- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.381
yürümednmiii :mymeka:çektim be 125 dk yürüyüş + 250 den fazla mekik (dura dura yaptım gerisini sayamadım çünkü uyuştum bidaha ceza istemekmi asla akşamınada sadece 2 tane haşlanmış patates
deguşda burdaymış duymasın ama o yüzden yürüyüşe gidemedim bugün heryerim ağırıyor senağlama
valla bu benim alışacaklar bana başka careleri yok.. bilirsin eski gurubumda daha fenaydım alıştılar... hem batmaz kimsenin lafı kimseye burada bilirim.. hepimiz olgun insanlarız... bugün onlara ben diyecegim yarın onlar bana diyecekler... bir daha yedikde geldiklerinde işde başlarına ne gelecek bilsinler.. takımız burada
duydunmu o kadar yemek yiyen hatunnnnnnnnnnnn:mymeka:
deguacım önceki akşam yemiştim saolsun arkadaş öyle bi ceza verdiki dün akşama kadar anca bitirebildim deil pizzayı bir haftalık kaçamakları hallettim gibi okadar yani reglimin yaklaşmasına rağmen kendimi hafiflemiş hissediyorum :))
kıs bugün tegevdeydim egitim gönüllülerinde üyeyim.. hepsi üni ögrencisi cıtır hatunlar.. sonlara dogru parktaydı ipler atlanıldı oyunlar oynandı bir tanesine katılmadım .. kilodan hem yaş büyük gözüküyo hemde o kiloda ne yapartsın.. biride demezmi abla gel sen otur buraya bir sinirlendim.. bana yaşlı muamelesi yapma diye.. anlayacagın aldıgım bütün kilolara tek tek lanet ettim.. geldim bide bunlar yazmış yedik diye
deguacım önceki akşam yemiştim saolsun arkadaş öyle bi ceza verdiki dün akşama kadar anca bitirebildim deil pizzayı bir haftalık kaçamakları hallettim gibi okadar yani reglimin yaklaşmasına rağmen kendimi hafiflemiş hissediyorum :))
yürüyüş gibi güzel spor yok ben yıllardır yürüyorum öyleki bacaklarım tamamen kaslı bende sadece midemde simit kaldı onuda didsin hareketleriyle eritebilirsem benimki tamamdır ama yürüyüşe sağlığım elverdiğince devam
2 dilimmi yedin büyük 2 pizzamı kaydirigubbakcemile3
1 dilimse sorunyokkyerimseniben
durum anlasılddı böyle densizler heryerde cıkarrr
yaa hiccsorma kgiken bende cokmaruz kaldım böyle ollaylara ama encok yakından iğnelemere insan üzülüyorr
annem hep kger yeme yemek yapmazz yemiyim diye öyleyapttkca insan yemiyceği varsada sinirinden yiyesi gelirr
rüyalarmda görürdüm yemeee kglusn cek elinii gibii heyt bedelikafadulden
valla verinn kurtulun bustres nsanı soğutyrr yasamdan bile azcık doğru besinler ve spor sonra rahat bi yasam
kız allah canını almasın.siyahmöısın karamı.ne lan buuu
ben beden temizliğinden oldu demedim.ama onu yaptıkatan sonra bi hafta çok sıkınca kendimi durduramaz oldum.bide yarın babam gidiyo.sabah ayrı akşam ayrı mamacıklar oluyo.evet yedimm.ama dolu dolu değil.şu varki ben önceden okadrda yemediğim için şimdi bu yediklerim çok geldi.işin kötüsü pişman ola ola yedim.ben böyleyim iştee.yemeye bi başlarsam bugünde yiyeyim yarın yemeem dişyom.hele bide ümidim kesilirse hepten yerim.zavallı eşim canımı sıkmamamay çalışır gazribim.sinirlenince ne acıktığımı ne doyduğumu biliyorum çünkü.evet ne desn yerden teeee göğe kadar haklısın.dün misafirlerim vardı.oturdum bi güzel onlarla yedim.aşamda biftek yapmıştım ondan yedim.sabhta kymalı milföy vardı 2 tane ondan yedişm.ama şuana kadar 1 portakal ve yarım elma yedim.akşamda hiç bişey yemiycem.irmik helavası yapcam onu bile yemememyi düşünüyorum.ahanda karara aldım yapmıycam helvayııı.soslu tavuk kanadı yapcam teflonda.pirinç pilkavı zaten pilav yemem çorba salata.haa bide bisküvili mozaik pasatam var.
halştı maltı karıştırma anacımm.sen yine fırçamı atcan dövcenmi neparsan yap.ama yarın demiyorum şu dakşikadan itibaren.ağzıma 76 kilo oluncaya kadar zararlı kalorili şeyleri sürmiycem.yarında spora başlıyorum.hadi bakalım elmi yaman bey mi yaman.
bak ne diyecem sana sen gıda mühendisiydin degilmi.. şu nescafe yi çok içiyorum ama başladım sade içmeye bununda kalorisi varmı
süt tozu ve sekeri ücü biraradalar 1 paketi 75-85 cal arasında değisirr
ama evde sütsüz ve sekersiz hazırlarsaan kalorisiz
evde hazırlananları tercih edin cünkü ürüne göre değisen katkı maddeleri mevcut butarz ürünlerde
en sağlıklısı türk kahvesii
valla bu benim alışacaklar bana başka careleri yok.. bilirsin eski gurubumda daha fenaydım alıştılar... hem batmaz kimsenin lafı kimseye burada bilirim.. hepimiz olgun insanlarız... bugün onlara ben diyecegim yarın onlar bana diyecekler... bir daha yedikde geldiklerinde işde başlarına ne gelecek bilsinler.. takımız burada
duydunmu o kadar yemek yiyen hatunnnnnnnnnnnn:mymeka:
hem dague cım beden temizligini yapmış o zor bir olay biliyorum arkadaşlarım yaptı.. valla düşün ben bile cesaret edemedim.. o kadar şeye .. ama böle bişeyi yapan insanda irade süperdir.. ee şimdi nolduda yiyo... yemiyecekkkkkkkkk işde o kadar.. dediklerimden bana küssede alınsada ben bunu derim ben ona güveniyorum
evet şöle bu dakkadan sonra yemiyecen böle işde.... bende patlıcan yemegi yapacam .. sırf o yüzden geldim seni bulum şu haşlama patlıcanı nasıl yapıyon kendimede öle yapım diyecektim.. taze patlıcanıda haşlıyonmu diyecektim birde ne görümmmmmmmmm:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?