Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canim eklemiyorsunuz 10.takim listesinde yazilmis
Ortalamayi da kontrol ettim dogru

Başkalarını kastetdi onlar canım sen üstüne alınma

Bence o bize hava atıyor kilosu ile dövdü bizi
Onlar benim arkadaşlarım üzüldüm gitmelerine zaten Birlikte karar verip geldik, sosyal olarak da tanıyorum seviyorum .. ben moni kaptanla aynı takımda olmak istemedim yoksa tanıdığım insanlar beni çok motive de ediyorlardi

bu arada benim hedef neydi daha tutturamadik dimi
53 diye hatırlıyorum
Evet canim eklemiyorsunuz 10.takim listesinde yazilmis
Ortalamayi da kontrol ettim dogru
cokkk teşekkürler bu hafta hata yok inşallah

Başkalarını kastetdi onlar canım sen üstüne alınma

Bence o bize hava atıyor kilosu ile dövdü bizi
Baya sağlı sollu dövdü
Canım obezzto gidince diğer kızlarda uğramadı o sebeple böyle konuştuk espiri mahiyetinde sen üstüne alınma lütfen keşke gitmeselerdi fit blone mesajla bana gitmesin bn pasif takılırım dedi yani kimse gitmelerini istemedi istenmiyo muamelesi yapılmadı yani seninle güzel kilolar vericez modunu düşürme

Ben de üzüldüm şahsen, keşke gitmeseydi Ama orada daha iyi motive olacağına inanıyorsa saygi duyuyorum, yapacak bişey yok. Biz de kendi önümüze bakalım , takimca güzel sonuçlar alalım

Bende dün akşam motive konusunda aynını yazdim buraya canm katlyrm motive edici ve azimli buluyordum bende üzüldüm açıkcası tatlıya bağlanp konu kapansın istedim kendisinede bu düşüncelerim in hepsini yazarak da belirttim zeytin dalida uzattim ve sonraki arkadaşın o msj nı bile tatsızlız olmasın onlada tartişmaya girmeyelim diye cvplamadm bile ama onlar bu kararı vermişler yapacak bir şey yok önemli olan motive olacakları yerde olmaları hayırlısı böyle demekki

Canım niye gidiyorsun ya üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…