14 Kasım 2009 Akrep Burcu KK Yaşgünü etkinlikleri hakkında... - Tüp Bebek Çekilişi -

Özlemmiş:))) Canım Benimmm Hayırlı olsun sağlıkla gelsin meleğin......

çook teşekkür ederim yaaaa...
o kadar heyecanlandımki anlatamam ..
heleki şu an içinde olduğum bu dönemde bu bana ilaç gibi geldi...
iyiki varsınız hepinizi çook seviyorum..
inşallah tüm istiyenlere verir RABBİM ..

arkadaşlar sevgili KAZEN ARADI BENİ AZ ÖNCE...
sanırım bana çıkmış:)çok şaşkın ve mutluyum....
ama izliyemedim verilen linkten sonucuuuu

ay canım benimmmm sennle muhabbetim olmasa biliyorum seni denk geliyoruz hep..geçen kızımın albümüne kocaman kocaman maşallahkar yollamışınnn
şimdi ben sana yolluyorummmm :nazar: :nazar: :nazar:
seneye bebeğini görmek dileğiyleeee
tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmm a.s.

ya bende izlemek istiyorummm ama kaldırılmışşşş
kazen bi el at ya

özlemcim canım benim hayırlı olsun

az önce izledim çekilişi face de ..umarım rabbim sana hayırlı bir evlat nasip eder...bu arada oglun olursa çekilişi yapan yakışıklının adını koyarsın artık...ay ben bile çok heyecanlandım ne oluyosa ..hadi hayırlı olsun canım...ihşallh diger arkadaşlarda en kısas zamanda birer evlat sahibi olurlar ...sevgilerimle ççok öpüyorum seni özlemcim...

az önce izledim çekilişi face de ..umarım rabbim sana hayırlı bir evlat nasip eder...bu arada oglun olursa çekilişi yapan yakışıklının adını koyarsın artık...ay ben bile çok heyecanlandım ne oluyosa ..hadi hayırlı olsun canım...ihşallh diger arkadaşlarda en kısas zamanda birer evlat sahibi olurlar ...sevgilerimle ççok öpüyorum seni özlemcim...

bende onay bekliyorum izlemek için...
AYYY ELBETTE YAA koymazmıyım,henüz göremedim ama eminim çook yakışıklıdır...
bildiğim kadarıyla o da tüp bebek:))uğur getirir inş özlem teyzesine..gerçi getirdi bile...opuyorumnanaktan

canım güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim..bende ççok öpüyorumopuyorumnanaktan

[dailymotion]xb81b6[/dailymotion]

Buyrun

video sanırım hala hazır değil...
facede üye olmamışım:(ondanda onay bekliyorum,inş izliyeceğim,yakışıklıyı görmem lazım:))

facede izledim...
canım ya kendisi uğurlu banada uğur getirdi yakışıklı prens...
inşallah buradan bende güzel haberimi vericeğim..
şimdiii ÇOOOK DAHA FAZLA UMUDUM VAR...
çünki kk gibi kocamannnn bir ekip var yanımdaaaa

özlem tebrik ederım canım..Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder ınsallah..tüm anne olmak ısteyenlere nasip etsin rabbim :Saruboceq:

arkadaşlar sevgili KAZEN ARADI BENİ AZ ÖNCE...
sanırım bana çıkmış:)çok şaşkın ve mutluyum....
ama izliyemedim verilen linkten sonucuuuu

Allah en yakın zamanda yüreğinin istediğini versin güzelim opuyorumnanaktan
çok sevindim gerçekten senin adına
İnşallah herşey güzel bi yumuş bebişle sonuçlanacak
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Back