- 4 Ocak 2020
- 2.220
- 6.007
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.021
Tm kuzum şimdi listeye gitcekler var sen yine boş bı haftada hatırlat bana bakarız girebiliyosan ekleriz listeyeCanım 57 lerde bırakmıştım gibi hatırlıyorum listeye girersem onun üzerinden değerlendiriliyor dimi. Eğer öyleyse girmiyim, böyle devam ederim. Gidişata göre 57 lere gelince girerim olmadı.
Haftaya bomba kiloyla giriş yapcam kaptangünaydın kuzum listeye Gircek misin sen yoksa listeye gitmedne mi devam güzel vermişsin bu arada çokta yedim diyosun
Günaydın canım tartı işini cozdugune sevindimartidasin bu hafta kaldı senin iş onzmn haftaya güzel kilo verip listeye girebilirsin
Nerde kız bildirimBekliyoruz
**** MİNNAK ADAYLAR ****
eso27eso (66.1///%) basl.t:16mart basl.k:68,70 hedef:50
Pamukprncess (65,70///%)basl.t:29mart basl.k:66,60hedef:57
nefertityy (98,00///%)basl.t:29mart basl.k99.1:hedef:74
ApriL_2007 (97.5///%)basl.t:29mart basl.k97.5:hedef:
obezzto (93,40///%)basl.t:29mart basl.k93,40:hedef:75,00
siderolites (93///%)basl.t:29mart basl.k93:hedef:65
derinsu06 (115///%)basl.t:29mart basl.k115:hedef:90
Çok sevindim kuzumGünaydın, kilo bildirimi yapayım.
geçen hafta 98
Bu hafta 97
Fark 1 kilo
Yüzde %1,02
Bu hafta hiç dikkat edemedim yoğunluktan ama yine de 1 kilo gitmiş sevindim..
ben sadece su çay ve kahve içiyorum , en fazla 5 gün yaptım ama şimdi ramazan ayı da geliyor en az 15 gün en fazla 21 gün yapmak istiyorum . bugün başladım bakalım önce 2 kilo ödem gider haftaya 80 leri görürümSu orucuna bende başlasım çok güzel olur aslında vücudu çok güzel arındırıyor. Hem bağırsak tembelliğine de iyi geliyor.
Siz nasıl tutuyorsunuz sadece saf su içerek mi yoksa sebzeleri sıvı hale getirip içerek mi ?
GormemisimSabit yaziyo orda kocaman
Cnm sen listeye girdinn zaten geçen hafta yuzdeni de ekle listeye en son bakarım benGeçen hafta 90
Bu hafta 88.8
Fark 1.2
1.2*100 =120/88.8=1.351
P Pinarbartu kaptanım hesaba bi bakabilir misin?
Bide geçen haftaZipzip- kaptanım 1.takımdan izinli olarak ayrıldığımı yazdı.
Takımımız kapandı. Nasıl olcak?
1.takimla olan isin bitti artik 14.takim uyesisin canim ve listedesinGeçen hafta 90
Bu hafta 88.8
Fark 1.2
1.2*100 =120/88.8=1.351
P Pinarbartu kaptanım hesaba bi bakabilir misin?
Bide geçen haftaZipzip- kaptanım 1.takımdan izinli olarak ayrıldığımı yazdı.
Takımımız kapandı. Nasıl olcak?
Eğer böyle devam ederse sanırım psikolojik olarak çökeceğim.. virüsün iş dünyasına olan etkileri anlık değişkenlik gösterdiği sürece bu yoğunluğum olacak sanırımÇok sevindim kuzum100 gr versen dahi bence kardasın çünkü durumunu biliyoruz ama bir şey sorucam hep mi böyle devam edecek bu günleri? Bu yoğunluk be zaman biraz azalır ki?
Canım benim bağışıklığını düşürmeyesin.. bu dönemde önemli biliyorsun.. sen bilirsin yine de..geçen hafta 92,7 idim bu hafta 92.2 yim oldukça yavaş gidiyor yani su orucu farz bana
Tabikide zordurEğer böyle devam ederse sanırım psikolojik olarak çökeceğim.. virüsün iş dünyasına olan etkileri anlık değişkenlik gösterdiği sürece bu yoğunluğum olacak sanırım ☹ Evde çalışmak çok zormuş ☹ Ya da ben mi beceremedim bilemiyorum ki
bağışıklığım çok yağlı bir karın çevresine sahip olduğum için çok düşük gibi geliyor, bitki çayları içiyorum düşmez diye umuyorum çok rahatsızım halimdenCanım benim bağışıklığını düşürmeyesin.. bu dönemde önemli biliyorsun.. sen bilirsin yine de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?