benim annemde de aynı sorun vardı çok kanaması olurdu günlerce bitmezdi
sonra işte kist olduğı ortaya çıktı
hemde sayısı fazlaydı
iyi bi doktora muayene ol bi doktorla bi doktorun dediği tutmuyo farklı doktorlara gt
ihmal etme annemin o kadar ilerledi ki kötüye çevirmesin diye rahmini almak zorunda kaldılar rahim ameliyatı oldu
hemn gt doktora
canım meraba oncelıkle sakin ol ve bence başka bır doktora daha git..ben doktora gıttım bende senın gıbı çok fazla ağrılı adet oluyodum.doktor kıst var dedı.ılaç verdi.ağrılarım azaldı ama bu seferde gunlerım kaydı ve tam 40 gun adet oldum..korkmana gerek yok canım bende cok korktum ama 1 ay olmadım ondan sonra mesela..sonra doktorun bana verdıgı ılacı bırakıp baska doktora gıttım.meğer o ilaç benım gunlerımı şaşırtmış.başka bı doktora daha gıtmenı onerırm canım..geçmiş olsun
bayan olmak ne kadar da zor kucuk yaslarımdan berı benım bu adet kanamalarıyla basım dertte
nasıl yanı canım senınde 40 gun boyuncamı kesılmemıstı adetın ??? ben kanama bana zarar verecek dıye coook korkuyorummm
kesinlikle katılıyorum,her ay bunu erkekler çekecek olsa kesin intihar ederlerdi.
canım benimde bekarlığımdan beri regl dönemim ağrılı ve kanamalı geçer.
en son bir doktora gittim bana birşeyin yok dedi.inanmadım başka bir doktora gittim kist çıktı.
ihmal etme,başka doktorun da mutlaka görüşünü al...
geçmiş olsun....
ben zaten bi daha dünyaya gelme şansımız olsa erkek olmayı dilerdim
bayan olmak o kadar zor ki kızlık zarı adet doğum kistler bi de herşey oraya bağlı sanki
her kadın ordan dertli
annem çok çekti benm ama şimdi ii Allaha şükür
kontrollerin temiz çıkmış farklı doktorlarada gtmişsin ama bilemedim ki canım başka ne yapılır
ama bu durum normal değil
off doktorlarda bilmiyosa artık napcaz biz bilmiyorum
bi de şöyle bişi var kist olduğu halde adet döneminde kaybolabiliyo belki öyledir kist vardır ama adet dönemi olduğu iiçin yok olmuşştr kontrollerinde de çıkmamıştr
benim geçen yıl öyle olmuştu kontrole gttm işte ufak kist vardı korkma dedi arda olabilir dedi evli değilim henüz çok korkmuştum işte adet oluırken temizlenebilir dedi o zaman tekrr gel dedi o zamn gttmimde kaybolmuştu
kesilmedi canım ve hala da daha bozuk duzenım..mesela bı ay olmuyorum geçıyo obur ay upuzun oluyorum bıtmek bılmıyo valla..baska bı doktora daha gıt canım.benım ılk gıttıgım kadın bısey anlamamıstı mesela bısey yok dedı..tek doktorla olcak ıs degıl valla tatlım korkucak bısey yok ama kotu seyler dusunme..genckızlarda olurmus byle agrılıadet yada kıst.ıhmal etme cnm baska doktora gıt
merhaba arkadaşlar, benım adetımın baslangıcı hep asırı agrı ıle olurdu... boyle ılk 1 2 gunu yerlerde surunurdum. Bu adetımden oncekı adetımde, hıç bır sekılde en ufak bır agrı yasamadım ve cok az kanamam oldu. Bu kanamadan 2 hafta sonra tekrar kanama basladı ve yıne agrısızdı aynı zamanda ılk 5 6 gunu cok hafıftı bu kanama, akıntıyla karısık kan gıbıydı ,fakat ondan sonra yogunlastı ve gıderek de yogunlasıyor suan baslayalı 14 gun oldu fakat kesılmıyorsebebı ne olabılır sızce doktora gıttım muayenemı oldum fakat hıcbırsey yok dedı ama nıye kesılmıyor bu kanama benı coook korkutuyor ((
doktora da gittim güvendiğim de bir doktor aynı zamanda.her türlü muayeneyi yaptı kan değerlerimde bir sorun yok kist falan mı var diye sordum özellikle o da yok ama neden devam ediyor hala psikolojim bozuldu olabilir yumurtan az çalışmış bu dönem ondandır normal şeyler bunlar dedi ama hiç de geçiceğe benzemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?