- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.261
Günaydın canım herkese hayırlı ramazanlar Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsinGünaydın 14.takım. Herkese güzel bir gün diliyorum
Ramazan ayı hepimize güzellik ve iyilik getirsin, ruhumuzun doyduğu ve arındığı bir ay olsun inşallah
En geç 5 gibi herkes bildirim yapmış olsun canım çünkü listeyi hazirlicam fln anca yetisirValla anca 40 dk tempolu yürüdüm.
Ama sabah ta bi annemi görmeye gittim geldim.
P Pinarbartu kaptanım bide bildirimi en geç kaçta yapabiliriz?
Hadi ya tüh kötü olmuş neyse boşver canım artı çıkacaksın zaten yapacak bişey yok senin yine iyi benim kaç kere iftara 10 dk kala bozulduğunu biliyorum o daha bir sinir bozucuGece sahura kalktım bı güzel yedim sbaah kalktım oruç gitmişboş yere yediğime mi yanayim artı cikcam ona mı yanayim ilk gün orucu gitti ona mı yanayjm
Ben iftara yarım saat kala asla wc ye gitmemHadi ya tüh kötü olmuş neyse boşver canım artı çıkacaksın zaten yapacak bişey yok senin yine iyi benim kaç kere iftara 10 dk kala bozulduğunu biliyorum o daha bir sinir bozucu
Teşekkür ederim canım, motivasyon konuşması iyi geliyor.. üstadım sensinKuzum öyle güzel bir yaştasın ki keşke sana anlatabilsem bunuancak üzerinden yıllar geçtiğinde anlayabileceksin değerini. Motivasyonun bozulabilir tabii ki önemli olan devamlı motivasyon kaybetmemek, dün yemiştim ama bugün yemek istemiyorum demek. Dün spor yapamadım ama bugün yapıcam diyebilmek. Gücün kendi içinde saklı. Kendine güven. Daha önce yaptın yine yaparsın. Bahanelerine kulak tıka ve bu yaza yenilenmiş olarak gir. Sana kendimden çok güveniyorum
Çok teşekkür ederim.. ben de öyle güzel bir başlangıç istiyorum.. yeme bozukluğu ile ilgili kitap araştırıyorum motivasyonu arttırır belki.. eskiden çok okurdum, iyi gelirdi..Kimin morali bozukmusssss kim kendi koyvermisss havalar düzeltirken başlamanın tam sırası yeni yaş yeni umutlar yeni başlangıçlar nice yaşlara
Aa yapmıştık bundan, hatırladım yaEki Görüntüle 2624249
Şu şekilde tamamen ayağa kalkmadan yavaş ve küçük hareketlerle yukarı aşağı yapıyoruz
nefertityy
magickk
Ben sürekli görüntülü toplantı yapıyorum ve en şişmanları benim, ekrana sığmıyorumCanım bu ara için bişey diyemiycem.
Bende kafamda deli sorular veliler arıyor canlı yayın test yollasanız diye ama ben istemiyorum.
Çogu ögrencimin evinde bilgisayar İnternet yok.
Onlar ne olcak isteyenlerle ayrı ayrı ilgileniyorum.
Kızıma ders çalıştırırken aynada bi baktım kendime bi tuhaf oldum.
Seni ne şevke getirir?
Canım benim ismim yok ilk hsftam diye mıgünaydın kızlar
ramazanınız mübarek olsun
bende ramazana regl olarak basladım
bu hafta çok dikkat ettim artı 2 güne 1 40 dk eliptik yaptımve bugüne kadar tartıda çok iyi gidiyordu ama regl şişliğinden sanırım bugün düne göre artı çıktımbiraz daha bekleyimde öle bildirimimi yapıyım
Wc ye gitmene gerek yokki hissediyorsun onu napıcazBen iftara yarım saat kala asla wc ye gitmemoruç bozulduysa da haberim olmasın diye
Çok sinir oldum ama yaa
Olsun canım bende geçen hafta artıdaydım yeniden başlarsın olur böyle şeyler bugün artimiyim bilmiyorum inşallah vermişimdirBen maalesef bu haftanın kilo alanı olarak görünüyorum.. listede olmasam da bildirim yapayım..Sizlerin çabasını görmek bile güzel
Bir önceki kilom; 96,3
Bu haftaki kilom: 96,8
Fark; -500gr
Yüzde; -%0,52
Hadi bakalım listeye girebilirsin belki ama bizi artı yaparsın araştırayım ben bı
Sana iyi gelenleri yine en iyisi sen biliyorsun bı yerden başlamak lazımTeşekkür ederim canım, motivasyon konuşması iyi geliyor.. üstadım sensin
Çok teşekkür ederim.. ben de öyle güzel bir başlangıç istiyorum.. yeme bozukluğu ile ilgili kitap araştırıyorum motivasyonu arttırır belki.. eskiden çok okurdum, iyi gelirdi..
Aa yapmıştık bundan, hatırladım ya
Ben sürekli görüntülü toplantı yapıyorum ve en şişmanları benim, ekrana sığmıyorumne motive eder bilmiyorum bu ara.. kafam çok karışık, keşke sihirli bir değnek olsa..
Yok bnm ilkte öyle hissedilecek kadar gelmiuoWc ye gitmene gerek yokki hissediyorsun onu napıcaz
Teşekkür ederim canım.Maşallah canım iyi yürüyorsun evet bende onu soracaktım iftardan bir saat önce falan yazılmıştır yanlış hatırlamıyorsam dime
canım hosgeldin öncelikleCanım benim ismim yok ilk hsftam diye mı
Veliler canlı yayın mı istiyor? Biz watsap veli/öğretmen grubunda dahi monolog takılıyoruz. Hocamız velilerin mesaj atmasını engelledi, sadece kendisi mesaj atabiliyor ve özelden de mesaj atıp durmayın dedi. Değil ki canlı yayın
Böyle canlı yayın falan duyunca insan bir heyecanlanmıyor değil hani
Heeeeecanım hosgeldin öncelikle
ben kendi kilomu paylasıyım diye (paylaşamadı)gecen haftanın listesini aldım P Pinarbartu kaptanımız bu hafta ekleyecekleri ekler
Benim çorba biber dolması salata ben kendime limonlu ayran yapacağım öyle bide sütlü tatlı tatlıyı yarın yerim inşallahAkşama menüler ne kızlar
Kaç aylık canım bende emziriyorum ve bugün orucluyum annem de sen tutmasan vs dedi de size de sorayım dedimGünaydın arkadaşlar, hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum..
Ben oruç tutmuyorum bu sene, emziriyorum sıpayı, cesaret etmedim o yüzden..
Dün itibariyle diyetime başladım. Menü yazamadım birazdan onları da yazıcam
Teşekkür ederim canım, motivasyon konuşması iyi geliyor.. üstadım sensin
Çok teşekkür ederim.. ben de öyle güzel bir başlangıç istiyorum.. yeme bozukluğu ile ilgili kitap araştırıyorum motivasyonu arttırır belki.. eskiden çok okurdum, iyi gelirdi..
Aa yapmıştık bundan, hatırladım ya
Ben sürekli görüntülü toplantı yapıyorum ve en şişmanları benim, ekrana sığmıyorumne motive eder bilmiyorum bu ara.. kafam çok karışık, keşke sihirli bir değnek olsa..
Limonlu ayranı ilk defa duyuyorum nasıl oluyor kiBenim çorba biber dolması salata ben kendime limonlu ayran yapacağım öyle bide sütlü tatlı tatlıyı yarın yerim inşallah
Canım ben geçen sene tutmuştum 1 yaşındaydı sürekli emiyordu benim için ve süt açısından da sorun olmadı tabi herkesin bünye farklıKaç aylık canım bende emziriyorum ve bugün orucluyum annem de sen tutmasan vs dedi de size de sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?