- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.541
10 aylık çok erken değil mi hem emzirme çok kalori de harcatiyor. Diş çıkarma dönemi geçici bu sık uyanmala r belkiBnm daha 1o aylık anlamaz ki
Canım şunu 10 gibi gördüm Sen hazırsan sorun yok.Bnm daha 1o aylık anlamaz ki
Konuşta yazda dinleriz canım.Aslında konuşacak yazacak çok şey var ama sonrasına yetişemiyorum ki.. o nedenle bşr zamanlar grupta 72 kilo ile izne ayrılıp 99 kiloyla geri dönen beni derin depresyonuyla başbaşa bırakın
Kırık yok kalça kemiğini çatlatmış. Sol ayağında çok güç yok ondan destek alamıyor.Inş ondanda bişey çıkmaz canım kendini bu kadar suçlama nerden bilebilirsin ki böyle olacağını herşey bir anlık 1 dakikamızın garantisimi var gelişmelerden haberdar et canim bizi
Şuan için çok ağrısı var.Geçmiş olsun canım kendini suçlama sen böyle olacağını bilsen zaten çıkmazdın olacakmış demekki inşallah kötü biseyi yoktur
Günlerdir o dolabı ben bile yerinden oynatamadım çok ağır dedim. Ben bahçeye inince bana bakmaya çıkmış sonra oturduğu yerden dolap gözüne ilişmiş. Ya dursun işte ama yok illa istediği yerde olacak.Aaaa çok geçmiş olsun kuzum ya bişey yoktur inşallah senin suçun yok ki sana seslenebikirdi bişey yapılacaksa kendini suclama
Şuan ağrısı yüzünden uyuyamıyor. O oturur pozisyonda 5 yastık koydum.ucukgenclik canım çok üzüldüm geçmiş olsun nasıl oldu şimdi iyimi
Allaha şükürler olsun yok. Yoksa ben napardım.Çok geçmiş olsun. İnşallah kırık yoktur
Annemde telefonda ağladı. Keşke senin yerine ben gitseydim dedi. Sen nasıl yapcan şimdi deyip durdu. Teyzemde senin gibi dedi. Suçlama dedi. Bezlenmekte istemiyor. Ben öyle yapamıyorum diyor. Hem üzülüyorum hem de gülüyorum. Ben ve nazlı bir bebek resmen anneannem.ucukgenclik canım yeni okudum geçmiş olsun. Kendini suçlama canım kocaman kadın.
Maske falan takın maskesiz durmayın.
Birde kimse sana laf diyemez sen torunusun bakıyorsun sahip çıkmışsın cocukları nerde sakın öyle düşünme
İyi bari canım kırık yok en azından yaş ilerledikçe çocuk gibi oluyorlar Allah başımızdan eksik etmesin yine büyüklerimizi tekrar çok geçmiş olsun canımKırık yok kalça kemiğini çatlatmış. Sol ayağında çok güç yok ondan destek alamıyor.
Şuan için çok ağrısı var.
Günlerdir o dolabı ben bile yerinden oynatamadım çok ağır dedim. Ben bahçeye inince bana bakmaya çıkmış sonra oturduğu yerden dolap gözüne ilişmiş. Ya dursun işte ama yok illa istediği yerde olacak.
Şuan ağrısı yüzünden uyuyamıyor. O oturur pozisyonda 5 yastık koydum.
Allaha şükürler olsun yok. Yoksa ben napardım.
Annemde telefonda ağladı. Keşke senin yerine ben gitseydim dedi. Sen nasıl yapcan şimdi deyip durdu. Teyzemde senin gibi dedi. Suçlama dedi. Bezlenmekte istemiyor. Ben öyle yapamıyorum diyor. Hem üzülüyorum hem de gülüyorum. Ben ve nazlı bir bebek resmen anneannem.
Ay estağfurullah olur mu ne kusuru iyisiyle kötüsüyle istediğin herşeyi paylaşabilirsin bizimle ama biraz sakinleş senin yerinde başkasında olabilirdi inan hiç birşey değişmezdi olacağı varsa oluyor engelleyemiyoruz malesef biraz dinlen kendinide hasta etme canımSizleride kendi derdimle üzdüysem kusuruma bakmayın kızlar. Şuan kendimi çok aciz hissediyorum. Uyumaya bile korkuyorum.
Canm karısmak gibi olmasın ama 10 aylık iken kesmen çok yazık anne sütü bir bebeğe verilebilecek en büyük hazinedir beyin gelişimi ruh gelişimi fiziki gelişimi kemik gelişimi bağışık sistemi herşyeni çok olumlu yönde etkiliyor ve bu kusursuzlukta hiçbir besin yok anne nin sütü var iken bebeği bundan mahrum bîrakmamalı diye düşünüyorum şuan ki psikolojinle bence çok çok yanlıs bir karar veriyorsun ve ilerde pişman olursun çok aşırı erken şuan da senin 1yıl daha emzirmen gerekli bak yorum yazan herkez 20-22-24 ay civarlarında bîraktrmaya başlamış bende öyle yaptm doktorlarda bòyle söylüyor zaten 2yaşa kadar çok önemli bu bence çok yazık yapmaBnm daha 1o aylık anlamaz ki
Canım pınar sanki bir yerde düzeltmiş yanlış yazdım 19 aylık demiş kendisi mesajları görünce cevap verir bende tam senin dediğini diyecektim 10 aylık çok küçük diye mesajını görünce vazgeçtimCanm karısmak gibi olmasın ama 10 aylık iken kesmen çok yazık anne sütü bir bebeğe verilebilecek en büyük hazinedir beyin gelişimi ruh gelişimi fiziki gelişimi kemik gelişimi bağışık sistemi herşyeni çok olumlu yönde etkiliyor ve bu kusursuzlukta hiçbir besin yok anne nin sütü var iken bebeği bundan mahrum bîrakmamalı diye düşünüyorum şuan ki psikolojinle bence çok çok yanlıs bir karar veriyorsun ve ilerde pişman olursun çok aşırı erken şuan da senin 1yıl daha emzirmen gerekli bak yorum yazan herkez 20-22-24 ay civarlarında bîraktrmaya başlamış bende öyle yaptm doktorlarda bòyle söylüyor zaten 2yaşa kadar çok önemli bu bence çok yazık yapma
Evt bende yazdkdan sonra gördüm canm 19muş bende ilk 10 ayı görünce vicdanım sızladı yazmadan edemedim ama sonra ki msjlarda düzeltmis baktm 19 muş artk kendi bilir tabiki 24 aya kadar olması en doğru 1 ay bile çocuk için çok büyük kâr heleki şu hastalık dönemi bağışıklık sistemi güçlendirmede anne sütü altın değerinde iken ama tabi kendi karar verecek artıkCanım pınar sanki bir yerde düzeltmiş yanlış yazdım 19 aylık demiş kendisi mesajları görünce cevap verir bende tam senin dediğini diyecektim 10 aylık çok küçük diye mesajını görünce vazgeçtim
Kucağımda yeni doğmuş bebek gibi pispisladimYok valla bu sefer kararlıyım bekleyemicem o kadar ne uykusu var ne düzeni sallayarak fln uyuturum artık bı şekilde gecede bakcam çaresine ben yoruldum çünkü daraliyorum artık emzirirken zaten bu konuda çok çektim psikolojim pek iyi değil her emdiginde yaşadıklarım geliyo aklıma
Gece uyanınca nasıl uyuttun geri emzirmeden uyudu mu benimki sallanmayida sevmiyo şimdi sallıyorum bakayım uyursa artik
Oyun gibi dans edebilirsiniz beraber olmazmiBir soru; tecrübeliler cevap versin lütfen.. 15 aylık kızı olan biri ne zaman ve nasıl spor yapabilir evin içinde? Hangi sporları yapabilir?
benim ki çok hareketli erkek çocuğu gibi, bu saatte kendime zor zaman ayırıyorum, yüzümü yıkayıp yatağa zor giryorum hiç enerjim kalmıyor
Sen yaz biz dinleriz uygun olduğunda mesajlarımızı okursun hepimiz o hatayı yapıyoruz yine yapacaz : DAslında konuşacak yazacak çok şey var ama sonrasına yetişemiyorum ki.. o nedenle bşr zamanlar grupta 72 kilo ile izne ayrılıp 99 kiloyla geri dönen beni derin depresyonuyla başbaşa bırakın
Zaten senin ülkenin öbür ucundan orya gitmen yanlıştı hadi gittin diyelim 3 4 hafta değişmesi gerekirdi. Bu kadar yük verilmez ki .Kırık yok kalça kemiğini çatlatmış. Sol ayağında çok güç yok ondan destek alamıyor.
Şuan için çok ağrısı var.
Günlerdir o dolabı ben bile yerinden oynatamadım çok ağır dedim. Ben bahçeye inince bana bakmaya çıkmış sonra oturduğu yerden dolap gözüne ilişmiş. Ya dursun işte ama yok illa istediği yerde olacak.
Şuan ağrısı yüzünden uyuyamıyor. O oturur pozisyonda 5 yastık koydum.
Allaha şükürler olsun yok. Yoksa ben napardım.
Annemde telefonda ağladı. Keşke senin yerine ben gitseydim dedi. Sen nasıl yapcan şimdi deyip durdu. Teyzemde senin gibi dedi. Suçlama dedi. Bezlenmekte istemiyor. Ben öyle yapamıyorum diyor. Hem üzülüyorum hem de gülüyorum. Ben ve nazlı bir bebek resmen anneannem.
Normalde bütün aile burada sadece biz uzağız buraya. Acilden dönüyoruz dedim ev doldu. Bir saat geçmeden hepsi gitti. Vicdansızlar anne baba diye bir şey bilmiyorlar. Bütün gece kadın ağrıdan uyuyamadı. Sabah 5'ten sonra uzandı gene uyuyamadı ben uyumuşum yorgunlukla şimdi teyzemler arıyor biz geliyoruz. Bende zorla gelmenize gerek yok dedim zorla kimse gelmesin dedim. Zaten dediğin gibi beni hapsettiler annem gel diyor teyzem dayım biride gelip biz bakarız demedi. Gelir gideriz haftada birgün diyorlar.Sen yaz biz dinleriz uygun olduğunda mesajlarımızı okursun hepimiz o hatayı yapıyoruz yine yapacaz : D
Sporu da zumba ve lesli ile yapabilirsin kızınla oynayarak kol hareketleri yapabilirsin.
Kızını ayaktabanina koyup uçak olmasını sağlayabilirsin ayağına oturtup indir kaldir yapabilirsin vs vs gider sanırım.
Zaten senin ülkenin öbür ucundan orya gitmen yanlıştı hadi gittin diyelim 3 4 hafta değişmesi gerekirdi. Bu kadar yük verilmez ki .
Neyse allah'tan çatlama varmış teyzen yakındı sanırım gekir destek olur.
Kasaptan dana koyun kemiği al etli olabilir onu kısık ateşte kaynat yuksek tANsiyonu varsa kspatmadan 20 dk öncüce sarımsak at içine hergün içir ilik çıkar içinden onu yesin iyileşmesini hızlandırır
Bilmiyorum dün üşüttüm mü ama bütün gece boğazımda acı hala devam ediyor. Teşekkür ederim.Ay estağfurullah olur mu ne kusuru iyisiyle İkötüsüyle istediğin herşeyi paylaşabilirsin bizimle ama biraz sakinleş senin yerinde başkasında olabilirdi inan hiç birşey değişmezdi olacağı varsa oluyor engelleyemiyoruz malesef biraz dinlen kendinide hasta etme canım
Normalde kim bakıyordu nenenlere .Normalde bütün aile burada sadece biz uzağız buraya. Acilden dönüyoruz dedim ev doldu. Bir saat geçmeden hepsi gitti. Vicdansızlar anne baba diye bir şey bilmiyorlar. Bütün gece kadın ağrıdan uyuyamadı. Sabah 5'ten sonra uzandı gene uyuyamadı ben uyumuşum yorgunlukla şimdi teyzemler arıyor biz geliyoruz. Bende zorla gelmenize gerek yok dedim zorla kimse gelmesin dedim. Zaten dediğin gibi beni hapsettiler annem gel diyor teyzem dayım biride gelip biz bakarız demedi. Gelir gideriz haftada birgün diyorlar.
Tebrik ederiiimmmmmmmKizlar kahvaltıdan sonra hepinizin mesajlarına cvp vercem ama şimdi tartıldım düz 57 çıktımyarın gelsin 56 laaarrrrr
Canım şimdi bırakırsan belki de daha fazla kilo alacaksınAslında konuşacak yazacak çok şey var ama sonrasına yetişemiyorum ki.. o nedenle bşr zamanlar grupta 72 kilo ile izne ayrılıp 99 kiloyla geri dönen beni derin depresyonuyla başbaşa bırakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?