14 Kasım ameliyatım, acil yardım

Özel hastaneye gittim ordaki fiyatlar 10-15, devletin fiyatı 5 bin TL, bana uygun geldi, doktor hakkında yorum olarak negatif birşey yazmamışlar, fakat özele gitseydim belki daha çok ilgilenirlerdi, 10 bin TL nakitim olsaydı, özele giderdim, Burda doktoruma güvenmek ten başka şansım yok galiba, inşallah iyi bir sonuç alırım,,,,
ben de önce devlete gittim , benim göğüs kafesimde biraz eğrilik var sol daha önde gibi , normalde çok takıntılı bir insan değilim buna da çok takılmıyordum , memeler büyürse zaten pek de belli olmaz diyordum , devletteki doktor göğüs yapıma baktı , önce bunu düzeltirmen gerek dedi , beni göğüs cerrahına yönlendirdi , ben sıradan biri olarak biliyorum o eğriliğin düzeltimesi kolay bir ameliyat değil , doğal olarak göğüs cerrahı da sizin bu ameliyatı olmanıza değmez dedi ( kemik eğriliği ameliyatı ) tekrar gittim devlette ki doktora , bu kez şöyle bir baktı , taksak bile bak bu eğrilik geçer sanma , tamam hocam biliyorum dedim yine de silikon taktırmak istiyorum , birine 200 diğerine 250 takarız dedi , ben matematikçiyim benim mememde asimetri yok gibi biraz kemik eğri o kadarlık eğrilik için 50 cc lik fark istiyorsa iki ihtimal var ya 50 cc çok çok küçük bir silikon büyüklüğü ( bu durumda 200 cc de öyle ) ya da adam bana taktığı silikonla komple asimetriye neden olacak , yazın başındayız bana şubata bile gün belki vermeyiz diyor , ben zorla ağzından cımbızla laf alıyorum o vakit vazgeçtim ona ameliyat olmaktan , ve anladım kendine de pek güvenmiyordu , aslında bunu bana hissettirerek bana da iyiliği dokundu , demem o ki ,devletteki kotudur diye birşey yok , ama lütfen aceleci davranmayın güven duyduğunuz doktoru bulmaya çalışın cunku bu ameliyatı sadece bir kez olmak istiyoruz , ve sonuçtan da memnun olmalıyız ki en azıdan olduğumuza değmeli