• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Kasım 2009 Akrep Burcu KK Yaşgünü etkinlikleri hakkında...

açıkçası Kazen buraya çekilişi oğlum yapsınmı diye yazmadan önce aklıma geldi de çekindim tepkilerden diyemedim.Bir meleğin elinden başka bir melek için bir şans... Hem çok anlamlı olur hem de ilerde Kazenin oğlu için hoş bir anı olur...

hayırlısı olsun arkadaslar kazen bu arada sadece tup bebek cekılışımı olcak noldu tatıller bayram gelıyo havalar soguyo tatıl yalanmı oldu yoksa bı haber ver gozunun capagını yedıgım:roflol:bız meraklı hatunlarız bılırsın:utangac:

sadece tüp bebek cekilişimi olcak inş hayırlı olcak kişiye cıkar Allah herkesin gönlüne göre versin (amin)

çekiliş yarın hihoyyyt çok heyecanlı hihoyyyt
chevi tatil benim taaam mı :dilcikar: :roflol:

TÜp bebek için Emir'i bekleyeceksek çekiliş haftaya yok bugün yapın diyorsanız. Bugün yapacağım çekilişi. Bu arada başvuranların listesini yayınlayacağım az sonra eksik olan bana özel mesajdan bildirsin. Buna ek olarak ben başvuru yapmıştım neden listede yokum diyenler buradan değil mail ile vya msnden bana ulaşmışlardır onları kayda almadım.

peki tüp bebek dışındaki çekilişler ne zaman olacak :uhm:
onlarda mı haftaya kaldı :gitme:

mutlu yıllar KK ,çekilişi merakla bekliyorum.hayırlı olsun inşallah

ısterseniz dün son bir parti daha kart yolladık çekilişe onlarıda eklemek istiyorum. Bu açıdan çekilişler için biraz beklesek sorun olmaz umarım.

ıyi ki varsın KK :asigim:
48889d1197461701-dogum-gunu-gifleri-iyikidogdunrq0-gif

adımı gördüm çok sevindim...,
ama en önemlisi inş kazanan arkadaşımıza kk uğurlu gelir ve meleğine kavuşur...
iyiki varsın kk:)

inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur arkadaşlar..........

çekilişi sabırsızlıkla bekliyorum kimin için hayırlıysa ona çıksın diyenlere katılıyorum...........

Back