14 subata dair aklinizda neler varr ??

hosgeldinhiramm

✿ нʝяα'мм ✿
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
385
112
43
Kizlar evli olarak ilk sevgililer gunumuz olcak aklimda hcbsey yok siz ne dusunuyosunuz belki aklima bi fikir gelir yardmci olrmusunuz :)

valla ben evliyim ve bişey yapmayı düşünmüyorum sevgililerde durum farklı olabilirde "çoğu" evli erkek için sevgililer günü kapitalizmin oyunudur, ama anneler günü neredeyse kutsaldır
ama yazılacak yorumları merak ettim güzel bi fikir çıkarsa bende bişeyler yaparım belki

aklımda hiçbir şey yok . gecen kendi dedi 14 subat geliyo diye . bizim ilk srvgililer gunumuz . dedim bide sevgililer gununu çıkarma başımıza :)

Bnm fikirlerim var ama tabi kendim ıygulayamayacağım için sana Söyleyeyim tatile gidebilirsiniz bi gece iki günlük hafta sonu tatili gibi nerede olduğunuzu bilmiyorum ama kaplıca olabilir yada Şile Polenezköy Ağva gibi yerlerde butik oteller var şahsen eşim böyle bişey hazırlasa havaya uçarım ama tabi ki bizim vaktimiz yok siz yapabilirsiniz

Kizlar evli olarak ilk sevgililer gunumuz olcak aklimda hcbsey yok siz ne dusunuyosunuz belki aklima bi fikir gelir yardmci olrmusunuz :)

eşim sevgililer günü,evlilik yıl dönümü vb...günlerde bana çeyrek altın alır gelir çiçek alırsa da gazeteye sardırır tam bir odun misali o yüzden romantik neler yapılır hiçbi fikrim yok.

aslında kutlanmasa da olur bence.

Bir yere gidemezseniz ve esiniz de gec geliyorsa dusunecek pek bir sey yok zaten.
Su gunlere de olaganustu gunlermis de diger gunlerden cok daha farkli gecmesi gerekirmis gibi muamele etmeyin bence. Evlenmissiniz artik, her gece ayni yataga giriyorsunuz, daha ne sevgililer gunu? Erkekler boyle incik cincik seyleri sacma bulup beklentilerinize karsilik vermeyince uzuluyorsunuz sonra. Tavsiyem, biraz gercekci olun ve esiniz ve size uygun olan sekilde kutlayin kutlayacaksaniz. Gercekdisi plan ve beklentilere hic girmeyin. O gunu daha huzurlu kapatirsiniz. 14 subat'ta buralar kocasini sikayet eden konularla dolacak yeteri kadar. :)

zaten abartcak degilim kucuk ama farkli bsey ariyorm sadece

Sevgiler günü için değil ama evlilik yıldönümü süprizimi yazayım sana şık bir masa mumlar kapli süsler şık bir elbise saç makyaj tabi ve en güzel fotoğraf ları astım evin çeşitli yerlerine perde kapı duvar ve minik notlar bıraktım yemek masasına gardırop a banyoya portmanto ya yani eve ilk geldiğinde göreceği yerlere eşimin çok hoşuna gitmişti ilk yılın şerefine yapmıştım bunu ilk ve son oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…