14 yıllık mücadelem

teşekkür ederim iyi dileklerin için.dilerim sende kavuşursun mucizene.sevgiler.

evet benzer hikayeler çok.hatta fazlasını yaşayan arkadaşlarım var.yılmadım pes etmedim mucizeme kavuştum.sen de güle güle büyüt mucizeni sağlıkla.sevgiler.

kötü şeyler yaşamışsın.kaybetmek çok acı olsa gerek.korkusunu yaşadım senin kadar olmasa da az çok biliyorum.rahim öğrenen bir organ.bence pes etme.maddi manevi gücün yetene kadar dene derim.inan değiyor herşeye.sevgiler.

Yazinizi esimle birlikte okuduk oncelikle yavrunuzu Allah anneli-babali buyumeyi nasip etsin!! Bu kadar cile uzun bir yol kac defa yikilip kalkarak yola devam edebilme gucunu bulabilmeniz masallah.....
Bizim evliligimizin nerdeyse 14 senesine adim atmis oluyoruz bu arada yas 39 Allahin buyklugune inaiyorum. Bugun sonuna kadar gidebilirmiyim artik pes diyordum artik cocuk kelimesini duymak istemiyorum kimse anlatmasin diye agliyordum.

2 tup bebek denemesi negatif sonucunu ogrenip dunden beri maf olmus durumdaydim. 3-asilama/ 2 tup bebek/ 2 histeroskopi/ bir kist amelyati/ arada karaciger sorunu artaya cikip onunla ciddi birsekilde tedaviler/ bel fitigi yuruyememe/ 20 seans akupunktur/ her sene suluk tedavisi yaklasik 10 seyans/ ari sutu/ polen bal karisimi bitki caylari/sogan kuru yaklasik 2 senedir senede bir devam ediyorum/ ek olarak butun vucut masajlari/ bu yaz ozellikle 3000-4000km yukseklikkte dag basinda 10 gun dogal tedavi v.s... artik ne yapilmali diyordum....Isten vaz gectim....

Neyapalim bukadar diyordum Allah razi olsun yazini okuyup cok sevindim....UMITLENDIM diyebilirim.. Allaha sukur yola devam etmeye karar verdim sonuna kadar gucum yettigi surece olumlu yani bebeisimi elime alincaya kadar devam edecegim insallah...

Yziniz icin tsk ederim...Allaha emanet olun!

ne güzel UMUT olduysam.ben de vakti zamanında başarı hikayelerini okur, benden daha çok emek vermiş insanların ya da olmaz denilip bebeğini kucağına alanların hikayesini okuyunca daha bir ümitle sarılırdım bu işe.asla yılmadım.allah bunca emek veren kulunu eli boş bırakmıyor çünkü.iyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkürler.....

selam altınyunus. daha önce okumuştum ama yazamadım bir türlü. senin de uğraştığını biliyordum ama yolunun bu kadar uzun olduğunu bilmiyordum. neyseki şu an umut seninle. bu arada umut nasıl? öpüyorum paşamızı

uzun ya deniz.ama geçti gitti işte.Umut iyi sanırım kısa süre sonra yürüyecek.maymun ediyor bizi peşinde.çok yaramaz oldu çoook.ben de Batu'yu öperim canım.

bu kadar mücadelene seni tebrik ediyorum.iyi bir anne olacağına,kalbimle inanıyorum,sen seneler önce hak etmiştin...umut oğlunla bir ömür boyu hep mutlu ol derim..

Son düzenleme:

Senin canı gönülden taktir ediyorum inan, yaşadıklarını ağlayarak okudum. Umut'unu güle güle büyüt, Allah sana onun acısını göstermesin. canım. Ben daha yolun başındayım ama o kadar mücadeleci olabilir miyim hiç bilmiyorum. Zaten yaşım nedeniyle de sınırdayım maalesef.
2009 doğal yollarla hamile kaldım ama boş gebelik sonucu 9.hafta kürtaj olmak zorunda kaldım.
1 yıl doğal olsun diye uğraştık ama olmadı. 6 aydır tedavi görüyorum.
1 olumsuz aşılama ve en son 4 gün önce ilk tüp bebek denememizin olumsuz sonuçlandığını öğrendik.
Şimdiden 2. defa aynı hayal kırıklığını yaşamak düşüncesi beni korkutuyor. Senin yaşadıklarından sonra bu söylediğim çok saçma biliyorum ama hislerime engel olamıyorum maalesef.
Herşey gönlünce olsun.
Sevgiler,

Allah yavrunu UMUT unu size bagışlasın ömrü uzun, şansı bol olsun,rabbim saglık versin, hem okudum hem agladım yaşadıklarınıza ne denilebilinir ki okudukça beynim durdu resmen...

canım yaaa..tüylerim diken diken oldu..burdaki birçok insanın problemini sen tek başına yaşamışsın...ama bu mücadeleyi kazanmışsın..bende bir laparoskopi histeroskopi 1 aşılama 1 tüp tedavisinden sonra doğal yolla kaldım hamile..şuan 17 aylık kızım..birde ne çok şey yaşadım diyordumki senin yazdıklarını okuyunca ben hiçbişey yaşamamışım dedim..seni yürekten kutluyorum...şimdi UMUDUNA sıkı sıkı sarıl..benim içinde öp onu..allah nazarlardan saklasın sizi..

hikayen bana güç veriyor bebeğinle sağlıklı huzurlu güzel günler görmeni dilerim bende 5negatif tedavi 1 yarım kalan tedavi 2seans hipnoz 6-7seans akupunktur sonrası yeni bir tedaviye
başlıyorum ve bugün pazartesi başlamak için randevumu aldım rabbimden yardım diliyorum güce morale çok ihtiyacım var .ama pes etmicem beni ancak siz anlarsınızbu duyguları yaşamayan bilemez.rabbim bu kadar emek veren çaba gösteren tüm anne olmak isteyen tanıdığım tanımadığım herkese yardımcı olsun ümitsiz bırakmasın

Rabbim onu sizden ayırmasın.Sağlıklı,şanslı ve hayırlı bir evlat olsun inş. Gerçekten azminize ve inancınıza hayran kaldım.Sizi tebrik ediyorum. Rabbim inş.Tüm evlat sahibi olmak isteyenlere nasip eder bu duyguyu. Size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum .

teşekkür ederim arkadaşlar temennileriniz için.oğlumu her kucakladığımda, öptüğümde, her ezan sesinde allah'ım bu duyguyu herkese yaşat diye dua ediyorum.o an aklıma gelen arkadaşlarım oluyor.unutmadım yani geçmişi.....dualarım sizlerle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…