- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
- 173
- Konu Sahibi yaowwwwssss
Kızlar Merhaba
Eski Konularımı biliyorsunuz Kapanma derdine 15/01/2011 gecesi biten bir ilişkim vardır Ve çok acı çekiyorum çok üzülüyordum Sonuçta 3.5 senemiz iyi kötü birlikte geçmişti Bugün ilişkim biteli tam 1 ay oldu ve onu düşünmeden uyuduğum hiç bir gecem tabiki olmadı ama artık imkansızdı bizimkisi herkes aynı şeyi söylüyordu
Pişman olup gelse bile asla barışma diyorlardı ve bende zaten pişman olsa bile bi daha ona nasıl güvenirim diye düşünüyordum
Derkennnnnnnnnnnnnnnnn Dün garip bir şey oldu ve sizden yorum bekliyorum kızlar
Kısaca anlatayım dicem ama uzun olacak başlıyorum
3 ay önce ev almıştım ev aldıgım zaman tapu dairesine gittiğimde kredi çektiğim için bankanın avukatı gelip tapuyu onaylayacaktı her neyse tapu dairesinde yaklaşık 2 saat beklettiler Bankanın avukatı gelecek yolda bilemem ne diye çok sıkılmıştım ve sonunda gelmişti ve tabi benim o zamanlar sevgilim oldugu için çok dikkatimi çekmemişti
Ama çok yakışıklı ve sempatik birisiydi tahminen yaşı 27 falandı yani öyle gösteriyordu
Her neyse bana çok yardımcı olmuştu yaklaşık yarım saat işlemler sürmüştü ve biraz muhabbet etmiştik işlemler bitene kadar yaşımın çok genç oldugunu bu yaşta ev aldıgım için şanslı oldugumu falan söylemişti
Derken işlemler bitti ve ayrılırken çok yağmur yağdığı için iş yerime bırakmayı teklif etti Bende kibar bi şekilde teşekkür ederek aracım var çok sağolun dedim ve ayrıldık
Sonrasında Allah Sahibine bağışlasın çok kibar ve iyi birisi diye düşünmüştüm
Her neyse gelelim Dün e :44:
Kandil oldugu için telefon rehberimdeki herkese toplu Msj attım ve Msj'ın sonuna sadece ismimi yazdım
Derken bana gelen bir msj ve msjda sadece bankanın ismi yazıyor atıyorum EBANK diyelim
Msj Şu ; Sizinde Kandiliniz Mübarek olsun ama Hangi Ayşe Tanıyamadım ?
Bende Cvp Yazdım ;Pardon ama ben telefon rehberimdeki herkese toplu msn attıgım için sizede gitmiş ve ne gariptir ki bende EBANK diye kayıtlısınız ve malesef kim oldugunuza dair hiç bir fikrim yok dedim
Veee EBANK Arıyorr
Hemen Açtım çünkü çok garip bir olaydı ve karşımdaki ses
Ayşe Mrb Çok şaşırdım beni hatırladın mı dedi
Hayır Kimsiniz dedim.
Ayşe Soyismini öğrenebilirmiyim dedi
Söyledim
Vee çok şaşırdı ben o günden beri ismini ve seni unutmadım dedi Günde bir sürü işlem yapıyorum ama sen aklımdasın
Ben Can Dedi
Şok oldum bu o çocuktu ama benim telefonuma nasıl gelmişti
Tabi onada dedim nasıl olur numaranız bende EBANK Diye kayıtlı nasıl oldu acaba dedim
Oda şubeden vermişlerdir diye fikir yürüttü
Neyse biraz sohbet ettik hal hatır sordu.Vee eğer mümkünse sana kahve ısmarlamak isterimilk fırsatta bir gün dedi
Bende tabiki dedim ben size haber veririm dedim
Oda haber bekliyorum mutlaka ve Lütfen telefonumu EBANK diye değil Can diye kayıt edermisin dedi
Görüşürüz dedi ve kapattık
Ama ben çok şaşkınım telefonuma nasıl geldi numarası acaba kredi çekerken banka tarafından mı verildi de kayıt ettim :82:
Noldu nasıl oldu bilmiyorum ama böyle bir şey oldu kızlar
Ve benim ilişkim daha yeni bitti yanlış bir karar vermek istemiyorum belli ki Can benden hoşlanmış
Şu an boşlukta olabilirim sizce nasıl davranayım kızlar
Son düzenleme: