14 yıllık mücadelem

Tatlı oğluşunuzu sağlıkla büyütün inşallah.Ben de daha once iki bebeğimi kaybettim.Şu anda 4 aylık dunya guzelı bı kızım var.Kan sulandırıcı iğneyi 8 ay kullandım,36 hafta 4 gunlukken de erken dogum yaptım...Öyle zordu kı,Acıbadem hast doktorları bıle 'sıze hamılelık tavsıye etmıyoruz,hayatınız soz konusu,bu rıske gırmeye degmez' demıslerdi ki evlat sahıbı olmak herseye deger :) 3 kılo dogmustu benım kızım(zamanında dogsaydı 5 kıloya yakın olması beklenıyordu) ama onemlı olan saglıklı olmaları,mınık bebekler de zamanla yasıtlarıyla aynı boy ve kıloya ulasıyor.Adı da ne guzelmıs maasallah minik Umut...Allah evlatlarımızın acılarını gostermesın bıze :)

Bebeğinizle sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun bir ömür diliyorum. Allahım bütün bebek bekleyenlerin bebeğini sağlıkla ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah, bebek isteyen herkesin kucağınıda dünya tatlısı bebeklerle doldursun. Azminiz herkese örnek olsun. Bu yol çok yorucu, yıpratıcı, bazen acı, bazen mutluluk dolu siz mutluluğu yakalamışsınız. Darısı anne olmayı bekleyen herkesin başına... Allahım nazarlardan korusun.

azmin zaferi çok sevindim biz daha yolun başında umudumuzu yitiriyoruz

sen bize umut oldun sağol

azminiii çok çokkkk tebrik ediyorum arkadaşımmmm hakedenn kazanır diyorumm veee sennnnnn çokkkkkk haketmişsinnn RABBİM sizee umut unla birlikteeee mutluluklarr versin inşallar

hepinize çok teşekkür ederim iyi dileklerinizden dolayı.herkesin kucağı bebeklerle dolsun.allah hiçbir kadını da evlat hasretiyle sınamasın.bütün yavrulara da sağlık sıhhat versin.

evet bana doktorum tavsiye etti 25mg lık günde 3 tane akşamları içiyordum.iyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim.dilerim sende hikayeni yazarsın buraya.

canım Allah bağışlasın tatlı oğluşunu.hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin rabbim sevdikleri ile birlikte.çok sevindim adına...

Gözlerim dolu dolu okudum ya çok duygulandım. Tebrik ediyorum sizi. Oğlunuz çok şanslı. Sizin gibi hem sabırlı hem cesaretli hemde azimli bir annesi var. Ailenize mutluluklar dilerim. Güle güle büyütün.

insan ne kadarda bilse gözyaşlarını tutamıyor kardeşim. inşallah tüm isteyenlere de umut olsun Senin Umut paşan. hiçbir kadın bu güzel kokudan mahrum kalmasın. allaha binlerce kez hamd olsun. hikayeni baştan sonra içtim. Umut sana hayırlı evlat olsun. allah evlatlarımıza uzun sağlıklı ömürler versin. seni de bu inadından dolayı ve taş çatlatan sabrından dolayı tebrik ederim kardeşim vallahi bravo.

teşekkür ederim canım.allah senin evladını da bağışlasın.

Canım arkadaşım gözyaşlarıyla beraber okudum yazını.Senin ve eşinin azmine helal olsun.Senin kadar yürekli kadın olmak isterim.Çok cesursun ve inatcısın.Nu nedenle de istediğini almışssın.Bende senin gibi UMUT TÜP bebek merkezinin gebesiyim.Ne tesadüf ki bende bebeğimin adını UMUT koymayı düşünüyorum.Bütün UMUT edenlere rabbim UMUT versin.Sevgiler

teşekkür ederim arkadaşım.sağlıkla zamanında kucaklamanı dilerim.umutlar sevimli olur.çok güzel bir anlamı var bence bu adın.zaman geçtikçe daha da bir güzelleşiyor.nice umutlara olsun.

yazınızı baştan sona okudum, gerçekten sizi tebrik ediyorum veAllahım bebeğini hayırlı ve sağlı birşekilde büyütmeni nasip etsin.bede 4 gün önce 3.tüp negatifi gördüm ve bir girdabın içindeyim sanki bir türlü çıkamadım taki senin yazını okuyuncaya kadar ve kendime söz verdim ve yarından itibaren ayağa kalkıcam ve kendim için ne iyise onun için mücade edice, bebeğim haberini alana kadar Allah razı olsun senden..Allahım bu yolda inşlh bana ve diğer arkadaşlarıma yardım etsin.

Özlemcimm Rabbimm sana kosskocaaaaaaaa güzellll tertemiz bir yürekk vermişşşşş..Çokk sabretmişşş ve mükafatını almışsınnnnn..Rabbim bana da senin sabrın gibi sabırlarr nasibb ettsinn..Bende birgünn minik mucizemin hikayesini paylaşmak istiyorummmmmmmmm..Olacakkk biliyorummmmmmmmm..Eğer Rabbim isterseeeeeeee ol derseeee Olucakkkkkk..

Rabbimm hepimizee yardım etsinn

yazdıklarını okuyunca bir an yaşadıklarım gözümün önüne geldi,nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız.... çok şükür yılmayıp sonunda UMUT'UNA kavuşmuşsun....benimde bir kızım inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde büyütürüz....

altınyunus yazını gözlerim dolarak okudum. Ne mutlu sana Rabbim eşin ve evladınla sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin inşallah. Azmine hayran kaldım çünkü ben artık pes ettim... Ben 9 yıllık evliyim önce yumurtlama takibiyle gebelik denedi dr.um bu arada bende pkos da var.Olmayınca eşimden semen analizi istedi... Eşimin spermlerinde baş morfolojisi bozuk çıktı ve aşılama dedi...3 aşılama geçirdim ama sonuç hüsran...sonra benden rahim filmi istedi. Bişey olduğunu sanmıyorum ama bakalım diyerek... Sonuç; sağ tüp tamamen kapalı sol tüpte kısmi yapışıklık... Dr.un dediği aynen şuydu : aaa asıl sorun sendeymiş...Ve bizi tüp bebeğe yönlendirdi...1. denemede kimyasal gebelik oldu,2. de hüsran hiç tutmadı, 3. de 4 embriyo verildi 2 si tuttu... Gayet sağlıklı bi geblikti taa 23. haftaya kadar... Gece ani kanamayla hastaneye kaldırıldım... Rahimağzı yetmezliğinden açılma olmuş...26. hafta da doğum oldu ve haliyle yaşamadılar...4. 5. ve 6. denemelerde de kimyasal gebelik yaşadım... Şimdi içimde bi umutsuzluk var ve hiç bebeğim olmayacak gibi geliyo. Rabbim hayırlısını napis etsin inşallah.

ben zaten Umut olabilmek için paylaştım hikayemi.işe yaradıysa ne mutlu bana.inanmak başarmanın yarısı unutma!sevgiler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…