• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 şubat sevgililer günü hediye önerisi

blame

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
75
5
48
42
İstanbul
$16_068_6628_000101t4.jpg $16_068_6628_000101t4.jpg

değişik ve ilginç bir hediye bence arkadaşlar,kişiye özel olması önemli,hızlı al sitesınde buldum bende,sipariş vericem ama karar veremedim ismimizin baş harflerinimi yazdırsam? yoksa sadece onun adınımı? :21:

Son düzenleyen: Moderatör:
ne gibi mesaj??? zor olarak öyle ama o kadar kisitli ki bunun dogum gunu var ewlilik yildönumu var...bizim beyin bi huyu war kiyafetalinca onu hediyeden saymiyor hani alincada giymiyo ya pek zewkini tuttturamiyom onun giydikleride benim zewkim degil öyle iste. neyse ya kemerin yanina bi mektup yazdim duygusal:) ruj sürdum mektubu öpücükledim paketin icine kodum hadi bakalim...

Eki Görüntüle 341767 Eki Görüntüle 341767

http://www.hizlial.com/hediyelik/sevgiliye-ozel-hediyeler/zevche-sevgiliye-ozel-kol-dugmesi_16.068.6628.0001.htm

değişik ve ilginç bir hediye bence arkadaşlar,kişiye özel olması önemli,hızlı al sitesınde buldum bende,sipariş vericem ama karar veremedim ismimizin baş harflerinimi yazdırsam? yoksa sadece onun adınımı? :21:

bence ıkınızın baş harflerını yazdır resımdekı gıbı daha guzel olur.guzel hediyeymiş

ne gibi mesaj??? zor olarak öyle ama o kadar kisitli ki bunun dogum gunu var ewlilik yildönumu var...bizim beyin bi huyu war kiyafetalinca onu hediyeden saymiyor hani alincada giymiyo ya pek zewkini tuttturamiyom onun giydikleride benim zewkim degil öyle iste. neyse ya kemerin yanina bi mektup yazdim duygusal:) ruj sürdum mektubu öpücükledim paketin icine kodum hadi bakalim...

iyi yapmıssın bence daha ne olsun ki,düşünmen yeter.:46:

çok güzeldi kol düğmeleri arkadaşlar ve eşim cok beğendi.şık bir kutu içinde göndermişlerdi zaten,yine iyi bir seçim yaptım yahuuu :)

Benim sözlüm sağolsun kullanmıyor pek böyle şeyleri :27:

Daha çok teknoloji hastası olduğu için yeni çıkan teknolojileri takip ediyoruz birlikte ona göre hediye alıyoruz çoğunlukla :27:

Back