• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar çok merak ediyorum vermişmiyim bu hafta biraz dikkat ettim inş veririm benneyaptımkigeçen cumadan beri inatla tartılmadım kendimi zor tutuyorum sporda yapmadığım için tereddütlüyüm gerçi kızlar inanın okadar dolu geçiyorki günlerim sabahtan yatana kadar koşuşturuyorum kafamçokkarıştıbir nevi spor sayılmazmı acaba inanın bir rahat oturduğum pc başı :kahve:

he bu arada ikindi 1 kase çilek yedim cokacimcoookyatana kadar salatalıkla falan idare etmek istiyorum 61den inmek istiyorummmmmmmmkaydirigubbakcemile4

iyi geceler
aksam biraz abarttım galiba yediklerimi sporda yapamadım inşallah yarın tartıya yansımaz..
ne güzel 2 gündür yapıyodum neyse artık..

günaydın kıslar... arkadaşın dedesi felç geçirdi dün evde yalnız niye onlarda kaldım.. şimdi eve geldim.. kilomu yazıp cıkacam işe geç kaldım cünkü kilom 70,300
akşama mutlaka gelirim.. Şeniz

günaydın kıslar... arkadaşın dedesi felç geçirdi dün evde yalnız niye onlarda kaldım.. şimdi eve geldim.. kilomu yazıp cıkacam işe geç kaldım cünkü kilom 70,300

yuh yanı arkadasım naptın sen yaa...bır ayda 8 kılo verdı hatun....helal olsun dıyorum baskada bısey demıyorum..

Kız bu bu neeeee :1shok:
arkedeş bu şekilde kg vermek çok sakıncalı bi bıraksan 8 kgloyu birden alırsın bana doktor 5 ayda 20 kiloyu bile fazla verdin dedi

hayırlı sabahlar canlara.s.
Kızlar çok moralim bozuk 1 haftadır inatla tartıya çıkmadım bana yaptığı süpriz sadece yarım kilo :çok üzgünüm:
acaab spor yapmadığım içinmi arada kaçırdım ama yinede rejim modundaydım nerede hata yaptım :uhm:yüzdüm yüzdüm kıyıya geldim karaya çıkamıyorum sinir oldummm:jeyyar:

neyse hepinizi öpüyorum çıkmam lazım yetiştirmem gereken çeyizim var Allahım sadece onların yorğunluğuyla birkaç kilo vermem gerekirdi

kizlar gunaydin bu hafta bende degisiklik yok siyah kacamaklarla beraber 8 kilo supersin neslihan demisti zaten siyah cabuk verir diye hakliymis

günaydın herkese bende sporumu yaptım geldim
1 saat yürüdüm
100 mekik çektim
10 dk.da karışık egzersiz yaptım
şimdi tartıldım 68.100 geliyorum 1kilo 200 gr gitmiş kaydirigubbakcemile2 buarada neslihan gelmemiş sibelde gitti başka kimse liste hazırlamayı bilmiyormu kızlar

günaydın şekerler
nasılsınız bakim
siyah napıyon kuzuuum az yavaşla olurmu
ağır ver ki geri gelmesin kilolar

sedacım neslihan gelir şimdi merak etme nasılsa akşama kadar süresi var
yoksa ben yardımcı olurdum şeker..

bende bugün 60 dk yürüdüm..
insan alışınca yürümeye ayakları götürüyor resmen alıştı vücut alıştıı

hayırlı sabahlar canlara.s.
Kızlar çok moralim bozuk 1 haftadır inatla tartıya çıkmadım bana yaptığı süpriz sadece yarım kilo :çok üzgünüm:
acaab spor yapmadığım içinmi arada kaçırdım ama yinede rejim modundaydım nerede hata yaptım :uhm:yüzdüm yüzdüm kıyıya geldim karaya çıkamıyorum sinir oldummm:jeyyar:

neyse hepinizi öpüyorum çıkmam lazım yetiştirmem gereken çeyizim var Allahım sadece onların yorğunluğuyla birkaç kilo vermem gerekirdi

allah ıyılıgını versın ıyımı cokguldum yaa yuzdum yuzdum karaya cıkamıyorum demene..:1rolleyes:

Back
X