- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.001
Maşallah harikasin, benim en fazla verdiğim 8 kilo oldu şimdiye kadar. En fazla da 66 oldum henüz çocuk yok bende. Hamilelik tabi zorlu surec kilo açısından daha önce vermişsin yine vereceksin eminim. Dün akşam eşim rahatsızlandı doktora da gidemioruz malum. Takip ettim onu ve huzursuz uyudum. Stres oldum sabah kendimi yemeğe verdim. Neyseki bugün iyi ama kontrol ettirmemiz gerek mutlaka su süreçte de imkansızCanım bence burda olman bile ne kadar istikrarlı olduğunu gösteriyor.
Ben akşam nasıl zorlandığımı sana anlatamam.
Çocuklar akşam baya agladı annaanneme gitcez diye. Annem bakıyordu ben çalışıyorum.
İnan zorlu bir süreçten geçiyoruz seni çok iyi anlıyorum.
Ben liseden beri diyet yapıyorum reglim olmayınca aniden kilo aldım.
Haşimoto troidimde vardı.
96 tan 68 e düştüm.
Evlilik ilk çocuk 94 ten 70 düştüm.
Sonra ikiz çocuklarım karnımda öldü.
Sonra yatarak ikiz gebelik 40 kilo aldım.
Şimdi böyle işte...
Gece neden uyumadın?
Aslında 40 sn sonra falan bende zorlanıyorum ama 1 dk tamamladım toplam 3 dk daha yapmak istedim ama bilmiyorum neden yapmadım zoraki oldu spor bugun biraz dünde niyetliyim diye yapamadım öyle işteAy bende kalkacam daha yapacam offf 30 sn zor yapıyorum bir alışamadım harekete
Yapabildigin kadar canım bende baya zorlanıyorum bu harakete iyi kötü yapmak için zorluyorum kendimiAslında 40 sn sonra falan bende zorlanıyorum ama 1 dk tamamladım toplam 3 dk daha yapmak istedim ama bilmiyorum neden yapmadım zoraki oldu spor bugun biraz dünde niyetliyim diye yapamadım öyle işte
Inşallah canım ya of sıkıldım artık spor yapmama rağmen geçen hafta gitmedi böyle ite kaka gidiyorumArada öyle oluyor canm biliyorsun vucut her hafta kilo atamıyor ki arada mutlaka yavaşlıyor yada durduğu sabit kaldığı oluyor sonraki haftalar tekrar güzel veriyor kuzum onun için haftaya çok güzel düşüş yaşayacaksın❤
Inş canım iyi gecelerKızlar hepinize iyi geceler
Yarına bol eksi ve dümdüz bir karın ile uyanalim inşallah amin
İşte bu sefer bırakmayalım...Ahh ben de öyle ben de73 kiloya inmiştim sonra neden bırakıyorsam bilmiyorum hop başa
Çok geçmiş olsun Rabbım sıfalar versin.Maşallah harikasin, benim en fazla verdiğim 8 kilo oldu şimdiye kadar. En fazla da 66 oldum henüz çocuk yok bende. Hamilelik tabi zorlu surec kilo açısından daha önce vermişsin yine vereceksin eminim. Dün akşam eşim rahatsızlandı doktora da gidemioruz malum. Takip ettim onu ve huzursuz uyudum. Stres oldum sabah kendimi yemeğe verdim. Neyseki bugün iyi ama kontrol ettirmemiz gerek mutlaka su süreçte de imkansız
Allah kabul etsin canımAslında 40 sn sonra falan bende zorlanıyorum ama 1 dk tamamladım toplam 3 dk daha yapmak istedim ama bilmiyorum neden yapmadım zoraki oldu spor bugun biraz dünde niyetliyim diye yapamadım öyle işte
günaydın kuzum listeye Gircek misin sen yoksa listeye gitmedne mi devam güzel vermişsin bu arada çokta yedim diyosunGunaydin kizlar, pazartesi 59.9 bugun 59.3 ciktim. Bazen cok yedigim gunler boyle eksi gordugum oluyor, enteresan. Neyse guzel bir motivasyon oldu. Umarim herkesin sonucu iyi gelir
Günaydın canım tartı işini cozdugune sevindimGünaydın kizlar 66.2 geçen hafta 65.7 ydi +500 Gr adet olacağım için artış var diye düşünüyorum benim genelde adet dönemi+1 kg farkediyor ama düne göre baya rahatladim
Canım 57 lerde bırakmıştım gibi hatırlıyorum listeye girersem onun üzerinden değerlendiriliyor dimi. Eğer öyleyse girmiyim, böyle devam ederim. Gidişata göre 57 lere gelince girerim olmadı.günaydın kuzum listeye Gircek misin sen yoksa listeye gitmedne mi devam güzel vermişsin bu arada çokta yedim diyosun
Günaydın canım tartı işini cozdugune sevindimartidasin bu hafta kaldı senin iş onzmn haftaya güzel kilo verip listeye girebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?