Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı pastırmalı 2 yumurta, 3 zeytin ve ceviz biraz peynir salatalık

Ara sütlü kahve 10 çig badem biraz çilek

Akşam 4 yemek kaşığı kuru fasulye, 4 tane kırmızı mercimek köfte, yogurt, 1 tane salatalık turşusu

2 litre su olmuştur gece 12.30 yürüyüş yapıyorum anca şimdi vakit oldu.

Iyi olmasına sevindim canım ay ne güzel kedin var hayvanları bende çok seviyorum bakacağımı bilsem alırım ama günahına hiç girmek istemiyorum yoksa markette bile bazen kedi köpekleri seveyim diye gidiyorum bugün seslerden baya korktular kuzularım bir görsen nasıl kaçıyorlardır bu zararsız canlılara nasıl zarar veriyorlar hic aklım almıyor vicdansızlar hele son haberlerde gördüklerimden dolayı çok üzüldüm

Bizim burda çok güzel oldu marşlar şarkılar bayraklar mükemmeldi inşallah her sene bu şekilde devam eder
Aynen her yerde güzel olmuş herkes muzik açtı karşılıklı erik dalı falan oynadıar biz anca alkış tuttuk marşlar falan hem vakit güzel geçti can sıkıntısınada iyi geldi

Son düzenleme:
Valla anca 40 dk tempolu yürüdüm.
Ama sabah ta bi annemi görmeye gittim geldim.

P Pinarbartu kaptanım bide bildirimi en geç kaçta yapabiliriz?
Maşallah canım iyi yürüyorsun evet bende onu soracaktım iftardan bir saat önce falan yazılmıştır yanlış hatırlamıyorsam dime

Veliler canlı yayın mı istiyor? Biz watsap veli/öğretmen grubunda dahi monolog takılıyoruz. Hocamız velilerin mesaj atmasını engelledi, sadece kendisi mesaj atabiliyor ve özelden de mesaj atıp durmayın dedi. Değil ki canlı yayın

Böyle canlı yayın falan duyunca insan bir heyecanlanmıyor değil hani

Aynen canım haklısın onların metabolizması çok iyi çalışıyor bende onun gibi yesem kaç kilo olurum kimbilir

günaydın kızlar

ramazanınız mübarek olsun

bende ramazana regl olarak basladım
bu hafta çok dikkat ettim artı 2 güne 1 40 dk eliptik yaptımve bugüne kadar tartıda çok iyi gidiyordu ama regl şişliğinden sanırım bugün düne göre artı çıktım biraz daha bekleyimde öle bildirimimi yapıyım

cnm oruc değil misin sen?

Günaydın canım sanada hayırlı ramazanlar ah şu regl şişliği olmasa ne güzel olacak benim iki günüm var ama şimdiden vücudum su tutmaya başladı bende saat 5 gibi tartılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…