- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.081
Listeye diğru yazmşsin zatn kuzum ama bunu fark edince takılayım biraz gülelim dedimkilona göre böyle gitmesi çok normal kilo azaldıkça verme oranımız azalır 5ler de iken zaten öyle oluyor hatta ben 60.8 den sonra da öyle olmuş dum 60.8 den 60.00 a varmam haftalar sürmüştü gram gram gidiyordu ve şimdilik iyi gitti ama ödem vs. Kiloyu yeni aldm kalıcılaşmadan hemn geri vermeye başladm vs. Diye öyle oldu ama yine 1-2 kilo daha atıpda 60 dan 59 a geçmeye kalkerken o 1 kilo yine gram gram kaç hafta sürecek gibi geliyor bakalm ne olacak ama ahh keşke bende 58-59 a geçsem de 200er grm ilerlesem yeterki 5ler gelsin ❤
Senin boyun kaç canımaynen canım sabredecez artık acelemiz yok yol uzun yavaş yavaş gitsinde bir daha gelmesin inş inaniyorum canım sende göreceksin kısa sürede
Ah su şişesi sende olmasan ne yaparım benBugün sırada KOL EGZERSİZİ var. Eki Görüntüle 2617350Dünün Finali
1. Mochachocolate 12:00
2. Pamukprncess 3:40
3. Luluuu94 3:00
4. Diyetlikadn 2:00
5. Magickk 1:00
Şu şekilde yapıyoruz ağırlığı olmayanlar yine su şişesi kullanabilir hepimize kolay gelsin
Canım malesef 1,55 birazda olsaydı ne olurduSenin boyun kaç canım
Demi ama bende 159Canım malesef 1,55 birazda olsaydı ne olurdu
Yarın artık kısmetBenimde bugün ilk kez öyle oldu kuzum hergün 100-200 grm ilerliyordum ama bugün wc ye çıkamadm ve ondan da dün ile bugün arası sabit kaldı ama neyseki hafta orası düzenli hergün wc ve kilo düşüşü olmuştu
Canım seni tebrik ederim harikasın ve kilo veren bütün herkesi tebrik ediyorum kızlar böyle devam edin sende fazlalıklarını attın geldin canım bizi yakaladınTebrikler canm hem 400grm iyi verdiğin için hemde 60a geçmeyip beni beklediğin için çifte tebrik ediyorumayyy kızlar yine üçümüzde birlikte aynı rakam da sadece küsart farkıyla yarışma geri mi döndük
Fitblone = 61.9
Diyli kdn=61.4
magickk =61.1
tekrar yanınıza ulaştm çoookk mutluyum
Haftaya da çok iyi performans yapmam lazımsizin 60a geçeceğiniz garanti bende zorlayp sizle bir 60 olmam lazm yine 3lü 60olucaz kızlar dejavu
magnezyum alıyorum her gece , ben sadece su içiyorum kalori değeri olan bir su orucu değil. senin yaptığını da araştırmıştım ama ben de insülin problemi olduğu için meyve ve suları çok yükseltiyor insülinimi. sen 23 günün kaç günü tuvalete gittin ve toplam da kaç kilo verdin onu çok merak ediyorum. ben daha önce 5 gün yapabildim sadece 4 kilo vermiştimSelam canım, suyu alkali yapmak için
1 sürahi suya yarım limon, 1 salatalık, biraz taze nane yada maydanoz koyarsan daha etkili olur.
Bugün başladıysan dün akşamdan magnezyum sülfat içmen gerekirdi, yok dün içmediysen bu akşam mutlaka iç. Yarından itibaren sabah ac karnına yarım çay bardağı ballı limonlu su iç. Öğle ve akşam saatleri yarım bardak meyva suyunun üstünü sade suyla tamamlayarak iç.
Kahve ve çayasonra sıra gelir.
Eğer dayanamayıp bozmazsan ilerde zaten onlardan tiksinirsin.
Ben 23 gün yaptım.
Sormak istediğin bişeyolursa yardımcı olurum
işte ben biraz şu ödem miskinlik aşırı kiloyu üzerimden atarsam onu yapabiliyorum sen beni biliyorsun gazla çalışıyorum :))bence de evde çalışmak daha zor. İşe gittiğinde kapıyı çekip gidiyorsun, sadece işinle ilgileniyorsun ama ev öyle mi yahem iş, hem çocuk, hem yemek hepsi sende. E üzerine bir de diyet ekliyoruz ayy bir de kahrolası virüs belası. Anne düşün baba düşün. Off yazarken yoruldum
kesinlikle doğru söylüyorsiderolites kendine bir yemek ve spor düzeni oluşturmalısın. Su orucu vs.. Anlık çözümler
Bende yapmak istiyorum da anneannem ve dedemle nasıl olacak bilmiyorumben sadece su çay ve kahve içiyorum , en fazla 5 gün yaptım ama şimdi ramazan ayı da geliyor en az 15 gün en fazla 21 gün yapmak istiyorum . bugün başladım bakalım önce 2 kilo ödem gider haftaya 80 leri görürüm
Başlamadan önceki gece magnezyum sülfat iciyorsun, sonrasında her 4. Gün tekrar iciyorsun.magnezyum alıyorum her gece , ben sadece su içiyorum kalori değeri olan bir su orucu değil. senin yaptığını da araştırmıştım ama ben de insülin problemi olduğu için meyve ve suları çok yükseltiyor insülinimi. sen 23 günün kaç günü tuvalete gittin ve toplam da kaç kilo verdin onu çok merak ediyorum. ben daha önce 5 gün yapabildim sadece 4 kilo vermiştim
Neden vermedi. Ben doktora hiç sormadım, direk eczaneden aldımgezegenfeza ve siderolites kızlar bana doktor magnezyum vermedi. Ona alternatif önerebilceğiniz bir şey var mı?
ilginç birşey söyleyeyim size benim açlık şekerim tokluktan daha yüksek doktor bile şaşırıyor babamın da öyle kardeşiminde ve ikisi de normal ideal kilolarında , ben sadece su aldığım oruçta 4. gün şekerim 110 çıkmıştı delirmiştim. senin kilo fazlan çok olmadığı halde süper vermişsin. ben de bir 15 hayal ediyorum ramazana kadarBaşlamadan önceki gece magnezyum sülfat iciyorsun, sonrasında her 4. Gün tekrar iciyorsun.
Önceleri her 4 günde bir, sonra 2 günde bir çıkmışım ( defter tutup gün gün not almıştım, unuttuğum yerleri hatirlatiyor)
Her sabah ballı limonlu suyu içmeden önce şeker ve tansiyon ölçtüm.
23. Gün akşam bozmuştum. 22 tam günün sonunda 10, 500 verdim fakat koruyamadım.
Başlamadan önce doktorumuzun onayını alıp başladım.
Bende sadece troid var, o yüzden sana şöyleböyle yap diyemem, senin durumun riskli.
En güzeli bikac ay karatay yapıp şekerini dengelemek. Açlık şu durumda zarar verebilir
ben de direkt aldım hiç reçetelik birşey değil vitamin gibiNeden vermedi. Ben doktora hiç sormadım, direk eczaneden aldım
77,800 le başlayıp 67,200 le bitirmişim.ilginç birşey söyleyeyim size benim açlık şekerim tokluktan daha yüksek doktor bile şaşırıyor babamın da öyle kardeşiminde ve ikisi de normal ideal kilolarında , ben sadece su aldığım oruçta 4. gün şekerim 110 çıkmıştı delirmiştim. senin kilo fazlan çok olmadığı halde süper vermişsin. ben de bir 15 hayal ediyorum ramazana kadar
çok başarılı ben 92.2 yim şuan inşallah dayanırım , tiroit rahatsızlığın ne durumda şuan nasıl bir fayda gördün?77,800 le başlayıp 67,200 le bitirmişim.
Bugünse 67,900 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?