• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sporumu yaptım geldim 35 dk falan yapabildim cok yorgun hissediyorum..
sonra bi yarım saat daha yaparım belki
bugun yediklerimi yazıyım
sabah bi incir kücük bi dilim az yaglı börek domates cay
arada bi kac badem ceviz
öglen bi kase bulgur pilavı salata
arada bi kivi yarım elma yarım bardak süt
bi enginar yemegi düsünüyorum ama gec mi oldu acaba?

bugünkü menüm
sabah klasik kahvaltı
öğlen 2 kaşık barbunya ve cacık
arada 1 portakal 1 elma
akşamda 5 kaşık kısır ama yağsız bol sebzeli

ohhh sporumu da yaptım dünya varmış beee

aklımda neslinin çizelgesi iyi yandı yağlar iyi

haa buarda herkese selammm.destinam.,spaghot,hemşom,neslihan siyahım,haysem,sedaaamm,srince ve sibel yokk,güleysa,bukadardık heralde.sizlere kucak dolusu selamlar.az önce yürüdüm geldim.bugün yürümeyecektim aslında.haal yapmam gereken işller var.yinede 2 km.felan yürüdüm.hiç yoktan iyidir.daha hiç bişey yiyip içmedim.biran önce başlasam iyi olcak.haydiiinnn öpüldünüz.
destinaŞeniz
spagot Şeniz
siyah Şeniz
neslihan Şeniz
eylülce Şeniz
haysewm Şeniz
gülerysa Şeniz
sedaa Şeniz
diğerleri yok onları öpmiycem işte.
serince lülülülülülü
sibel lülülülülülü

ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5

Yaaaa kızlar ben dellendim delikafadulden
habire yiyorum-tatlicadiarzu- bu hafta kilomu bildirmek istemiyorum daha doğrusu kilomu ögrenmek istemiyorum Çok üzgünüm çoookcumartesine kadar misafirim var benim :çok üzgünüm:bugün halı cam dip köşe sildim öglen misafirim vardı yarında var okadar yoruldum ve acıktımki biraz önce 2 dilim ekmek çig köfte peynir helva yedim üstelik suda içmiyorum cidden delllendimmmm :1no2:irademe sahip olamıyorum

tugbacım hosgeldin umarım moralin düzelmiştir canım Şeniz
ben cıkıyorum cok yoruldum bugun biraz daha ders calısıp yatıcam..
iyi geceler herkese

hayırlı geceler arkadaşlşlar.güğn düz buralardaydım biara ama sonra nete bi haller oldu.sonrasındada pazara gittim.git grl pazardan alınanaları yerleştir.yemek hazırla bulaşık yıka kıza ders çalıştır.anca gelebildim.uyyyyy iyce uyuz oldum şu temizlik işine.bitürlü bitmedi bitse elime çayımı alıp pc başında yazacam durmadan heee.
kızlarrrr bişey daha diyecem ama noluuur maşşallah deyinn.hatta okuyun yanii. kızım türkçe okumayı sökmüşş.dün farketmiştim ama emin değildim.tvde çıkanları gördüğü herşeyi okumaya başladı maşşşalallllaaaaah yavrumaa.ayy ne çok mutlu oldum.aslında ben hiç istemiyodum öğrenmesini okulşa gitmeden ama.yavrumun içinden geliyoo.22 nisan doğum günü kızımnı.ogün hem doğumgünü hem kuraanada o gün geçiyo.hem de türkçe okuma yazmayı öğrendiii.içim içime sıpmıyoo.ne yapmalıyım bana bişeyler söyleyiiin.eşim öğretmenlerle felan görüşcek.daha yeni 5 yaşına giriyo.seney de anasınıfna gidecek nasipse.nolur maşşalh deyin tamammı.komşulara dşyemedim nazar olur diyei.sizede demzsem çatlıycam heee.

tugbacım hosgeldin umarım moralin düzelmiştir canım Şeniz
ben cıkıyorum cok yoruldum bugun biraz daha ders calısıp yatıcam..
iyi geceler herkese

hoşbuuulduum gulumm.iyiyim iyii çok şükür..haa akşamki yediğim.gelincik otunu az haşlayıp soğanla az salçayla kavurup üstüne sarımsaklı yoğurtla yedim.valla süper oluyo ıspanaktanda lezzetli bence.ama malesef doğrudürüst su iğçemedim.aklıamgelmediğinden değil.burda evden su içiklmiyo.kaynak sular var kökez diye ordan içiliyo.evde çok az su vardı:doldurmayada gidemedim malesef.yani kısacası yine su içemdim.dolauyısyla şişim.
spagot senin adın zeynepmiydi.canım dersler nasıl.allah zihin açıklığı versin.öpüldünüz.bugünde bi öpesim var benim heralde hee.:roflol::roflol:

herkese gunaydınn.........

öncelıkle tubacım 41 kere masallah akıllı kızına...hıc yuzunu kara cıkarmayacak bak evladın ne guzel...allah zıhın acıklıgı versın ınsallah...

ben aksam gıttım kerevız brokolı hasladım yogurtla yedım ama hazmedemedım agır geldı neden yaa??esıme dedım cıkalım yuruyelımmı ? olur dedı cıktık 45 dk daha yuruduk beraber lımonlu soda ıctık sabah da cok dınc kalktık esım heryerım agrıyor dıyor :)

ben yıne butun gun burdayım....görusmek uzere...

destinam ne güzel etmişsin yürümekle..
sen idmanlı olunca sana dokunmamıştır bir de yediklerin sağlıklı tabi
rose canım su içmeye gayret et..
kız doldurmaya gitseydin ya yürüyüş olurdu senin için hem

Yaaaa kızlar ben dellendim delikafadulden
habire yiyorum-tatlicadiarzu- bu hafta kilomu bildirmek istemiyorum daha doğrusu kilomu ögrenmek istemiyorum Çok üzgünüm çoookcumartesine kadar misafirim var benim :çok üzgünüm:bugün halı cam dip köşe sildim öglen misafirim vardı yarında var okadar yoruldum ve acıktımki biraz önce 2 dilim ekmek çig köfte peynir helva yedim üstelik suda içmiyorum cidden delllendimmmm :1no2:irademe sahip olamıyorum
anam bacım napıyon sen..iştahını durdurmak için beynini hazırla şeker..
iyi geceler herkese a.s.
akrepcim umarım yine cabucak verirsin kilolarıda bi daha almazsın canımŞeniz
inşallah şeker..gitsin ve geri gelmesinler
buarada aksam bi kase yogurt bi kac tane cilek yedim
bi de cok canım cekti cok az sade dondurma yedim :utangac:
afiyet olsun şeker..
dondurmadan sonra yerinde 100-200 kere zıplasaydın yağa dönmeden erisin diye
hayırlı geceler arkadaşlşlar.güğn düz buralardaydım biara ama sonra nete bi haller oldu.sonrasındada pazara gittim.git grl pazardan alınanaları yerleştir.yemek hazırla bulaşık yıka kıza ders çalıştır.anca gelebildim.uyyyyy iyce uyuz oldum şu temizlik işine.bitürlü bitmedi bitse elime çayımı alıp pc başında yazacam durmadan heee.
kızlarrrr bişey daha diyecem ama noluuur maşşallah deyinn.hatta okuyun yanii. kızım türkçe okumayı sökmüşş.dün farketmiştim ama emin değildim.tvde çıkanları gördüğü herşeyi okumaya başladı maşşşalallllaaaaah yavrumaa.ayy ne çok mutlu oldum.aslında ben hiç istemiyodum öğrenmesini okulşa gitmeden ama.yavrumun içinden geliyoo.22 nisan doğum günü kızımnı.ogün hem doğumgünü hem kuraanada o gün geçiyo.hem de türkçe okuma yazmayı öğrendiii.içim içime sıpmıyoo.ne yapmalıyım bana bişeyler söyleyiiin.eşim öğretmenlerle felan görüşcek.daha yeni 5 yaşına giriyo.seney de anasınıfna gidecek nasipse.nolur maşşalh deyin tamammı.komşulara dşyemedim nazar olur diyei.sizede demzsem çatlıycam heee.

41 kere maşşalllah bacım..
üstüne düşme sakın bırak kendi haline..benim oğlum da okumuştu önceden..
yalnız bişi anlamadım..kurana geçecek olan senmisin kızınmı..

günaydın herkese ben 1buçuk saat yürüdüm geldim..buarada akşam yemeğinde lahmacun yedim ama gece 200kere ip atladım 200mekik çektim gitmiştir herlde yağa dönüşmeden

Back
X