• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 subata dair aklinizda neler varr ??

543702_336607553124910_1787826018_n.png
hiçbir şey düşünmüyorum.

Bir yere gidemezseniz ve esiniz de gec geliyorsa dusunecek pek bir sey yok zaten.
Su gunlere de olaganustu gunlermis de diger gunlerden cok daha farkli gecmesi gerekirmis gibi muamele etmeyin bence. Evlenmissiniz artik, her gece ayni yataga giriyorsunuz, daha ne sevgililer gunu? Erkekler boyle incik cincik seyleri sacma bulup beklentilerinize karsilik vermeyince uzuluyorsunuz sonra. Tavsiyem, biraz gercekci olun ve esiniz ve size uygun olan sekilde kutlayin kutlayacaksaniz. Gercekdisi plan ve beklentilere hic girmeyin. O gunu daha huzurlu kapatirsiniz. 14 subat'ta buralar kocasini sikayet eden konularla dolacak yeteri kadar. :)

Aslinda söylediklerinde haklisin, sonuçta 14 subatin hiç herhangi bir degeri yok, magazalar daha satis yapsin diye çikarilmis bir icaat. Diger taraftanda güzel oluyor, hiçten böyle biraz ayri olan bir gün yasamak. Ise gitmek, yemek yemek, sonrada uyuma monotonlugundan bir gün bir kaçis, birbirine karsi daha ilgili davranmak aslinda hos seyler.

Ha suna katiliyorum, gerçek disi seyler gerçekten beklenmemeli. Yani benim esim o gün çalisip eve geç geliyorsa, en fazla sevdigi yemekleri yapardim, masayi biraz süslerdim ve kullanacagi bir hediye alirdim. Tabi bunlarin hepsi maddi bütçemize yetiyorsa.

Ki o gün ben ve esimde çalismiyoruz bu sene, benim aklimda ne bilim güzel bir restoranda yemek yemek, güzel sohbet etmek var. Kendiside bana bir çiçek alsa çok mutlu olurum. Bunu esimde bildigi için geçen senede çiçek felan almisti, bu senede sanirim aynisini yapirim. Karsindakini sevdiginde onu mutlu etmeye çalisirsin çünkü.

Ya bana cok sacma geliyor o gün. Acık söylemek gerekirse. Ben olsam bir sey yapmazdım simdiye kadar da hic yapmadık :) gecen sene 14 Şubat'ta kavga etmiştik bir tek onu hatırlıyorum :) uğursuz gün

Sevgililer günü için değil denk geldi sadece biz o tarihte yurtdışında olacağız. Eşime dedim ki artık şık bi yerde yemek ısmarlarsın:)
Gerçi onu da yapmaz benim öküz:) bizim de evli olarak ilk sevgililer günümüz gerçi bundan öncekileri de hiç kutlamadık. Bunun da bi ayrıcalığı olmaz;)

Kizlar evli olarak ilk sevgililer gunumuz olcak aklimda hcbsey yok siz ne dusunuyosunuz belki aklima bi fikir gelir yardmci olrmusunuz :)
canımmm bizimde evli, olarak ilk sevgililer günümüz :))

açıkcası bişey yapmayı planlamadım :))

aama daha önceki hediyelerimden sürprizlerimden bahsedebilirim :)

ben yılbaşı sevgililer günü vs günleri kutlamam genellikle :))

ama ayda bir yada bikaç ayda bir sürpriz yaparım :)))

Bir yere gidemezseniz ve esiniz de gec geliyorsa dusunecek pek bir sey yok zaten.
Su gunlere de olaganustu gunlermis de diger gunlerden cok daha farkli gecmesi gerekirmis gibi muamele etmeyin bence. Evlenmissiniz artik, her gece ayni yataga giriyorsunuz, daha ne sevgililer gunu? Erkekler boyle incik cincik seyleri sacma bulup beklentilerinize karsilik vermeyince uzuluyorsunuz sonra. Tavsiyem, biraz gercekci olun ve esiniz ve size uygun olan sekilde kutlayin kutlayacaksaniz. Gercekdisi plan ve beklentilere hic girmeyin. O gunu daha huzurlu kapatirsiniz. 14 subat'ta buralar kocasini sikayet eden konularla dolacak yeteri kadar. :)
bence çok karamsarsın :))

herkesin eşi aynı değil..
emin ol beklentiden fazlasını yapanlar var...::)

canımmm bizimde evli, olarak ilk sevgililer günümüz :))

açıkcası bişey yapmayı planlamadım :))

aama daha önceki hediyelerimden sürprizlerimden bahsedebilirim :)

ben yılbaşı sevgililer günü vs günleri kutlamam genellikle :))

ama ayda bir yada bikaç ayda bir sürpriz yaparım :)))
ne gibi surprizler :)

ne gibi surprizler :)
mesela
kalpli bir kutu almıştım :)
tabana yapışkanlı simlerler isimlerimizi ve tanışma yıldönümüümüzü yazdım...kalpli kutunun dip kısımlarına sevdgiğimin daha önce bana aldığı gül yapraklarından koydum..üzerine de şeffaf jelatin koydum kaapattım :))
kalbin içine de kokulu taşlar ve de ilk tanıştığımızda kremini yediğimizden iki tane kremini koymuştum :))
üzerine de gittiğimiz sinema biletleri; basket maçı bileti vs koydum :)))

bikaç da notlar koydum :))

3,5 saatte zor hazırlamıştım :))

Back