Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım Bartu kaç aylık oldu?

Canım ben msjları yeni okuyabiliyorum.
Çok geçmiş olsun anaanen nasıl oldu?

19 aylik kuzum ağustosta 2 yaşına gircek
Canım 24 ayına kadar öneriliyor.
Özel bir durum yoksa devam et bide şimdi evde yaz gelse alsan götürsen parka dışarıda gezdirsen.
Gecelere kadar gezsek
Belki ikinizde ferah ferah bırakırsınız tabi yinede sen bilirsin.

Öyle canım benim oğlan kesintisiz uyumaya başladı zaten sonra bir iki gün uyandı ağladı ama vermedim ( istemedi ama sonuçta alışık olduğundan uyandı ve huysuzlandi) gezdirdim kucağımda yatırdım falan
İnşallah sizde kolayca alisirsiniz

Kahvaltı 11.00
Beyaz peynirli 2 yumurtadan omlet, 5 zeytin, 4 ceviz,

Ara 5 çilek

Akşam 18.00
1 tabak güveç(et ve patlıcan agırlıklı) salata, ayran

2 litre su
60 dk tempolu yürüyüş
Yeşil limonlu çay soda (bunları ayrı ayrı seviyorum ama dukan birası yapınca tadı pek hoş olmuyor sanki)

Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

Merhaba kızlar, herkes uyudu ben de uyumadan önce buradayım.. öncelikle üzücü haberler okudum.. nasıl acılar.. ölene rahmet diliyorum.. büyüğümüz hastaya da şifalar diliyorum..
benim kızım 15 aylık sürekli emiyor, gece gündüz.. yapışık ikiz gibiyiz ama hiç bıraktırmayı düşünmedim.. hele ki şuan bağışıklık için çok önemli bir dönemdeyiz açıkçası cesarette edemezdim, anne sütünün koruyuculuğuna inananlardanım ama bu konu çok kişisel bence, bir doğrusu da yok.. o nedenle içinizden nasıl geliyorsa ne doğru geliyorsa öyle hareket edin derim..

Yok valla bu sefer kararlıyım bekleyemicem o kadar ne uykusu var ne düzeni sallayarak fln uyuturum artık bı şekilde gecede bakcam çaresine ben yoruldum çünkü daraliyorum artık emzirirken zaten bu konuda çok çektim psikolojim pek iyi değil her emdiginde yaşadıklarım geliyo aklıma
Gece uyanınca nasıl uyuttun geri emzirmeden uyudu mu benimki sallanmayida sevmiyo şimdi sallıyorum bakayım uyursa artik

Yok CNm valla süt için emdigine inansam bnde devam ederdim ama 2 3 çekip birakiuo acıkınca mama diyo zaten mutfağa gidiyo

Bir soru; tecrübeliler cevap versin lütfen.. 15 aylık kızı olan biri ne zaman ve nasıl spor yapabilir evin içinde? Hangi sporları yapabilir?
benim ki çok hareketli erkek çocuğu gibi, bu saatte kendime zor zaman ayırıyorum, yüzümü yıkayıp yatağa zor giryorum hiç enerjim kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…