Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sonradan farkettim canım kafa nereye gittiyse

Selam canım, suyu alkali yapmak için
1 sürahi suya yarım limon, 1 salatalık, biraz taze nane yada maydanoz koyarsan daha etkili olur.
Bugün başladıysan dün akşamdan magnezyum sülfat içmen gerekirdi, yok dün içmediysen bu akşam mutlaka iç. Yarından itibaren sabah ac karnına yarım çay bardağı ballı limonlu su iç. Öğle ve akşam saatleri yarım bardak meyva suyunun üstünü sade suyla tamamlayarak iç.
Kahve ve çayasonra sıra gelir.
Eğer dayanamayıp bozmazsan ilerde zaten onlardan tiksinirsin.
Ben 23 gün yaptım.
Sormak istediğin bişeyolursa yardımcı olurum

14.Takım 669.Etap ***

SchonerDuft ( 63,5/63,30/0,30/%)

Luluuu94 ( 56.5/56.2/0.3/0.53%)
Pinarbartu ( 57.8///%)sabit
tgb1907 (67.8///%) sabit
magickk (61.2/61.1/0.1/%0.163)
diyetlikadn (61.8/61.4/0.4/%0.65)
fit blone (62.7/61.9/0.8/%1.28)

mochachocolate(58,7/58.4/0.3/%0.511)
caroline84 (90/88.8/%1.351)Geçen haftanın %2.17

14.takim ortalaması:

Ay 100 gram az yazmışım bide kafa nereye gittiyseInş canım verirsin bana yetişirsin geçersin bile gram gram gidiyor benden nasıl olsa
Listeye diğru yazmşsin zatn kuzum ama bunu fark edince takılayım biraz gülelim dedim kilona göre böyle gitmesi çok normal kilo azaldıkça verme oranımız azalır 5ler de iken zaten öyle oluyor hatta ben 60.8 den sonra da öyle olmuş dum 60.8 den 60.00 a varmam haftalar sürmüştü gram gram gidiyordu ve şimdilik iyi gitti ama ödem vs. Kiloyu yeni aldm kalıcılaşmadan hemn geri vermeye başladm vs. Diye öyle oldu ama yine 1-2 kilo daha atıpda 60 dan 59 a geçmeye kalkerken o 1 kilo yine gram gram kaç hafta sürecek gibi geliyor bakalm ne olacak ama ahh keşke bende 58-59 a geçsem de 200er grm ilerlesem yeterki 5ler gelsin

Malesef bende wc ye cikamayanlardanim
Benimde bugün ilk kez öyle oldu kuzum hergün 100-200 grm ilerliyordum ama bugün wc ye çıkamadm ve ondan da dün ile bugün arası sabit kaldı ama neyseki hafta orası düzenli hergün wc ve kilo düşüşü olmuştu

melisa- yine en sona sen kaldın
Assolistler en son çıkar mı diyorsuuun
ama meraktan çatlıycam söyliyeyim
Ya telefonun şarjı bitmiş gece bi türlü şarj edemedim kabloda temazsızlık oluyo kahvaltı bulaşık ev toplama arasnda dolmuştur dedim meğer hiç olmamış bile sinir oldum şükür hallettim de geldim
Ama sen napmışın öyle kız yakaladın bizi

14.Takım 669.Etap ***

SchonerDuft ( 63,5/63,30/0,20/%0.31)

Luluuu94 ( 56.5/56.2/0.3/%0.53)
Pinarbartu ( 57.8///%)sabit
tgb1907 (67.8///%) sabit
magickk (61.2/61.1/0.1/%0.16)
diyetlikadn (61.8/61.4/0.4/%0.65)
fit blone (62.7/61.9/0.8/%1.28)

mochachocolate(58,7/58.4/0.3/%0.51)
caroline84 (90/88.8/1.2/%1.33)

14.takim ortalaması:0,530 P Pinarbartu

Son düzenleme:
Tebrikler canm hem 400grm iyi verdiğin için hemde 60a geçmeyip beni beklediğin için çifte tebrik ediyorum ayyy kızlar yine üçümüzde birlikte aynı rakam da sadece küsart farkıyla yarışma geri mi döndük
Fitblone = 61.9
Diyli kdn=61.4
magickk =61.1
tekrar yanınıza ulaştm çoookk mutluyum
Haftaya da çok iyi performans yapmam lazım sizin 60a geçeceğiniz garanti bende zorlayp sizle bir 60 olmam lazm yine 3lü 60olucaz kızlar dejavu

merhaba canım öncelikle hosgeldin
beceremeyen sadece sen değilsin canım evde calısan herkeste aynı sorunlar var bende evden çalısıyorum ve bazen kafa yiyecek hale geliyorum maille yada telden anlasmak ne zormus, ben proje çizimi yapıyorum ve bu çizim telle anlatmayla o kadar zor oluyor ki ayrıca 3 yasında bi kızım var ve onuda oyalamam lazım her değişik etkinlikler hazırlamak felan zorlanıyorum yani ,Allah yardımcımız olsun bir an önce bitsinde bizde işimize gidip gelelim iş yerinde dinleniyorum ben valla

bence de evde çalışmak daha zor. İşe gittiğinde kapıyı çekip gidiyorsun, sadece işinle ilgileniyorsun ama ev öyle mi ya hem iş, hem çocuk, hem yemek hepsi sende. E üzerine bir de diyet ekliyoruz ayy bir de kahrolası virüs belası. Anne düşün baba düşün. Off yazarken yoruldum

Canım su orucu şimdi evdeyken çocuklarla zor olmazmı?
Sen bi güzelce istedigin beslenme şeklini bulsan.
Sonra evde istedigin gibi bi sporla başlasan.

Şimdi hastalansan hastaneye bile gidemiyorsun.
kesinlikle doğru söylüyor siderolites kendine bir yemek ve spor düzeni oluşturmalısın. Su orucu vs.. Anlık çözümler

blonde ambition kuzum aldıklarımı bi an once attım kurtuldum diyosun süpersin valla aynen böyle devam
Sağol canım beniiimmm
Sayenizde çok gaza geldim valla bu gazla hemencik 61den de 60 a geçip 5lere doğru yola çıkacakmışım gibi hissediyorum şuan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…