• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Ekim göğüs büyütme ameliyatı oluyorummm

MadammS

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
1.418
2.073
333
Merhabalar,
forumu yaklasik 5 yıldır takip ediyorum ancak sessiz takipcilerdenim
24 yaşındayım ve bugün göğüs büyütme ameliyatı oluyorum. Burada okuduklarım cok yardimci oldu herkese cok tesekkur ederimm
boğaziçi tip merkzi - ismail bayram
kasaltı yöntemi Mentor 240cc
158 boy 44 kiloyum. Minyon olduğum için doktorum daha fazlasının olmayacağini ve göğüs kafesime sigmayacagını söyledi
ameliyatım saat 3 gibi olacak
bana şans dileyin..
sevgiler..

Canım göğsün hiç yok mu? Benim de yoktu ama 325 sığdı. 240 çok ufak geldi bana..

Göğüs ölçüm 76cm
göğüs altı 71cm
göğüs dokum var aslında gayet çatalım bile vardı aslında :)
Doktor bel basen tüm ölçülerime max 280 olabilir oda sığmaz 13cm genişliği vardır sende 11 cm yer var dedi. Fazlamı miniğim acaba bilemedim :)))
ameliyata daha var diretmelimiyim büyüklük konusunda :(

canım yeni gördüm senin msj.biz nessira ya odaklanmıştık.o da bugun oluyor ameliyatını..sana da şimdiden geçmiş olsun.umarım sağlıcakla atlatırsın ve istediğin gibi olur...ameliyat sonrası bizleri haberdar et unutma....

Şimdiden geçmiş olsun ancak bi konuya açıklık getirmek istiyorum 11 cm yer varsa 300 çok rahat alır benim ki 325 11.6 cm
Elektronmedikalin sitesinde bunların ölçüleri var ordan bakabilirsiniz hayırlısı olsun

canım yeni gördüm senin msj.biz nessira ya odaklanmıştık.o da bugun oluyor ameliyatını..sana da şimdiden geçmiş olsun.umarım sağlıcakla atlatırsın ve istediğin gibi olur...ameliyat sonrası bizleri haberdar et unutma....
Cok tesekkur ederim. 4 gibi girdim ameliyata yaklasik 1bucuk saat sürdü. Suanda dayanilmicak bi ağrım yok cok sukur ama cok fazla gerginler kas altı
255cc allergan takıldı yumuşak istediğim için mentordan vazgectik. Ne zaman yan yatabilirim ben boyle hayatta uyuyamam ki :( :(

Geçm
Cok tesekkur ederim. 4 gibi girdim ameliyata yaklasik 1bucuk saat sürdü. Suanda dayanilmicak bi ağrım yok cok sukur ama cok fazla gerginler kas altı
255cc allergan takıldı yumuşak istediğim için mentordan vazgectik. Ne zaman yan yatabilirim ben boyle hayatta uyuyamam ki :KK43: :KK43:
Geçmiş olsun canım.. Sırtüstü yatmaya alışıyorsun merak etme ;) Yan yatmaya acele etme,bu senin iyiliğin için ;)
Umarım boyut seni tatmin eder.. Önemli olan sonuçtan memnun olman.Ağrılar sıkıntılar gelip geçiyor sonuçta ..

Geçm

Geçmiş olsun canım.. Sırtüstü yatmaya alışıyorsun merak etme :KK66: Yan yatmaya acele etme,bu senin iyiliğin için :KK66:
Umarım boyut seni tatmin eder.. Önemli olan sonuçtan memnun olman.Ağrılar sıkıntılar gelip geçiyor sonuçta ..

arzum şu yatma konusu açılmışken, ben yüzüstü yatıyorum geceleri hep, sence bu kadar fazla yatmak sıkıntı olur mu memeler için?

arzum şu yatma konusu açılmışken, ben yüzüstü yatıyorum geceleri hep, sence bu kadar fazla yatmak sıkıntı olur mu memeler için?
Tamamen yüzüstü yayma bence.. Hafif yanlanarak yat bari ..Ben altıncı aya kadar yatmadım yüzüstü.. Hafif yanlanarak yatıyordum canım..Yastık koyuyordum yumuşak olsun diye,sert yatağa kıyamıyordum :KK51:

Geçm

Geçmiş olsun canım.. Sırtüstü yatmaya alışıyorsun merak etme :KK66: Yan yatmaya acele etme,bu senin iyiliğin için :KK66:

Suan füze gibi oldukları için pek bisey anlamıyorum :) sargi icinde zaten cok sukur diren de yok. Boyut olarak max göğsümün 2 katı olmasını istedim. Doktorda hem dogallik hemde fiziki yapımdan dolayi 280cc en büyük yaparım demişti 255 oldu :) bugün agrım cok yok sanırım anestezi etkisinden. Yarin daha cok mu agriyacak :( :(

Tamamen yüzüstü yayma bence.. Hafif yanlanarak yat bari ..Ben altıncı aya kadar yatmadım yüzüstü.. Hafif yanlanarak yatıyordum canım..Yastık koyuyordum yumuşak olsun diye,sert yatağa kıyamıyordum :KK51:

Ya işte yüzüstü yatmak bende adet olmuş, yan yatsam da üzerine eğilik vaziyette yatıyorum ama napiim çok rahat öyle de.. :KK22:

çok geçmiş olsun, bende haftaya salı olucam. hala hastanedesin di mi sen? şu ameliyata girme anını çok merak ediyorum? nasıl uyutuyolar, nasıl daldın uykuya?

Teşekkür ederim minnos
daha önce 3 kez narkos almışliğım var sanırım bunye alimis olsa gerek yan etki yapmıyor bana hoop uykudan kalkmis gibi uyandik masallah :D
ilk olarak ameliyat hanede sohbet eşliğinde ve tetkiklerin yapilmasiyla 10 dk dar uyaniktim zaten. Ardından anestezi doktoru geldi bir kac soru sordu kilo alkol sigara vs. Sonra başladı damar yolumdan vermeye guzel bi hayal kur dediki vaktim. Olmadı sanırım kolum uyuştu goz kapaklarim ağırlaştı ve mışıl mışıl uyudum. Narkozdan hic korkma canım stressiz alirsan cok rahat uyanirsin. Mesela burum ameliyatimda aglayaral aldım narkozu ve uyandgimdada aglamaya devam etmistim.
ne kadar pozitif olursan.okadar iyi :)

çok geçmiş olsun, bende haftaya salı olucam. hala hastanedesin di mi sen? şu ameliyata girme anını çok merak ediyorum? nasıl uyutuyolar, nasıl daldın uykuya?
Atlamisim evet hala hastanedeyim yarin sabah çıkacağım. Doktor cikabilcemi söyledi ama ne olur ne olmaz kalmak istedim ben :)

MadammSe .!.:
Teşekkür ederim minnos
daha önce 3 kez narkos almışliğım var sanırım bunye alimis olsa gerek yan etki yapmıyor bana hoop uykudan kalkmis gibi uyandik masallah :D
ilk olarak ameliyat hanede sohbet eşliğinde ve tetkiklerin yapilmasiyla 10 dk dar uyaniktim zaten. Ardından anestezi doktoru geldi bir kac soru sordu kilo alkol sigara vs. Sonra başladı damar yolumdan vermeye guzel bi hayal kur dediki vaktim. Olmadı sanırım kolum uyuştu goz kapaklarim ağırlaştı ve mışıl mışıl uyudum. Narkozdan hic korkma canım stressiz alirsan cok rahat uyanirsin. Mesela burum ameliyatimda aglayaral aldım narkozu ve uyandgimdada aglamaya devam etmistim.
ne kadar pozitif olursan.okadar iyi :)
Normalde igneden bile korkarim. Hatta kan alinirken bayilirim cogu kez. Biraz heyecan olucak tabi ama bakalim. Anlwtimin icin saol gercekten o ani cok merak ediyorum. Bir de ameliyat sonrasi agri durumunu. Sonuc iyi olsunda ins. Gerisi gelir gecer

madamm nasılsın.ağrın var mı?
Ağrım yok acikcası ben o konuda biraz dayanıklıyımdir ama cok fena tutulma hissi var göğsümde sirtimda hem agirlik hem gerginlikten olsa gerek. Kollarımi dirseklerimden asasini cok rahat kullanıyorum ama omuzdan hareket ettirmek imkansiz bu yuzden yataktan tek kalkamiyorum yada yatamıyorum. Az önce uyandım dönemedim bile ama dayanilmicak bisey yok umarım böyle devam ederim..
darısı isteyen herkesin başına :)

Ağrım yok acikcası ben o konuda biraz dayanıklıyımdir ama cok fena tutulma hissi var göğsümde sirtimda hem agirlik hem gerginlikten olsa gerek. Kollarımi dirseklerimden asasini cok rahat kullanıyorum ama omuzdan hareket ettirmek imkansiz bu yuzden yataktan tek kalkamiyorum yada yatamıyorum. Az önce uyandım dönemedim bile ama dayanilmicak bisey yok umarım böyle devam ederim..
darısı isteyen herkesin başına :)
Geçmiş olsun canım..kurtulmussun ne güzel.bundan sonrası için rahat ve agrısız bir süreç dilerim:KK56:

Back