- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.521
Canım Bartu kaç aylık oldu?Kizlar yaaaa burası yeri değil ama emzirmeyi biraktirxam oğluma nasi yapsam nasi etsem binyıl gösterin bana çok daraldim artık gece gündüz emmek istiyo insan içinde de yapiyo gece doğru düzgün uyku uyuyamıyorum yanımda yatiyo sürekli emmek istiyo bana heeellppp
Canım ben msjları yeni okuyabiliyorum.Çok kötü bir şey oldu. Ben nerden bahçeye indim dedim. Camdan anneannem bana bakıyordu. Sonra o da kapıda dolap vardı onun yerini değiştireyim demiş. Dolabı çekerken yere oturmuş şuan ambulansla geldik acildeyiz. Kalçasını kırdıysa ben ne yapıcam bilmiyorum korkudan ölüyorum. Ben nasıl onu bıraktımda indim bahçeye kendimi affedemiyorum. Teyzemin söylediğine göre bugün burada bir ölü çıkmış virüs yüzünden. Dün gece rüyamda iki ölü gördüm. Şuan beklerken beynim yanıyor.
19 aylik kuzum ağustosta 2 yaşına gircekCanım Bartu kaç aylık oldu?
Daha ne ettin bacım 10 aylık çok küçük.Bnm daha 1o aylık anlamaz ki
Canım 24 ayına kadar öneriliyor.19 aylik kuzum ağustosta 2 yaşına gircek
Sağol canımCanım ben msj ları ancak okuyabiliyorum bende kuzenin bayan zannettim.
Rabbim sabır versin.
Öyle canım benim oğlan kesintisiz uyumaya başladı zaten sonra bir iki gün uyandı ağladı ama vermedim ( istemedi ama sonuçta alışık olduğundan uyandı ve huysuzlandi) gezdirdim kucağımda yatırdım falanValla bence zamanı yok bu işin baktın yemeği fln yemiyo biraktircan bide bağımlılık haline getiriyorlar bizim şu an durum o her an her saniye emse giki çıkmaz o yüzden biraktirxam hem uykusu düzene girsin hem yemesi
19 19Daha ne ettin bacım 10 aylık çok küçük.
Yok valla bu sefer kararlıyım bekleyemicem o kadar ne uykusu var ne düzeni sallayarak fln uyuturum artık bı şekilde gecede bakcam çaresine ben yoruldum çünkü daraliyorum artık emzirirken zaten bu konuda çok çektim psikolojim pek iyi değil her emdiginde yaşadıklarım geliyo aklımaCanım 24 ayına kadar öneriliyor.
Özel bir durum yoksa devam et bide şimdi evde yaz gelse alsan götürsen parka dışarıda gezdirsen.
Gecelere kadar gezsek
Belki ikinizde ferah ferah bırakırsınız tabi yinede sen bilirsin.
Gece uyanınca nasıl uyuttun geri emzirmeden uyudu mu benimki sallanmayida sevmiyo şimdi sallıyorum bakayım uyursa artikÖyle canım benim oğlan kesintisiz uyumaya başladı zaten sonra bir iki gün uyandı ağladı ama vermedim ( istemedi ama sonuçta alışık olduğundan uyandı ve huysuzlandi) gezdirdim kucağımda yatırdım falan
İnşallah sizde kolayca alisirsiniz
Yok CNm valla süt için emdigine inansam bnde devam ederdim ama 2 3 çekip birakiuo acıkınca mama diyo zaten mutfağa gidiyoMerhaba kızlar, herkes uyudu ben de uyumadan önce buradayım.. öncelikle üzücü haberler okudum.. nasıl acılar..ölene rahmet diliyorum.. büyüğümüz hastaya da şifalar diliyorum..
benim kızım 15 aylık sürekli emiyor, gece gündüz.. yapışık ikiz gibiyiz ama hiç bıraktırmayı düşünmedim.. hele ki şuan bağışıklık için çok önemli bir dönemdeyiz açıkçası cesarette edemezdim, anne sütünün koruyuculuğuna inananlardanım ama bu konu çok kişisel bence, bir doğrusu da yok.. o nedenle içinizden nasıl geliyorsa ne doğru geliyorsa öyle hareket edin derim..
O zaman güle güle meme.. azaltarak unutturmaya çalış bari, sana da kolaylık olur, mastit fln olmayasın..Yok CNm valla süt için emdigine inansam bnde devam ederdim ama 2 3 çekip birakiuo acıkınca mama diyo zaten mutfağa gidiyo
Allah korusun de mastitten bı gogsum iptal zaten diğeri bari sağlam kalsın 2.ye de biseyler lazımO zaman güle güle meme.. azaltarak unutturmaya çalış bari, sana da kolaylık olur, mastit fln olmayasın..
Allah korusun tabi, kıyamam.. dikkatli olmak lazım..Allah korusun de mastitten bı gogsum iptal zaten diğeri bari sağlam kalsın 2.ye de biseyler lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?