- 14 Ağustos 2023
- 104
- 18
- 18
- 26
- Konu Sahibi Kafasinagorebiri
-
Çok geçmiş olsun. Bence çok güzel sadece ödemli daha 14.günündesin zaman ver sonucu daha da iyi olucak. Masajını ihmal etme:) doktorunun işçiliği iyiymiş :)Merhaba arkadaşlar, bugün ameliyatımın 14. Günü burnumun üstündeki bantları çıkardım ve bambaşka biriyim resmen avatara benziyorum yandan çok beğeniyorum fakat önden kalın bir burnum var çok mutsuzum bu durumu yaşayan biri yardımcı olabilir mi
Çok teşekkür ederim :)Çok geçmiş olsun. Bence çok güzel sadece ödemli daha 14.günündesin zaman ver sonucu daha da iyi olucak. Masajını ihmal etme:) doktorunun işçiliği iyiymiş :)
Teşekkür ederim biraz fazla ödemim var galiba kalın deriliyimBende beğendim burnunuzu üstelik yan kemikler hala fazla ödemli o yüzden avatara benzetiyorsunuz .Ödemler geçince şekli çok güzel olmuş
Ucundan yana problemim yok ama burnum önden çok yassı gözüküyor umarım ödemlerim inerDaha yorum yapmak için çok erken ucu biraz daha iner odemler gider 6 7 aya yerleşir
Ben İzmir'de ameliyat oldum. Hiç ağrım olmadı beyaz tenli olduğum için şişliğim fazlaydı morarma da olmadı gayet rahat bir süreçtiMerhaba doktor hastane neresi istanbulmu bende bayagıdır araştırıyorum çok istiyorum süreç ağrılımı biraz bilgi verebilirmisiniz
Daha burun şiş o şişlikler inince bir aya asıl şekli çıkar. Bana iyi gibi geldi.Merhaba arkadaşlar, bugün ameliyatımın 14. Günü burnumun üstündeki bantları çıkardım ve bambaşka biriyim resmen avatara benziyorum yandan çok beğeniyorum fakat önden kalın bir burnum var çok mutsuzum bu durumu yaşayan biri yardımcı olabilir mi
Fotonuzu attınız ama burda ne üyeler var, hatta bir üye vardı kadını instagramdan bulmuşlardı.Merhaba arkadaşlar, bugün ameliyatımın 14. Günü burnumun üstündeki bantları çıkardım ve bambaşka biriyim resmen avatara benziyorum yandan çok beğeniyorum fakat önden kalın bir burnum var çok mutsuzum bu durumu yaşayan biri yardımcı olabilir mi
Uyarınız için çok teşekkür ederim hemen düzenledimFotonuzu attınız ama burda ne üyeler var, hatta bir üye vardı kadını instagramdan bulmuşlardı.
Gözlerine siyah seritle kapasaydım. Burnunu görseydik sadece. İstersen sil fotolarını.
Burnun yandan güzel, ödem inerse önden duruş güzel olur heralde.
İnstagramda bant açıldıktan hatta ameliyat sonrası doktorlarin gösterdiği burunlar öndende bu kadar kanatlı şiş olmuyor. Bilemedim.
İnşallah ödem indikten sonra istediğin gibi olur.
çok tatlısın maşallah.Merhaba arkadaşlar, bugün ameliyatımın 14. Günü burnumun üstündeki bantları çıkardım ve bambaşka biriyim resmen avatara benziyorum yandan çok beğeniyorum fakat önden kalın bir burnum var çok mutsuzum bu durumu yaşayan biri yardımcı olabilir mi
Teşekkür ederim özelden yazıyorumay çok beğendim sizi maşallah aceba izmirde kime yaptırdınız burnunuzu? doktor ismi alabilir miyimm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?