• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14haftalıkken kız dendi 19haftalıkken erkek 🤷‍♀️

Ece busra

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
191
87
18
30
Sizce bu sefer doğrumudur erkeğe benziyor evet ama ilk kız dendiği için emin olamıyorum 10gün sonra detaylı ultrasona giricem

Eklentiler

• B243A99A-266E-4A51-B26A-EAC8186059CF.webp
    B243A99A-266E-4A51-B26A-EAC8186059CF.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 125
Bencede erkek. Benim oğlanda 16 haftalıkken böyle görmüştük ultrasonda. Sonra ayrıntılı ultrasondada öyle net gösterdi ki doktor ultrasona başladı 1 dk oldu olmadı erkek olduğunu söylememe gerek yok zaten görüyorsunuz demişti. 😀

Bencede erkek. Benim oğlanda 16 haftalıkken böyle görmüştük ultrasonda. Sonra ayrıntılı ultrasondada öyle net gösterdi ki doktor ultrasona başladı 1 dk oldu olmadı erkek olduğunu söylememe gerek yok zaten görüyorsunuz demişti. 😀
Umarım değişmez ya kız dendiği için ismi bile belliydi🙈 böyle bi kız bi erkek dendi kafam karıştı🤣 kaç haftalıkken girmiştiniz detaylıya

Umarım değişmez ya kız dendiği için ismi bile belliydi🙈 böyle bi kız bi erkek dendi kafam karıştı🤣 kaç haftalıkken girmiştiniz detaylıya
Ya 20 ya 21di. 16 haftadan önce hiç sormadım. Hep erkek gibi hissetmiştik. Eşim kız bebek çok istemişti ama kesin erkek olacak öyle hissediyorum diyordu. Kız deseler şaşırırdık.

Bu bacak arası fotosu değil mi ya 🤔

14. haftada söylenen cinsiyet yanıltıcı olabiliyor, benim doktorum söylememişti o haftada. 16da %80 kız dedi onda bile emin olmak için bekledim 18de tekrar kız dedi öyle emin olduk. Sizinkinin erkek olduğu ultrasonda bariz gözüküyor zaten bu haftadan itibaren sonuç pek değişmez 😊

14. haftada söylenen cinsiyet yanıltıcı olabiliyor, benim doktorum söylememişti o haftada. 16da %80 kız dedi onda bile emin olmak için bekledim 18de tekrar kız dedi öyle emin olduk. Sizinkinin erkek olduğu ultrasonda bariz gözüküyor zaten bu haftadan itibaren sonuç pek değişmez 😊
Haklısınız teşekkürler😊

Back