14 Kasım 2009 Akrep Burcu KK Yaşgünü etkinlikleri hakkında... - Tüp Bebek Çekilişi -

özlemimmmmmm kuşummm çok ama çok sevindim hayatımmm yaaaa.Allahımmm bu çekilişle birlikte hayatına bu çekilişi yapann sevgili kazenin tatlı oglusu gibi bi evlat nasip etsin inşallahhhhh seni seviyorum kuşum yolun açık olsunŞeniz:lepi:

benim melek kalpli,güler yüzlü,tatlı sözlü,herkesin iyiliğini isteyen,kimsenin üzülmesine dayanamayan,yüreği sevgi dolu canım arkadaşım:1hug::1hug:
inan bu satırları gözlerim dolu dolu yazıyorum:gitme:
bugüne kadar hep bizlerin bebeklerine dua ettin,bizim meleklerimizi uzaktan bile sevmelere doyamadın...senin bebeğin o kadar şanslı olacak ki...sen onu çok büyük bir sevgiyle büyüteceksin eminim:1hug:
ve şansa bak o bebek tüm kk nın bebeği olacak:sm_cool:
seni çok seviyorum özloşum,tebrik ediyorum inşallah hayırlı haberini de bize burdan duyuracaksın,güzel meleğinin resmini de paylaşacaksın:Saruboceq:

bu arada allah isteyen tüm arkadaşların dualarını kabul etsin,tez zamanda muratlarını versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım arkadaşım,ne güzel şeyler yazmışsın ağlattın beni yaaamafoldumben
kk o kadar önemliki benim için,beni sizlerle karşılaştırdı...opuyorumnanaktan
değeri çook ama çoook büyük benim gözümde....
sizin melekleriniz benim için o kadar önemliki elimde büyüdü gibiler:emir_bebek:
İNŞALLAH ALLAHIM BANADA NASİP EDERDE SİZLERDEN ÖĞRENİCEĞİM ÇOOK ŞEY VAR..
İSTİYEN HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU TATTIRSIN İNŞ RABBİM..
İYİKİ VARSINIZ,
İYİKİ VARSIN KK:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

özlemimmmmmm kuşummm çok ama çok sevindim hayatımmm yaaaa.Allahımmm bu çekilişle birlikte hayatına bu çekilişi yapann sevgili kazenin tatlı oglusu gibi bi evlat nasip etsin inşallahhhhh seni seviyorum kuşum yolun açık olsunŞeniz:lepi:

canım benim çok ama çok teşekkür ederim yaa...
inanırmısın şimdi çok daha mutlu oldum,meğer ne kadar sevenim varmış...zemuszemus
evet canım inş bende çok isterim öyle bir yakışıklı annesi olmayı:ecrin_bebek:
bende seni seviyorum canımmmmmmmŞeniz

Özlemcim güzel yürekli arkadaşım çok ama çok sevindim,
İnşallah en kısa zamanda alıcaksın bebişini kucağına tüm dualarımız seninle...

özlemcimm burayı yeni gördüm ayrıca facedeki videoyuda izledimm okadar duygulandımkii allahımo güsel gönlüne göre nasıl verdii gördünmü umarım sonucuda çok güsel olurr
allahım hayırlı bi evlat nasipetsin sana
darısı tüm isteyenlere...

Özlemcim güzel yürekli arkadaşım çok ama çok sevindim,
İnşallah en kısa zamanda alıcaksın bebişini kucağına tüm dualarımız seninle...
canım arkadaşım benimmm çok teşekkür ederim.....aminn
özlemcimm burayı yeni gördüm ayrıca facedeki videoyuda izledimm okadar duygulandımkii allahımo güsel gönlüne göre nasıl verdii gördünmü umarım sonucuda çok güsel olurr
allahım hayırlı bi evlat nasipetsin sana
darısı tüm isteyenlere...

saol birtanem benim...
çok mutlu ettiniz beni...
inş hepimizi sevindirecek RABBİM:)

canim benim tekrar tebrik ederim seni..
allah sana nur topu gibi bir evlat versin insallah..
yegenimizi simdiden sabirsizlikla bekliyoruz..

hatirlarmisin sana 1 yil önce. eger bebek sahibi olursan en az senin kadar sevinecegimden emin olabilirsin demistim..
ve yine en az senin kadar sevindim cekilisin sana cikmasina.

bu kadar güzel dualarla bebegine kavusacagina eminim.. allah yüzünü hic soldurmasin ..

canim benim tekrar tebrik ederim seni..
allah sana nur topu gibi bir evlat versin insallah..
yegenimizi simdiden sabirsizlikla bekliyoruz..

hatirlarmisin sana 1 yil önce. eger bebek sahibi olursan en az senin kadar sevinecegimden emin olabilirsin demistim..
ve yine en az senin kadar sevindim cekilisin sana cikmasina.

bu kadar güzel dualarla bebegine kavusacagina eminim.. allah yüzünü hic soldurmasin ..

canım evet hatırlamammı,çok mutlu etmiştin beni,şimdide aynen çok mutlu ettin yine hayatım..
inş hayırlısı ile güzel haberler alırım birtanem

canım arkadaşım tebrık ederımm raabımm hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasıp eder inşalalhhh

oooo en gec ben gormusumya coktan cekisilis yapilmis
kac gundur bekledigimiz saslimi belli olmus bile

ozlemcim canim benim seni tebrik ediyorum ,insallah bu tedavide basarili olursun
sen ciktigina gore insallah hamile kalacaksin ,tum kk arkanda hadi bakalim seninde guzel haberlerini bekliyoruz

merhabalar öncelikle sevgili kazen e teşekkür ederim nasıl güsel bişey bu
nasıl bir mutluluk........allah razı olsun böyle bişeye vesile olduğun için

özlemseni tebrik ederim sen belkide tanımıyorsun beni
ben senin tanıyorum yorumarına vs. bakarım....çok sevindim
tüp bebekle çocuk sahibi olan biri olarak ve binbir sıkıntılı gebelikten sonra muhteşem
iki yavrum var annelik içimdeki sevgi pınarını çoşturdu herşey çok güsel gelior
her zorluk onlar olduğu için aşılıyor....anne olmak isterken ne kadar olumsuzsam şimdi o kadar olumyum

inş...rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inş. seninde çok güsel meleğin yada meleklerin olur...
yolunda ayağına takılacak bir toz zerresi bile olmasın bol şans buradan gebelik haberini ve doğum haberini almak dileğiyle

Özlem çok sevindim senin için. umudunu kaybetmediğin için bu sefer olacak. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back