Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 14 yaşındayım yardim lütfen

AnastasiaBell

Basketball Player #14
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
9
4
23
Merhaba ablalarım. Ben lise 1 öğrencisiyim. Basketbol oynuyorum bi kulüpte. Boyum 1.77 kilom 55. fakat benim çok kafama taktığım bir sorunum var. Göğüslerim bana çok küçük geliyor. 75 beden dolgulu sutyen kullanıyorum fakat ölçülerim alt 72.5 üst 77.5 göğüs arasında 4 parmak boşluk var. İnternetten baktım çörek otu yagi ve mersin yagi kullanıyorum. Yani masaj yapıyorum. Geçen haftalarda baya aksattım 2 kere falan yaptım ama dünden itibaren düzenli kullanmaya başladım sabah aksam masaj yapiyorum. Gogusum de hafif bir hassasiyetlik var bilmiyorum ise yarayacak mi ama çörek otu tüylenme yaptı. Oof of. Benden bir yas küçük bir arkadaşımın bile benden daha dolgun büyük göğüsleri var ben sutyen takmadığımda gogusumu dümdüz gibi hissediyorum. Ölçüleri verdim sizlere tahmin etmişsinizdir. Goguslerim yok değil ama çok küçük. Ne yapmalıyım :KK43: ?

Şimdiden 75 beden mi kuçuk gelio sana. Bu gidişle basket oyniyamicaksın cicişlerin ağırlığından, ben sana diyim.. :KK14:

Ben 14 yaşında sadece okula ve dersaneye gidiyordum böyle düşüncelerim hiç olmamıştı, hatta göğüslerim çıkınca gizlemeye çalışıyordum :KK70:
Bu arada hangi kulüpte oynuyorsun?

14 yaşındayken göğüslerin varlığını yada büyüklük küçüklüğünü hiç düşünmezdim...senin henüz daha gelişim sürecin bitmemiş..17-18 olupta hala çok küçük gelirse o zaman düşün..ve tabi beslenmene dikkat et

ne var ki bunda yaşım 30, sütyen ölçüm 75B önemli olan dik olması hem uzun boy ve zayıf bırı ıcın asırı dolgun göğüs çok sırıtır, ayrıca daha bunun gebelıgı-emzırmesı vs var o zaman zaten sısıyor ve buyuyor bır beden falan..
NOT: Küçüğü büyütmek kolay ama büyükse ufaltmak asıl problem bu.!!

X