- Konu Sahibi Pinarbartu
- #5.761
kizlar ebn yuruyuse gidiyom hadiyin
bu arada bugun heryer tatil okullar yok oyuzden sabah yurumedim simdi yuruyim bari opuldunuz
kolay gelsin canım sende öpüldün Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ebn yuruyuse gidiyom hadiyin
bu arada bugun heryer tatil okullar yok oyuzden sabah yurumedim simdi yuruyim bari opuldunuz
Seda hedefıne ulasınca ınsallah sporu bırakmazsın...
haa buarda herkese selammm.destinam.,spaghot,hemşom,neslihan siyahım,haysem,sedaaamm,srince ve sibel yokk,güleysa,bukadardık heralde.sizlere kucak dolusu selamlar.az önce yürüdüm geldim.bugün yürümeyecektim aslında.haal yapmam gereken işller var.yinede 2 km.felan yürüdüm.hiç yoktan iyidir.daha hiç bişey yiyip içmedim.biran önce başlasam iyi olcak.haydiiinnn öpüldünüz.
destinaŞeniz
spagot Şeniz
siyah Şeniz
neslihan Şeniz
eylülce Şeniz
haysewm Şeniz
gülerysa Şeniz
sedaa Şeniz
diğerleri yok onları öpmiycem işte.
serince lülülülülülü
sibel lülülülülülü
tugbacım hosgeldin umarım moralin düzelmiştir canım Şeniz
ben cıkıyorum cok yoruldum bugun biraz daha ders calısıp yatıcam..
iyi geceler herkese
anam bacım napıyon sen..iştahını durdurmak için beynini hazırla şeker..Yaaaa kızlar ben dellendim delikafadulden
habire yiyorum-tatlicadiarzu- bu hafta kilomu bildirmek istemiyorum daha doğrusu kilomu ögrenmek istemiyorum Çok üzgünüm çoookcumartesine kadar misafirim var benim :çok üzgünüm:bugün halı cam dip köşe sildim öglen misafirim vardı yarında var okadar yoruldum ve acıktımki biraz önce 2 dilim ekmek çig köfte peynir helva yedim üstelik suda içmiyorum cidden delllendimmmm :1no2:irademe sahip olamıyorum
inşallah şeker..gitsin ve geri gelmesinleriyi geceler herkese a.s.
akrepcim umarım yine cabucak verirsin kilolarıda bi daha almazsın canımŞeniz
afiyet olsun şeker..buarada aksam bi kase yogurt bi kac tane cilek yedim
bi de cok canım cekti cok az sade dondurma yedim![]()
hayırlı geceler arkadaşlşlar.güğn düz buralardaydım biara ama sonra nete bi haller oldu.sonrasındada pazara gittim.git grl pazardan alınanaları yerleştir.yemek hazırla bulaşık yıka kıza ders çalıştır.anca gelebildim.uyyyyy iyce uyuz oldum şu temizlik işine.bitürlü bitmedi bitse elime çayımı alıp pc başında yazacam durmadan heee.
kızlarrrr bişey daha diyecem ama noluuur maşşallah deyinn.hatta okuyun yanii. kızım türkçe okumayı sökmüşş.dün farketmiştim ama emin değildim.tvde çıkanları gördüğü herşeyi okumaya başladı maşşşalallllaaaaah yavrumaa.ayy ne çok mutlu oldum.aslında ben hiç istemiyodum öğrenmesini okulşa gitmeden ama.yavrumun içinden geliyoo.22 nisan doğum günü kızımnı.ogün hem doğumgünü hem kuraanada o gün geçiyo.hem de türkçe okuma yazmayı öğrendiii.içim içime sıpmıyoo.ne yapmalıyım bana bişeyler söyleyiiin.eşim öğretmenlerle felan görüşcek.daha yeni 5 yaşına giriyo.seney de anasınıfna gidecek nasipse.nolur maşşalh deyin tamammı.komşulara dşyemedim nazar olur diyei.sizede demzsem çatlıycam heee.