Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen canım sabredecez artık acelemiz yok yol uzun yavaş yavaş gitsinde bir daha gelmesin inş inaniyorum canım sende göreceksin kısa sürede

Ah su şişesi sende olmasan ne yaparım ben

Yarın artık kısmet ya hep ctesi hep düşüş görüyorum anlamadım gitti cuma fazla çıkıp ctesi düşüyorum canım ben hiç tartıdan önce wc ye çıkamıyorum o yüzden çok etkileniyor kilom yoksa 60 i görmüştüm ben o yüzden canım sıkılıyor

Canım seni tebrik ederim harikasın ve kilo veren bütün herkesi tebrik ediyorum kızlar böyle devam edin sende fazlalıklarını attın geldin canım bizi yakaladın ben sana dedim kaplumbağa gibiyim seni beklerim diye neyse haftaya bir ümit inşallah görürüz 60 i ikimizde beraber mezun olalım

magnezyum alıyorum her gece , ben sadece su içiyorum kalori değeri olan bir su orucu değil. senin yaptığını da araştırmıştım ama ben de insülin problemi olduğu için meyve ve suları çok yükseltiyor insülinimi. sen 23 günün kaç günü tuvalete gittin ve toplam da kaç kilo verdin onu çok merak ediyorum. ben daha önce 5 gün yapabildim sadece 4 kilo vermiştim

işte ben biraz şu ödem miskinlik aşırı kiloyu üzerimden atarsam onu yapabiliyorum sen beni biliyorsun gazla çalışıyorum :))

Bende yapmak istiyorum da anneannem ve dedemle nasıl olacak bilmiyorum

Başlamadan önceki gece magnezyum sülfat iciyorsun, sonrasında her 4. Gün tekrar iciyorsun.
Önceleri her 4 günde bir, sonra 2 günde bir çıkmışım ( defter tutup gün gün not almıştım, unuttuğum yerleri hatirlatiyor)
Her sabah ballı limonlu suyu içmeden önce şeker ve tansiyon ölçtüm.
23. Gün akşam bozmuştum. 22 tam günün sonunda 10, 500 verdim fakat koruyamadım.
Başlamadan önce doktorumuzun onayını alıp başladım.
Bende sadece troid var, o yüzden sana şöyleböyle yap diyemem, senin durumun riskli.
En güzeli bikac ay karatay yapıp şekerini dengelemek. Açlık şu durumda zarar verebilir

ilginç birşey söyleyeyim size benim açlık şekerim tokluktan daha yüksek doktor bile şaşırıyor babamın da öyle kardeşiminde ve ikisi de normal ideal kilolarında , ben sadece su aldığım oruçta 4. gün şekerim 110 çıkmıştı delirmiştim. senin kilo fazlan çok olmadığı halde süper vermişsin. ben de bir 15 hayal ediyorum ramazana kadar

77,800 le başlayıp 67,200 le bitirmişim.
Bugünse 67,900 çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…