Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamzeli_bebis

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
7.201
21.135
548
33
İstanbul
kızlar merhaba yumurtlama dönemim bitmek üzere geri sayım başlıyacak birlikte sayalımmı :)
bat 8 şubat.
adetin 7. 10. 12. 14. günü değerlendirildi bugun 15. gün 16 18 20 de değerlendirirz diye düşünüyorum.
14 subat hediyemiz çift çizgi olur inşallah :emir_bebek::emir_bebek:
kesin kural : en erken test bat günü :) :KK45:
bu ay denediklerim
aç karnına çörek otu yağı.
ve diyet spor :)
çünkü insülin direnci dışında bütün hormonlarım normal çıktı. doktorum şekersiz yaşam ve spor dedi:sinirli:

Canımm benimde bata 7-8 gün var bakalım çok heycanlıyım ne olacak bekliyorum :) ama yarın erken gebelik testi yapacağım bananeee :)
önceki aylarda ben cok test yaptm kimyasal oldu üzüldüüm vs. bu ay niyetim battan önce yapmamak.
ama senin için hayırlısı olsun inşallah vardır bebiş:)

valla bizde 8 ay flndır korunmuyoruz 3 kimyasal yaşadım.
1 tanesinde boğazlarım için doktora gtmiştim o kan testi yaptm düşük bi değerde bi ama pozititi sonra kimyasal oldu.
diğer 2 sinide adet güünü gelmeden test yparak ben anladım :(
şimdi o yüzden yapmıycam bu ay test

Merhaba kizlar bende bugun asilama oldum ilk asilamam insallah ki tutar :) 2 yildir evlym hic bi sorun bulunmadi ne bende ne esimde ve hic hamilelik olmadi :(

hoşgeldinz aramıza bat ne zaman :) inşallah şubat uğurlu gelir hepimze herkes hamile kalır :anneadayı:
Amin canim normalde 30 gunde bir olurdum son iki ay 4 gun once geliyo son adet tarihim 12si 8i test yapmami aoyledi doktorum asilama gunune uygun zaten dusununcede dord gun oncesi 8ine geliyo insallah iyi haberler veririm bakalim artik yolun sonundyiz bebeyimiz gelirde taclandirir evliligimizi ❤️

Amin canim normalde 30 gunde bir olurdum son iki ay 4 gun once geliyo son adet tarihim 12si 8i test yapmami aoyledi doktorum asilama gunune uygun zaten dusununcede dord gun oncesi 8ine geliyo insallah iyi haberler veririm bakalim artik yolun sonundyiz bebeyimiz gelirde taclandirir evliligimizi ❤️
benimde8 subat bat :) aynı günü beklicez desene :)
benimde ilk bebiş olack olursa :)

Kızlar ya bisey sorucam 12 ocakta hasta oldum 10 ve 12. Gün iliski yaşadık bakalım önümüzdeki günlere :) 6 aydır bebiş istiyorz nasıp olmadı ama hiç dikkat etmedik gün aşırı olmasına hergun olduğu ayda oldu 2 3 gün ara verdiğimizde oldu bu o kadar önemli mi acaba? 1 buçuk aydır da folik asit kullanıyorum soğan suyu vs denemediğim şey kalmadı:)

Ay insallah ya sende evlilik kac yil sorun ne? Asilama falan yaptirdinmi?
biz 14 aylık evliyiz ilk başta korunduk biraz. şimdi 7-8 aydr istiyoruz 3 kimyasal gebelik geçirince doktora gittim bu ay hiç bi problem gözükmüo dedi hormanlarda ultrasonda vs. eşimden sperm testi şuan istemedi. kimyasal gebelik geçirdiysen hamile kalabiliyosun demektir dedi. insülin direncim yüksk cıktı biraz bi tek. onun içinde ilaçlık bi durum yok egzzersiz ve diyetle düzelir dedi.
bende internette çörek otu yağının insüline iyi gldiğini duydum onu kulanıyorum bu ay ve haftada 5 gün spor yapıyorum şekeride tamamen kestim bakalım.
ciddi bi sorunumuz yok çok şükür şimdilk

Kızlar ya bisey sorucam 12 ocakta hasta oldum 10 ve 12. Gün iliski yaşadık bakalım önümüzdeki günlere :) 6 aydır bebiş istiyorz nasıp olmadı ama hiç dikkat etmedik gün aşırı olmasına hergun olduğu ayda oldu 2 3 gün ara verdiğimizde oldu bu o kadar önemli mi acaba? 1 buçuk aydır da folik asit kullanıyorum soğan suyu vs denemediğim şey kalmadı:)
valla hiç bilmiyorum benim kuzenim 1 ay içinde 2-3 ilşki ile hamile kaldı olcagı varsa oluyor. ama doktorlarda yumurtlama haftası gün aşırı ilşki öneriyor.
umarım sizinde olur yakın zamanda bat ne zaman ? :)

valla hiç bilmiyorum benim kuzenim 1 ay içinde 2-3 ilşki ile hamile kaldı olcagı varsa oluyor. ama doktorlarda yumurtlama haftası gün aşırı ilşki öneriyor.
umarım sizinde olur yakın zamanda bat ne zaman ? :)
Kuzum peki dr 3 kimyasala ne dedi.niye bu kadar cok gecirmissinki acaba.bu arada gün asiri çekilir dert deil :D

Back