Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslında genel itibariyle hep bu kilolardaydim bekarken de aniydim ama doğumdan sonra bı ara 54 e inmistim çok iyiydik o halimle hedefim o şekle gelmek fizik olarak bakalım artık nasip
Şuan 57.5 tun Dimi , ben de 54 de kendimi çok iyi hissetmistim. Bu arada ben de simit göremedim, fotoyu yukarıdan çektiğin için mi bilmiyorum sadece üst bölgede biraz fazlalık var gibi geldi

Degisiminle beraber yazarsin sende o zaman
Demeee benim bir tane var Allah bağışlasın ikinciden ciddi bir şekilde tırsıyorum bazen
Biz 2 erkek 2 kızkardeşiz ben bi tane daha ablam olsun isterdim.
Ablam başka ya sırrın olur derdin olur önünde durur.
Kıyafet alcaksam bakar gezer giydirir 1000 kıyafet denerim bakar bende çok istedim.
Kızımın bacısı olsun diye Rabbim nasip etti.

İsteyen ve olmayan herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

dime canım türk milleti olarak alışmışız tatlısında pidesine kadar sonra kilo vermeye çabalıyoz aman ramazanda dikkat diyet falan hak getire sonra
Canım bende Ramazandan çok korkuyorum.
İnsülin direncide varya elim ayağım titriyor.
Canım çok acayip şeyler istiyor.

Ama inşallah bu sene öyle olmayacak daha dikkatli bol salata yogurt düşünüyorum.

Canım internetteki videolara bakıyorum kadınlar nasıl yapıyor çok kolay geliyor.
Ben yaparken bi acayip birşey oluyor.
Bide benim kilom fazla ya bende yürüyorum bolca.

Bir insanın kardeşi olmalı tabi bende isterim oğlumun kardeşi olsun Allah nasip ederse ama korkularım var sadece bir o kadar da istegimde var bakalım hayırlısı artık
Bu arada benimde 5 kardeşim var
Akşam için mi canım? Yumurta, tavuk veya sebze daha iyi ama. Ekmek tok tutmaz
Yok canım kendime değil eşim istedi de kaşar yok evde ondan sordum

Günaydın kizlar nasılsınız ?
Bugün mümkün olduğunca hafif yiyelim, ne yemek düşünüyorsunuz? Ben kahvaltıyı geç yaparım akşama da sadece kabak yerim, ufak çaplı detoks
Bende kabak spagetti yapacam.
Ben kabagı normaldede severim genellikle çarşamba perşembe yemeye çalışıyorum.

İmdat diye bagiricam yaaaaaa iş bitmiyo çocuk uyumuyo adam pc den kalkmiyo bı kahve içeyim dedm zehir oldu eşim gazozun kapağını kapatmanız çocuk al onu üstüne halıya bı güzel dök
Kolay gelsin canım ya gündüz uykusu yokmu ki
Sorma bizimde kaka işi sıkıntılı tecrübeli anneler yardım edin çişini öğrendik ama kakayi hep altına yapıyor hergun elim b.kta

Şuan 57.5 tun Dimi , ben de 54 de kendimi çok iyi hissetmistim. Bu arada ben de simit göremedim, fotoyu yukarıdan çektiğin için mi bilmiyorum sadece üst bölgede biraz fazlalık var gibi geldi
Belki de yanlış açıdan çektim ama var yani evet o kiloadayim 54e inmek istiyorum bende çünkü en iyisi o düğün zamanı 52 ye fln indiydim hastalıklı gibi oldum 54 iyidir en fazla 53
Kızlar kasarsiz tost olurmu sizce
Ben veya peynirle daha çok seviyorum tostu peynir domates salça bide en son pişince marul

Kolay gelsin canım ya gündüz uykusu yokmu ki
Sorma bizimde kaka işi sıkıntılı tecrübeli anneler yardım edin çişini öğrendik ama kakayi hep altına yapıyor hergun elim b.kta
Var aslında ama bugün uyumadı yerinde durmuyo sürekli peşimde sesi çıkmadığı vakit koşarak gidiyorum yanına çünkü kesin bı işler ceviriyo
Valla bn daha emzirmeyi bıraktıramadım kaka fln bana çok uzak

. Neyse konuyu kapatalım Perşembe Perşembe şeytana uymayalim şimdi

Benimki maşallah 2,5 saatlik uykusundan yeni uyandı bebekliginde çok çekmiştim uykusundan yarım saat uyurdu en fazla şimdi iyiyiz çok şükür
Gecen sene denediğimde de kakayi aradada olsa biliyorduda cisi bilmiyordu bu seferde kaka

Normalde Bartu da 3 saat uyuyo gün içinde ama bugün uyumadı şimdi uyur akşam geç uyanır gece bekle dur uyusun diye bitmiyo cilemiz
Saatleri belliyse görürsen o saatlerde beraber otursaniz yapmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…