çok şiş geldi şekli bi tuhaf o yüzden. Ve semsert şuan taş gibi. Sizlerin de başta bu şekilde miydi? Ne zamana düzelir bu görüntü?

merhaba çok geçmiş olsun şuan nasılsınız..

merhaba çok geçmiş olsun şuan nasılsınız..
Merhaba 1.haftadan itibaren hızlı bi toparlanmaya girdim. İlk 5 gün zorladı diyebilirim yatıp kalkmalar özellikle birinin yardımcı olması gerekiyor, sırtınızdan tutup kaldırması gerekiyor. Tabiri caizse kısmi felçli gibi olunuyor, yani yatınca kalkmak azap gibiydi. Ama şuan çok daha iyiyim ilk haftadan sonra kendim kalkmaya başladım, kollarım falan yukarı kalkıyo yürüyüş yapmaya çıkıyorum yemek falan da yapıyorum yani. Sadece ilk kalkarken hala biraz kaslarda ağrı yaşıyorum o da çok normal bu süre için.. 1.ayda hiçbirşeyin kalmadığı söyleniyor genelde. Siz de mi ameliyat olacaksınız ya da oldunuz mu?

bende oldum 4.5 ay oldu artık yumuşamada oldu bitti gitti gibi bişey fakat benim sıkıntım şuu sol göğsüm rahat olmasına rağmen sağ göğsümde hala ara ara gerginlik hissi devam ediyor doktora sordum 6 aya kadar normal dedi bakıyorum şekil bozukluğu felan yok dıştan hiç belli bişey yok ama içerden tam olarak hala rahat edemedim .6 aydan sobnra devam ederse ultrason çeker bakarız dedi.inşallah kapsul kontratı felan gibi şeyler olmaz iyileşir biter gider..bakacağız artık beklemedeyim..

Benim de ilk günlerimde sağda batmalar oluyordu sonra geçti. Hala o batmaları sağda ve solda ara ara yaşıyorum ama şuan daha 12.günüm tabi.. evet 6 aydan sonra devam ederse bi baktırın bence de.

Iyi günler bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Ayrıca hangi hastenede hangi doktara ne kadar ücrete olduğunuzu da paylasabilir mısınız.

Iyi günler bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Ayrıca hangi hastenede hangi doktara ne kadar ücrete olduğunuzu da paylasabilir mısınız.
İyi günler bugün 13.günüm çok daha iyiyim nerdeyse eski halime döndüm diyebilirim sadece yan yatmıyorum hala 2 gün sonra kontrole gittiğimde onu sorucam. Yani yattığımda sertliğinden dolayı biraz rahatsız ediyo ve ağrıyo gibi. Ama onun dışında ev işleri de dahil herşeyi yapmaya başladım.
Doktorumu ilk mesajda belirtmiştim Zekeriya Kul. Maltepe Onkoloji Hastanesi’nde oldum. Ücreti size özelden yaziyim.

Ben 3.gunumdeyim ve karnıma dokununca aciyor ve bı tarafında kasığıma yakın şişlik var dokununca acıyan böyle birşey yaşadınız mı şu an çok tedirginim

Geçmiş olsun benimde 2 ay oldu sol gogusum hafif ağrı oluyor. Dışarıdan bişey yok bende ama özellikle meme ucu hissiyatı daha çok dokunmaya korkuyorum

Ben 3.gunumdeyim ve karnıma dokununca aciyor ve bı tarafında kasığıma yakın şişlik var dokununca acıyan böyle birşey yaşadınız mı şu an çok tedirginim
Geçmiş olsun. Hayır böyle birşey yaşamadım. Bende de başından beri sağ göğsümde batma ve ağrı var solda birşey yok. Eskisi gibi değil ama ara ara sağ göğüste ağrıyı hissediyorum yine.

Geçmiş olsun benimde 2 ay oldu sol gogusum hafif ağrı oluyor. Dışarıdan bişey yok bende ama özellikle meme ucu hissiyatı daha çok dokunmaya korkuyorum
sizede geçmiş olsun zor günler geçmiş.bundan sonrası adım adım fazla rahatsız etmeden devam edecektir.fakat tamamen oldumm demek için sanırım 6ay-1 sene arası.

Bana da yazabilir misiniz fiyatı? Ayrıca göğüslerinizden memnun musunuz?

Ücreti paylaşabilir misiniz?

merhaba, aynı doktoru bende düşünüyorum. Öncelikle motiva markası için görselden memnun kaldınızmı? yani yuvarlakmı oluyor, damla mı? birde ücretini banada yazabilirmisiniz? teşkkür ederim

Merhaba lütfen bana da ücret bilgilendirmesi yapabilir misiniz? Ben de aynı doktora ergonomix yaptırmak istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…