14 şubat sevgililer günüüüüüüüü yaklaşıyorrrrrrrrrrr kızlarr :)

kazak falan ... ben bunların hepsini 2şer defa belki daha fazla aldım ona.. we nazar değmesin karşılığını kat kat gördüm.. onu çok sewiyorum.. ona laik değil belki ama içinde bugüne kadar aldığım her tür şeyden alıp bi kutu yapmayı düşünüyorum.. çünkü birbirimize almadığımız şeyler neredeyse kalmadı (maşallah aman nazar değmesin :)

bizde de durum öyle alınmayan şey kalmadı orijinal fikir bulmak gerekiyor.ayrıca maşaallah diyelım sana da

Allah nazarlardan saklasın :)

Almadığım ne kaldı kii :100: bulamıyorum bir türlü farklı bir şey :)

Bilmiyorum beğenir misiniz ? kuplu bardaklar var fotoğrafçı resminizi basıyor sıcak bişeyler içince bardaktan yavas yavas resmınız cıkıyor. sizde söylemezsınız resmınızın cıktıgını o bardakta çay içince onada süpriz olur

bunu ben kutladığımız ilk sevgililer gününde yaptırmıştım, çok şaşırmıştı :)
gayet orijinal bir hediye, yaptım diye demiyorum

zaten sevgililer günü diye aldığım ilk ve tek hediye :))
ben sürekli hediye alan biriyimdir, aklıma fikir gelsin yeter ki, günlere takılmam...
hele ki ulusal şeylere hiç takılmam...
Tek özel gün doğum günüdür :)

aklımı karıştırdın şimdiii ama yaaa :) bende mi yapsam onu

sihirli bardakda olcak yanında bi de fotoğraf albümü :/ hem saklar o albümü Rabbim nasib ederse ilerde evlenirsek bakarız.

Biz tanışalı neredeyse bir sene olacak yaklaşık 6 aydır da çıkıyoruz. Bir aksilik olmazsa bu sevgililer günü ilk olacak.Sizce ilk sevgililer gününde ne almalıyım? Yada hazırlamalıyım? Çok abartılı böyle vıcık vıcık bir şey olsun istemiyorum. Ama ne bileyim. karar da veremedim. Fikirlerinizi bekliyorum.

bulurnur elbet :) ben öyle kutudanda vazgeçtım foto albumunu normal gun ıcın yapcam. kutuya kalpli çikolatalr koycam. bide hırka alcam çok güzel buldum bitane o modellerden alcam :)

bitane mont gibi bişey beğendim hani baharlık ince mont :) fiyatı da cazip geldi bana zaten sevgilimin bu aralar öle birşeye ihtiyacı var onu almak istiyorum ama o zaman kadar kalmaz diye düşündüm o yüzden bende haftaya alcam saklıcam :)

kızlar bencee kutu falan hazırlamaktansa bir pasta kurabiye yapmak daha cazip geliyor bana, geçen sene fırsattan 30 dk ferrari sürme kampanyası vardı onu almıştm ona bayılmıştı yıldönümümüzde o plak çalar aldı bende nargile almıştım inş ilerde nasip olursa ikiside evimize koyabilceğimiz anlamı olan hediyeler fikir vermesi açısından erkek için nargile seviyorsa alabilirsiniz ama bu sene hiçbişi aklıma gelmiyor kıyafet saat parfümde almak istemiyorum bıktm hep tekrarlamaktan

Son düzenleme:
Ben bir takvim yaptırmayı düşünüyorum benim resimlerimden.. Fotoğrafım yanında takvim sayfa satfa işte hani her sayfanın arkası boş oluyor ya orayada birer aşk sözü düşünüyorum. Resimlerimi yaptıracağım yeri herşeyi ayarladım bakalım nasıl bişey çıkacak..

Uzun süredir bişeyler yapmıyorum onun için. En son doğum gününde yapmıştım ağustos ayında...
14 şubat iyi bi fırsat olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…