- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #335.301
78.900grcrn hafta bugün tartilmadim dahazuzuzuzu1234 şu an ki kilon kaçtı senin
***14.Takım 601.Etap ***
zuzuzuzu1234(73,40///%) hamilelik neden ile ayrıldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
78.900grcrn hafta bugün tartilmadim dahazuzuzuzu1234 şu an ki kilon kaçtı senin
***14.Takım 601.Etap ***
zuzuzuzu1234(73,40///%) hamilelik neden ile ayrıldi
Granit olsun canım çok güzel onlarKızlar alakasız bir konu olacak ama bir konuda sizinde fikrinizi almak istiyorum. Pilav tenceresi almam lazımz önerebileceğiniz bir marka var mı?
Inşallah bakalımİnşallah vermişsindir; emek veriyorsunuz..
Ben niyetliyim canım.Sen tutuyormusun
Aynen ya benim dogumumun akşamı ilk teravih kılındı koskoca 30 gün ve küçüklükten beri toplam 90 günüm var kışın biraz tuttum ama her sene üzerine eklenince pekte eksilmiyor
Ve önceki senenin borcunu mutlaka seneye bırakmamak lazımmış inşallah bu kış Allah nasip eder irade ve azim verirde bitiririm borçları
Evet daha güzel olur tabi arkadaşlar da isterse.Dünün FinaliBugün kol egzersizi yapıyoruz geçende yapmıştık koltuğa yaslanıp yere oturuyoruz ellerimize koltuğa koyup popoyu yukarı aşağı indrip kaldırıp kollarımızı çalıştırıyorz
1. Fit blonde 300
2. Mochachocolate 50
2. Obezzto 50
3. Diyetlikadn 30
Kızlar isterseniz bu hafta puanlama olarak liste yapalım
canım 2 ay cıkamıyorsun listeden (hastalık,hamilelik gibi sebepler dısında) o nedenle bekle sen biraz dahaİzin süresi eğer dolmadıysa beklerim canım usulune uygun çıkayım iki ay snra 70 kiloyla dönersem yüzüm olsun ahahha
tm mademİzin süresi eğer dolmadıysa beklerim canım usulune uygun çıkayım iki ay snra 70 kiloyla dönersem yüzüm olsun ahahha
Bn senin kilonu niye 50lerde hatırlıyorum 78i görünce şok oldum bı an78.900grcrn hafta bugün tartilmadim daha
Granit bence de bnm seramik var güzel oluyo onda ama bnde granit alcm bı fırsat bulayımKızlar alakasız bir konu olacak ama bir konuda sizinde fikrinizi almak istiyorum. Pilav tenceresi almam lazımz önerebileceğiniz bir marka var mı?
Yok yok doğum kilom kaldı bende ya 50lerde olsam hiç ugrasmicam vallatm madem
Bn senin kilonu niye 50lerde hatırlıyorum 78i görünce şok oldum bı an
Granit bence de bnm seramik var güzel oluyo onda ama bnde granit alcm bı fırsat bulayım
Allah kabul etsin inşallahBen niyetliyim canım.
Benimkiler büyüdü teyzesi ama ben hamileliklerimde tutmadım şimdi ara ara tutuyor. Zor oluyor
SchonerDuft izne ayrilabiliyor 661.hafta listeye girmisZipzip- CNm yeni gelen üyelerle ilgili bı sorun yok gibi ama bı bakabilir misin bide SchonerDuft başka takımdan geldi izine ayrilabiliyo mu
***14.TAKİM 672.ETAP***
SchonerDuft ( 63,30///%) izine ayrılmak istiyor
Luluuu94 ( 55.5/54.9/0.6/1.08%)
Pinarbartu ( 57///%)
tgb1907 (67.6///%)
magickk (61.7///%)
diyetlikadn (61.2///%)sabit izine ayrılmak istiyor
fit blone (62.5///%)
mochachocolate(58///%)
Caroline84 (88.1//%)
obezzto (90.1///%)
Pamukprncess(61.4/63.5//%) 10.takimdan 609. Etapta izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 62ye bölündü
zuzuzuzu1234(73,40/78.9//%)601.etapta hamilelik neden ile ayrılan üye geri döndü
14.takim ortalamasi:
Aa bn geçen hafta paylaştığım dan kopyaladım ama bakayım tekrarSchonerDuft izne ayrilabiliyor 661.hafta listeye girmis
Pamukprncess in kilosunu yine yanlis yazmissin 62.2 ile izne ayrilmisti oyle hatırlıyorum gecen haftadan
Sağol canım spor yapmadan önce geçen haftaki ile aynıydı kilom spor yapıp öyle tartıldım sonuç bu baya ödemli uyanıyorum sabahları sanırım eskiden öyle değildim yada ben bilmiyorumLuluuu94 tebrikler canım , kilon az olmasina rağmen güzel verebilmissin. Hedefin kaçtı senin
Canım sen çok güzel düzenli veriyorsun üstelik kilon az yinede gidiyor bu arada 47 mi dedin senSağol canım spor yapmadan önce geçen haftaki ile aynıydı kilom spor yapıp öyle tartıldım sonuç bu baya ödemli uyanıyorum sabahları sanırım eskiden öyle değildim yada ben bilmiyorum
Bende onu düşünüyorum hedef ne soylemistim kaptanım P Pinarbartu herhalde 52 demiştim
Ama olursa tabi 47 ye kadar falan yolu var
45 olacaktı da o zaman da herkes oluyor diye 47 dedim gönül ister tabi ama 49 dan sonra çok zordu benim kilo vermem bakalım gittiği yere kadar artıkCanım sen çok güzel düzenli veriyorsun üstelik kilon az yinede gidiyor bu arada 47 mi dedin sen