• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 günlük burnumm

Kafasinagorebiri

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
104
18
18
26
Merhaba arkadaşlar, bugün ameliyatımın 14. Günü burnumun üstündeki bantları çıkardım ve bambaşka biriyim resmen avatara benziyorum yandan çok beğeniyorum fakat önden kalın bir burnum var çok mutsuzum bu durumu yaşayan biri yardımcı olabilir mi

Merhaba arkadaşlar, bugün ameliyatımın 14. Günü burnumun üstündeki bantları çıkardım ve bambaşka biriyim resmen avatara benziyorum yandan çok beğeniyorum fakat önden kalın bir burnum var çok mutsuzum bu durumu yaşayan biri yardımcı olabilir mi
Çok geçmiş olsun. Bence çok güzel sadece ödemli daha 14.günündesin zaman ver sonucu daha da iyi olucak. Masajını ihmal etme:) doktorunun işçiliği iyiymiş :)♥️

Merhaba doktor hastane neresi istanbulmu bende bayagıdır araştırıyorum çok istiyorum süreç ağrılımı biraz bilgi verebilirmisiniz

Daha burun şiş o şişlikler inince bir aya asıl şekli çıkar. Bana iyi gibi geldi.

Fotonuzu attınız ama burda ne üyeler var, hatta bir üye vardı kadını instagramdan bulmuşlardı.
Gözlerine siyah seritle kapasaydım. Burnunu görseydik sadece. İstersen sil fotolarını.

Burnun yandan güzel, ödem inerse önden duruş güzel olur heralde.

İnstagramda bant açıldıktan hatta ameliyat sonrası doktorlarin gösterdiği burunlar öndende bu kadar kanatlı şiş olmuyor. Bilemedim.

İnşallah ödem indikten sonra istediğin gibi olur.

Fotonuzu attınız ama burda ne üyeler var, hatta bir üye vardı kadını instagramdan bulmuşlardı.
Gözlerine siyah seritle kapasaydım. Burnunu görseydik sadece. İstersen sil fotolarını.

Burnun yandan güzel, ödem inerse önden duruş güzel olur heralde.

İnstagramda bant açıldıktan hatta ameliyat sonrası doktorlarin gösterdiği burunlar öndende bu kadar kanatlı şiş olmuyor. Bilemedim.

İnşallah ödem indikten sonra istediğin gibi olur.
Uyarınız için çok teşekkür ederim hemen düzenledim🙏🏻 evet biraz fazla kanatlı geldi banada umarım ödemdendir teşekkür ederim

çok tatlısın maşallah.
Bence fena değil iyi duruyor hem daha çok taze.

bu kalın mı canımm bebek gibi olmuş burnun. ben ameliyat olalı bir sene oldu ilk aylarda burun şişliği çok fark ediyo daha çok yeni burnun o şiş halii daha da iner yani

Back