Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın 14.takım. Herkese güzel bir gün diliyorum

Ramazan ayı hepimize güzellik ve iyilik getirsin, ruhumuzun doyduğu ve arındığı bir ay olsun inşallah
Günaydın canım herkese hayırlı ramazanlar Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin

Gece sahura kalktım bı güzel yedim sbaah kalktım oruç gitmiş boş yere yediğime mi yanayim artı cikcam ona mı yanayim ilk gün orucu gitti ona mı yanayjm
Hadi ya tüh kötü olmuş neyse boşver canım artı çıkacaksın zaten yapacak bişey yok senin yine iyi benim kaç kere iftara 10 dk kala bozulduğunu biliyorum o daha bir sinir bozucu

Hadi ya tüh kötü olmuş neyse boşver canım artı çıkacaksın zaten yapacak bişey yok senin yine iyi benim kaç kere iftara 10 dk kala bozulduğunu biliyorum o daha bir sinir bozucu
Ben iftara yarım saat kala asla wc ye gitmem oruç bozulduysa da haberim olmasın diye
Çok sinir oldum ama yaa

Teşekkür ederim canım, motivasyon konuşması iyi geliyor.. üstadım sensin
Kimin morali bozukmusssss kim kendi koyvermisss havalar düzeltirken başlamanın tam sırası yeni yaş yeni umutlar yeni başlangıçlar nice yaşlara
Çok teşekkür ederim.. ben de öyle güzel bir başlangıç istiyorum.. yeme bozukluğu ile ilgili kitap araştırıyorum motivasyonu arttırır belki.. eskiden çok okurdum, iyi gelirdi..
Eki Görüntüle 2624249
Şu şekilde tamamen ayağa kalkmadan yavaş ve küçük hareketlerle yukarı aşağı yapıyoruz
nefertityy
magickk
Aa yapmıştık bundan, hatırladım ya
Ben sürekli görüntülü toplantı yapıyorum ve en şişmanları benim, ekrana sığmıyorum ne motive eder bilmiyorum bu ara.. kafam çok karışık, keşke sihirli bir değnek olsa..

Canım benim ismim yok ilk hsftam diye mı

Ben maalesef bu haftanın kilo alanı olarak görünüyorum.. listede olmasam da bildirim yapayım.. Sizlerin çabasını görmek bile güzel

Bir önceki kilom; 96,3
Bu haftaki kilom: 96,8
Fark; -500gr
Yüzde; -%0,52
Olsun canım bende geçen hafta artıdaydım yeniden başlarsın olur böyle şeyler bugün artimiyim bilmiyorum inşallah vermişimdir

P Pinarbartu demiştim ben 65.3 üm geçen hafta 64.7
+500 Gr % -0.32
Hadi bakalım listeye girebilirsin belki ama bizi artı yaparsın araştırayım ben bı
Sana iyi gelenleri yine en iyisi sen biliyorsun bı yerden başlamak lazım
Wc ye gitmene gerek yokki hissediyorsun onu napıcaz
Yok bnm ilkte öyle hissedilecek kadar gelmiuo

Maşallah canım iyi yürüyorsun evet bende onu soracaktım iftardan bir saat önce falan yazılmıştır yanlış hatırlamıyorsam dime
Teşekkür ederim canım.
(Kaptanım ben bi anda 83 ten 92 oldum troid degerlerim yükseldi. İnşallah bu sefer bu iş biter. Gece çok zor oluyor ama bayram sabahı tartıyı düşünüyorum.)
Peki liste zor olmazmı senin için?
Yoksa iftardan sonra yapabilirmi sin?

Canım veli grubunda sadece bilgi paylaşımı yapıyorum.
Ama ögrencilerimin hepsini tek tek aradım konuştum şu an benim için önemli olan piskolojileri.
Ben ingilizce ögretmeniyim derste bile çok zorlanıyorlar oyunlarla ögretmene gayret ediyorum.
Canlı yayında canım sadece ögretmen konuşuyor onlar yazabiliyor buda bizim için çok zor.
Her ögrenci farklı tek ve kıymetli bana göre.

Tam 9 aydır ugraşıyorum durumları çok kötü ve her deneme sonuncu olan ögrencim bu denemede 2.oldu nasıl sevinçliyim anlatamam.

Ablacığım bide benim kızıma ögretmeni dolu ödev veriyor pek yapmak istemiyor okul gibi olmuyor.
İnşallah Bayramımızı kutlayıp okulumuza döneriz.

Kaç aylık canım bende emziriyorum ve bugün orucluyum annem de sen tutmasan vs dedi de size de sorayım dedim

Var sihirli değnek senin elinde

Benim çorba biber dolması salata ben kendime limonlu ayran yapacağım öyle bide sütlü tatlı tatlıyı yarın yerim inşallah
Limonlu ayranı ilk defa duyuyorum nasıl oluyor ki
Kaç aylık canım bende emziriyorum ve bugün orucluyum annem de sen tutmasan vs dedi de size de sorayım dedim
Canım ben geçen sene tutmuştum 1 yaşındaydı sürekli emiyordu benim için ve süt açısından da sorun olmadı tabi herkesin bünye farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…