14 Kasım ameliyatım, acil yardım

ben de önce devlete gittim , benim göğüs kafesimde biraz eğrilik var sol daha önde gibi , normalde çok takıntılı bir insan değilim buna da çok takılmıyordum , memeler büyürse zaten pek de belli olmaz diyordum , devletteki doktor göğüs yapıma baktı , önce bunu düzeltirmen gerek dedi , beni göğüs cerrahına yönlendirdi , ben sıradan biri olarak biliyorum o eğriliğin düzeltimesi kolay bir ameliyat değil , doğal olarak göğüs cerrahı da sizin bu ameliyatı olmanıza değmez dedi ( kemik eğriliği ameliyatı ) tekrar gittim devlette ki doktora , bu kez şöyle bir baktı , taksak bile bak bu eğrilik geçer sanma , tamam hocam biliyorum dedim yine de silikon taktırmak istiyorum , birine 200 diğerine 250 takarız dedi , ben matematikçiyim benim mememde asimetri yok gibi biraz kemik eğri o kadarlık eğrilik için 50 cc lik fark istiyorsa iki ihtimal var ya 50 cc çok çok küçük bir silikon büyüklüğü ( bu durumda 200 cc de öyle ) ya da adam bana taktığı silikonla komple asimetriye neden olacak , yazın başındayız bana şubata bile gün belki vermeyiz diyor , ben zorla ağzından cımbızla laf alıyorum o vakit vazgeçtim ona ameliyat olmaktan , ve anladım kendine de pek güvenmiyordu , aslında bunu bana hissettirerek bana da iyiliği dokundu , demem o ki ,devletteki kotudur diye birşey yok , ama lütfen aceleci davranmayın güven duyduğunuz doktoru bulmaya çalışın cunku bu ameliyatı sadece bir kez olmak istiyoruz , ve sonuçtan da memnun olmalıyız ki en azıdan olduğumuza değmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…