Yani zamanla geçer ekstra Bir şey yapmaya gerek yok muBir arkadaş yazmış korse takın ya da korseli tayt giyin. Rahim genişlemişti sonuçta yeniden küçülmesi zaman alacak elbette.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
14 haftalık gebelikte kalp atışı olmaması nedeniyle kürtaj oldum
- Konu Sahibi ayse yld
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kürtaj düşük
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ağustos 2020
- 328
- 1.033
- 63
- 34
Korse takmanız yeterli. İlk adetten sonra inecektir büyük oranda.Yani zamanla geçer ekstra Bir şey yapmaya gerek yok mu
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
Önceki mesajlarınıza baktım da bebek 14 haftalık olmamış sanırım bebeğinizi doktor ulturasyon da kaç haftalık ölçtü 8 9 haftalık olctuyse rahim daha erken toparlanırİnşallah
Bana patolojiye gönderilecek cuma geri gel dediHayır sadece kalbi durmuş dediler çok. Sağolun testlerr icinn. Doktor gell demedi bana
Geçmiş olsun. Bende 9 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durduğu için. En zor günümde çok zor geçti suni sancı ile sonrasında kazıma işlemi oldu öldüm resmen. Toparlanmak çok zor oluyor ilk başta psikolojik olarak zor. Ben sürekli ağladım sürekli. Aklıma geldikçe gözüm dolar. Kanama çok olmuyor doğumdan sonraki gibi olmuyor çok az geliyor. 3 ay demişti doktorum ama ben hemen kalmak istedim eşim durdurdu. Sonra yavaş yavaş topladım kiloda vermedim 3 kilom vardı 50 gün sonra hamile kaldım. Şuan 6 aylık bebegim var darısı size inşallah14 haftalık gebelikte kalp atışları yok dendi ve kürtajı oldum kürtaj sonrası ne kadar sürede zayıflayıp kendinizi topladıniz
Kaçıncı gebelik ilkinde güya hepsi gidiyor temiz çıkıyor raporaa bakan bile yok. Siz test yaptırın pıhtılaşmanız varmı baktırınBana patolojiye gönderilecek cuma geri gel dedi
2. Gebelik 3 yaşında bi oğlum varKaçıncı gebelik ilkinde güya hepsi gidiyor temiz çıkıyor raporaa bakan bile yok. Siz test yaptırın pıhtılaşmanız varmı baktırın
Geçmiş olsun kalp atışı duyup mu durdu hiç mi oluşmadı hiç olusmadiysa neden bu kadar beklediler ki, ben 8 haftalık kalp atışı olmadığı için olmuştum kilo almadigim için bilemiyorum ama aynı gün normal hayata donebiliyorsunuz diye biliyorum14 haftalık gebelikte kalp atışları yok dendi ve kürtajı oldum kürtaj sonrası ne kadar sürede zayıflayıp kendinizi topladıniz
İlk sayılıyor sizinde. Devlette patolojiye gönderiyoruz diyor ama göndermiyorlarmış. Ben özelde öğrendim 2. Düşükten sonra gönderiyorlarmış.2. Gebelik 3 yaşında bi oğlum var
- 12 Ekim 2008
- 6.658
- 2
- 15.082
- 773
Patolojiye gönderildi mi?14 haftalık gebelikte kalp atışları yok dendi ve kürtajı oldum kürtaj sonrası ne kadar sürede zayıflayıp kendinizi topladıniz
Ben özelde kürtaj oldum canımİlk sayılıyor sizinde. Devlette patolojiye gönderiyoruz diyor ama göndermiyorlarmış. Ben özelde öğrendim 2. Düşükten sonra gönderiyorlarmış.
Devlet sandım ne çıktı peki sonuçBen özelde kürtaj oldum canım
Devlet sandım ne çıktı peki sonuç
Pazartesi günü belli olacakDevlet sandım ne çıktı peki sonuç
Bişey çıkmaz pek siz yinede kan pıhtılaşması için test yaptırın o de 2 ay sürüyormuş çıkması için.Pazartesi günü belli olacak
Yok yaptırmadım bu benim 2. Çocuğum ilkinde hiç bi sorun yaşamamıştımBişey çıkmaz pek siz yinede kan pıhtılaşması için test yaptırın o de 2 ay sürüyormuş çıkması için.
2 çocuk olup 3. De düşük yapan ve 4. De iğne kullananlar var o nolacak siz bilirsiniz deYok yaptırmadım bu benim 2. Çocuğum ilkinde hiç bi sorun yaşamamıştım
benimde kan pıhtısı gördü ve tekrar kürtaj dedi sizde öyle bir durum söz konusu oldumuÖyle oluk oluk olmuyor bende olmuştum kürtaj , benukde kanamam olmadi çok, sonra dr. Kontrolde az bir kan pıhtısı gördü bir ilac verdi METİLER ama yine kanama olmadi ,sonra doktora gittiğimde kalmamıştı birşey verirsiniz acele etmeyin
- 20 Ocak 2015
- 9.327
- 13.277
- 248
- 40
Yok bende öyle olmadı.sonra gidince gitmistibenimde kan pıhtısı gördü ve tekrar kürtaj dedi sizde öyle bir durum söz konusu oldumu
ınsallah benımde oyle olur tekrar kurtaj olmaktan aynı korkualr ve endıselerı yasamaktan cok korkuyorum gercektenYok bende öyle olmadı.sonra gidince gitmisti
Merhabalar. Benim 10 haftalık gebelikte düşük başladı. Doktorum metiler verdi düşüğe yardımcı olması için 5 gün kullanıcam. Bugün ilk günüm ama ilaç kanamamı azalttı henüz parça atılımı da olmadı. Sizde nasıldı tecrübelerinizi paylaşır mısınız rica etsemÖyle oluk oluk olmuyor bende olmuştum kürtaj , benukde kanamam olmadi çok, sonra dr. Kontrolde az bir kan pıhtısı gördü bir ilac verdi METİLER ama yine kanama olmadi ,sonra doktora gittiğimde kalmamıştı birşey verirsiniz acele etmeyin