- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.861
Evet canim eklemiyorsunuz 10.takim listesinde yazilmis***14.TAKİM 672.ETAP***
Luluuu94 ( 54.9/53.8/1.1/2%)
Pinarbartu ( 57///%)sabit
tgb1907 (67.2///%) sabit
magickk (61.4///%)sabit
diyetlikadn (61.2/61.6/+0.4/%-0.65)
fit blonde (62.3/62.5/+0.2/%-0.32)
mochachocolate(58/57.7/0.3/%0.52)
Caroline84 (87.4//%)sabit
Pamukprncess(65.3/64.6/0,7/%1.07)
14.takim ortalamasi: 0,291
Zipzip- CNm obezzto 10. Takima geçti biz listeye hiç eklemicez dimi
Canım benim kilom 77.9 olmuş çok şükürAaa tm sağol kuzumhaftaya zuzuzuzu1234 eklicez listeye sanırım diğer kızlarda 10. Takıma gitti hiç sesleri cikmiuo Verano_porteno da listeye girmek isterse o da girer başka da kimseyi almam yeter
Ben hala buradayım ama ayıp oluyorGrup seklinde birileri alma bi dahagelince toptan gidincede toptan oluyor
Mezun olmaya mi niyetin varbu arada benim hedef neydi daha tutturamadik dimi
Başkalarını kastetdi onlar canım sen üstüne alınmaBen hala buradayım ama ayıp oluyor
Bence o bize hava atıyorMezun olmaya mi niyetin var
Onlar benim arkadaşlarım üzüldüm gitmelerine zaten Birlikte karar verip geldik, sosyal olarak da tanıyorum seviyorum .. ben moni kaptanla aynı takımda olmak istemedim yoksa tanıdığım insanlar beni çok motive de ediyorlardiBaşkalarını kastetdi onlar canım sen üstüne alınma
Bence o bize hava atıyorkilosu ile dövdü bizi
Olsun vereceğiz bende kilokuyum boyuma göreBen çok şişmanım çok en şişman ben kaldım gene üf ya üf.
53 diye hatırlıyorumbu arada benim hedef neydi daha tutturamadik dimi
cokkk teşekkürlerEvet canim eklemiyorsunuz 10.takim listesinde yazilmis
Ortalamayi da kontrol ettim dogru
Baya sağlı sollu dövdüBaşkalarını kastetdi onlar canım sen üstüne alınma
Canım obezzto gidince diğer kızlarda uğramadı o sebeple böyle konuştuk espiri mahiyetinde sen üstüne alınma lütfen keşke gitmeselerdi fit blone mesajla bana gitmesin bn pasif takılırım dedi yani kimse gitmelerini istemedi istenmiyo muamelesi yapılmadı yani seninle güzel kilolar vericez modunu düşürmeOnlar benim arkadaşlarım üzüldüm gitmelerine zaten Birlikte karar verip geldik, sosyal olarak da tanıyorum seviyorum .. ben moni kaptanla aynı takımda olmak istemedim yoksa tanıdığım insanlar beni çok motive de ediyorlardi
Benim basenlerim fena tam armut vücudum.Olsun vereceğiz bende kilokuyum boyuma göre
Canım ben şubattan beri anneannemde kalıyorum ancak eczaneye gidince tartılabiliyorum. En son 75.3 çıktım. Annemlere tartıyı getirir misiniz demek hiç aklıma gelmedi.ucukgenclik kaç kilosun sen
Ben de üzüldüm şahsen, keşke gitmeseydiOnlar benim arkadaşlarım üzüldüm gitmelerine zaten Birlikte karar verip geldik, sosyal olarak da tanıyorum seviyorum .. ben moni kaptanla aynı takımda olmak istemedim yoksa tanıdığım insanlar beni çok motive de ediyorlardi
Bende dün akşam motive konusunda aynını yazdim buraya canm katlyrm motive edici ve azimli buluyordum bende üzüldüm açıkcası tatlıya bağlanp konu kapansın istedim kendisinede bu düşüncelerim in hepsini yazarak da belirttim zeytin dalida uzattim ve sonraki arkadaşın o msj nı bile tatsızlız olmasın onlada tartişmaya girmeyelim diye cvplamadm bile ama onlar bu kararı vermişler yapacak bir şey yok önemli olan motive olacakları yerde olmaları hayırlısı böyle demekkiOnlar benim arkadaşlarım üzüldüm gitmelerine zaten Birlikte karar verip geldik, sosyal olarak da tanıyorum seviyorum .. ben moni kaptanla aynı takımda olmak istemedim yoksa tanıdığım insanlar beni çok motive de ediyorlardi
Canım niye gidiyorsun ya üzüldüm**14.TAKİM 672.ETAP***
Luluuu94 ( 54.9///%)
Pinarbartu ( 57///%)
tgb1907 (67.2///%)
magickk (61.4///%)
diyetlikadn (61.2///%)
fit blone (62.3///%)
mochachocolate(58///%)
Caroline84 (87.4///%)
obezzto (89.1/88.5/-600/%0.68 )
Pamukprncess(65.3/64.6/-700gr/%0.45)
14.takim ortalamasi:
Kaptanım yüzdemi tekrar hesaplarsan sevinirim. Bir de ben eski takımım 10.takıma geçmek istiyorum. Mümkün müdür?
Yok aman burası iyi böyle eriyip yok olana kadar devamMezun olmaya mi niyetin var
Sizi gidi pis şişkolarBaşkalarını kastetdi onlar canım sen üstüne alınma
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?