14 yıllık mücadelem

senin adına çok sevindim kendim gebe kalmış gibi inan...bende 3 yıllık evliyim ve sebepsiz olmuyo bizim..ama şu kan pıhtısı durumu dikkatimi çekti nasıl keşfettiniz onu 1 aşılama yaptırdım sonuç negatif adet oldum..peki aşılama yaptırdığınızda sonuç nasıl çıkıyordu...çok soru oldu ama kusura bakma bebek hasreti işte...

üniversite hastanesinde genetik bölümünde pıhtılaşma panellerine baktırdım.hatırlamıyorum tam olarak değerleri....
ama bunlardan önce rahim filmi,hormon tahlilleri falan var.onlara baktırdın mı?
bol şanslar.dilerim sende minik mucizene kavuşursun.....

bütün hepsine bakıldı..yani evlendiğimden beri gidiorum doktora..hatta dktorlar bile şaşırdı..sorn yokken neden olmamış diye..sadece üni hastanelerindemi bakılıyor acaba..bu ayda aşılamam var..doktora sorsammı ki..inşalllah artık bende kavuşurum bebeğime

yaşadığın yeredi üniversite hastanesine gir.ben İzmir'de yaşıyorum.ege üniversitesine gittim.

canım hikayende ağladım vallahi çok ii anlıyorum seni ama asla senin kadar sabırlı olamazdım .. senin hikayene göre benmki fıss tabii. ama nolur bu doktorun izmirdeolduğunu söle . nerde budoktor numarası falan varmı doktorumu değiştrmei düşünüorum araştırmadayım.. cvp verirsensçok sevinirim şimdiden allah razı olsun. ben bornovadayım

bi çırpıda okudum hikayeni allah bağışlasın yavrunu seninle kader arkadaşıyız bende 13 yıl sonra 8 tüp bebek denemesi 4 hamilelik kaybından sonra kavuştum bebeğime aşılamalar ve önceki tedaviler ohoooo sölemeye bile gerek yok çok çok haklısın pes etmemek gerekli bu süreç çok sabır metanet isteyen insanı derinden sarsan bi süreç ama çok şükür sonuca ulaştık rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin bu yolda güç metanet versin

Cnm bu yazıyı uzun zaman once yazmissin.ben 2 sene sonra okudum ama cok iyi geldi bana.rabbim sonumu sana benzetir inşallah. 2 aşılama 8 tup 2 kurtaj 1 kimyasal gebelik. Ve neden bulunamiyor.senin yaptirdigin tum testleri filimleri cifter cifter yaptirdim.10 yildir uğraşıyorum. Son 6 denrmemi süleyman beyde denedim.allah razı olsun beni hic yormadi.bir cok tedavi yi ucretsiz yapti.son denemem gecen aydi.kimyasal gebelik oldu.2011 ve 2012 de hamilelikler oldu ama 8. Haftada kalbi durdu.
Yani coook sey yasadim.pes ediyorum süleyman bey kiziyor bana birakman gereken zamani sana söylerim devam diyor.istersen baska doktora git ama birakma sakin diyor.
Başka doktorlarda gorustum gecen hafta.birsuru tahlil rahim fillmi vs.istedi .sonuc yine sorun yok Suleyman bey rahimde bisey yok sakin bisey yaptirma dedi dinlemedim yaptirdim.yine bisey cikmadi.hemen aradım Süleyman beyi
Ben sende davam edicem dedim.o kadar huzur veriyorki bana yumuşak yumusak tum dertlerini unutuyorum. Yani yine suleymani bırakmadim.umuttan ayrildi yeni bir yer acti beni aradı. Genetik yapacağım bu sefer fiyat araştırıyorum senin icin dedi.cok yakindan taip ediyor sagolsun .o beni bu zor günlerimde rahatlatiyor.

Allah sonumu hayir etsin ama cooooooook yoruldum. Benim halimi en iyi sen anlarsin diye sana doktum icimi.biseyler yazarsan cok sevinirim.ve hep isterim seninle irtibat halinde olmayi.sevgiler

Allah razi olsun kizlar. Benim gibi olan varmi derken sizlerle karsilastim . Cok mutlu oldum.kaderlerimiz ayni insallahbenim sonumda size benzer

Allah razi olsun kizlar. Benim gibi olan varmi derken sizlerle karsilastim . Cok mutlu oldum.kaderlerimiz ayni insallahbenim sonumda size benzer

Allah hepimizin yardimcisi olsun kimseye bu kadar aratmasin, dara dusurmesin insallah..sende bebegine kavusurusn canim en kisa vakitte insalah...

canım benim aradan yıllar geçmiş ama yazmak istedim. UMUT un ve sen sağlıklısındır inşallah.. okudukça hıçkırıklara boğuldum. Azminden ve sabrından dolayı seni tebrik ederim rabbim UMUT una ve size sağlık sıhhat nasip etsin. hep mutlu olun UMUT u çokkkk öpüyorumm canım benim

Mutlu son.bizde bunu istiyoruz insallah.ben cevremde benim kadar ugrasan görmedim.tam tersi ugrasma olmuyorsa diye insanin hevesinide kiriyorlar cook güzel maşallah evladına ve sana rabbim sağlıklı ömür ler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…