Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizde taşımalı eğitime gidiuoduk öğle yemeği sandviç veriyodular aliyoduk elimizde tutuyoduk kokluyoduk fln sonuçta yemeyince oruç gitmiyo
alemsin ya
Daha küçükken herhalde 7 yaşındayim sahura kalkiyordum oruç tutacam diye sonra da babamdan gizlenerek birşeyler yiyordum mutfakta Allah'ım Sen affet
Yaşın kaç canım tekrardan okurmusun?
Hiç olmaz deme benim etrafımda 0 dan başlıyanlar var.
26 canım dedim ya okurum okuma istegim hep var hatta ilk gün su eba derslerine yarım saat takıldım kaldım ne çok özlemişim ... Ama işte yukardada belirttiğim sebeplerden ötürü şimdilik sadece hayal...

onu ben buyukken yapiyodum regl olduğum zmnlar oruçlu gibi davraniyodum iş yerinde yiyip evde oruca devam

Aslında vazgeçmedim uzaktan da olsa okurum ama ben buranın vatandaşı değilim nasıl olacak o iş bilmedigimden duruyorum işte.. eşimde sıcak bakmıyor pek ama aklımın bir ucunda hep
Türkiye de yaşıyorsun diye biliyordum
Eşini destekleyen koca azdır bizim memlekette, o yüzden kimseden destek bekleme. Çok istiyorsan dene ki içinde ukte kalmasın

Masumiyet ne güzel şey

45 dedi dimi, ben oynamıyorum.. benim bacağım 45 kilo ya
Emsanınki güzel oluyor canım biz memnunuz tavsiye ederim reklama girmiyor dime bide ban yemeyeyim kızlar

ben 47 olsam gömerler ölmüş diye

al benden de o kadar.. sesli güldüm
Aynen kaliteli bir granit alınca baya güzel iş görüyor
Valla bizde pilavları kocam yapar, ama araştırma görevini bana verdi, diğeri eskimiş dibini tutuyormuş

Valla bizde pilavları kocam yapar, ama araştırma görevini bana verdi, diğeri eskimiş dibini tutuyormuş
En çok 52 ye inmistim düşün zamanıydı düşündün sonra 3 4 kilo alınca insana benzedin demistiler

Turşu yemeseymisin keskelerimmm ödem yapar o

Bence hayal değil canım ben 30 yaşındayım oturup kpss calistim ve önlisans meznunu idi herkes bana atanman hayal dedi aslında ihtuyacimda yoktu sadece çok istedim ve oldu şu an memurum hayal deme inanın çalışınca oluyor

Bende aynıydım tukurugumu bardağın iç ine doldururdum öyle gezerdim annem gördü sonunda kızım napiyosun sen dedi su yutmuyorum işte demiştim

Ayy aklıma getirdin kucuklugumu ya yağmur yağardı ağzımı açardım içerdim derdim bişey olmazki sonuçta allahın yağmuru ah çocukluk işte

Kaliteli bir granitte yapışmada olmaz dayanıklı bayada kullanirsın canım ama sakın marketlerde alma marka geliyormu bilmiyorum ama genelde bilmem ne markanın ürünü 3 4 ayda soyulmaya başlıyor kaplaması alırken dikkat et canım

1.71 canım aslında 58lere inmekti hayalim ama geçende rahatsızlandım aslında diyetle alakası pek yok aç karnına antibiyotik içtim zehirlendim gibi oldu kramplar girdi heryerime 1 hafta sürdü tamamen geçmesi öyle olunca herkes diyet yapmıcaksın diye kızdı söz verdirdi çok dikkat etmiyorm artk eşim çok çok yedirmeye çalışıyo o yüzden ayrılmak istemiştim listeden ama süre bitene kadar çok abartmamaya çalışçam ama dediğin doğru liste iyi motivasyon sağlıyo insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…