14 aylık uyku problemi

burcusami

Cennet Kuşum Elifim,Canım Oğullarım Ömerim, Erenim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
13.531
16.961
35
Kızlar merhaba, 14 aylık bi oğlum var, doğduğundan beri çok uykusuz bi bebek, emiyor 6 aya kadar saat başı emdi, ek gıdaya geçince 2 saatte bire çıkarabildim, gece beslenmesini kes dedi doktorum ama vermedikçe ağlıyor çok, ağlasın alışır belki diyorum ama bu kez tamamen acıyor gözlerini ve uyutmak daha cok zaman alıyor.. Rutin tahlillerinde bi sıkıntı yok, az uyuyunca bi sıkıntısi da olmuyor gayet neşeli enerjik bi çocuk, gündüz uykuları geceye göre daha iyi,saat kurulu gibi en fazla 2 saatte bi uyanıyor ve tekrar uykuya dalmasi uzun sürüyor, emip yatsa yine razıyım, en iyi gecesinde 3 4 kez emer uyur oda anca haftada 10 günde 1,çok yıprandım kızlar aşırı gergin davranıyorum oğluma, nolur bana tavsiye verin, gece emzirmeyi kessem uyur mu

Benim oğlumda 13 aylık . Hala gece uyanıp emmek istiyor. Bence memeden tamamen kesmeden düzelmez diye düşünüyorum .

Benim oğlumda 13 aylık . Hala gece uyanıp emmek istiyor. Bence memeden tamamen kesmeden düzelmez diye düşünüyorum .
Uyanıp emmek istemesi değil benim sıkıntım, uyanınca uykuya dalmasi çok uzun sürüyor sanırım uykusu kaçıyor.. Oğlumun doktoru 12. Aydan sonra kesilmesi lazım gece beslenmesinin diyor yavaş yavaş kademeli azaltmak istiyorum artık ben

Doktorlar öyle söylüyor ama bunu pratikte uygulayabilen çok az sanırım . Uyku eğitimi denediniz mi hoş o da her bebekte geçerli olmuyor .

Tek çare evet gece beslenmeyi kesmek. Aynısını yaşıyordum 1 bucuk saatte bir kalkardı bende 10. Ayındayken azaltmaya başladım yaşında komple bitti. Tamamen alışkanlık için kalkıyorlar.

Doktorlar öyle söylüyor ama bunu pratikte uygulayabilen çok az sanırım . Uyku eğitimi denediniz mi hoş o da her bebekte geçerli olmuyor .
Yok denemedim bana asıl uyku eğitimi zor geliyor, kademeli azaltmak memeyi en mantıklısı, benim oğlum cidden abartı meme konusunda, 2 saatte bi emiyor yenidogan gibi

Tek çare evet gece beslenmeyi kesmek. Aynısını yaşıyordum 1 bucuk saatte bir kalkardı bende 10. Ayındayken azaltmaya başladım yaşında komple bitti. Tamamen alışkanlık için kalkıyorlar.
Peki uyanınca memeye uykusu kacar miydi benim oğlum gibi hemen uyur muydu

Yok denemedim bana asıl uyku eğitimi zor geliyor, kademeli azaltmak memeyi en mantıklısı, benim oğlum cidden abartı meme konusunda, 2 saatte bi emiyor yenidogan gibi
Aynen bende uyku eğitimi düşünmüyorum ama gece beslenmesini bıraktirmakta bir nevi uyku eğitimi gibi olacak .

Uykusu kaçmıyordu ama adam akıllı emmiyorduda 4 5 sefer çekip bırakıyordu maksat meme ağzına değsin. Gündüz kaç uyku yapıyor ve kaçar saat?
Bizim sıkıntımız uykuya tekrar dalmakta sıkıntı yaşamak, çok uyanması çok yormuyor beni, tek uyku yapıyor max 3 saat

Bizim sıkıntımız uykuya tekrar dalmakta sıkıntı yaşamak, çok uyanması çok yormuyor beni, tek uyku yapıyor max 3 saat
Emme alışkanlığı bitince kalkma gereksinimi duymayacağı için o sorunda ortadan kalkar. Ama süreç sabır ve kararlılık istiyor kolay olmuyor o yüzden kendinizi iyi hazırlayın pes etmeyin hemen 10 güne en azından belli bir noktaya gelmiş olursunuz komple kesmesenizde.

Ben çalışıyorum öğretmenim izin almam lazım, sanırım tek başıma da yapamam da eşimin de izin almasi lazım, dediğiniz gibi kararlı olmam lazım en azından gece beslenmesini kademeli azaltarak bitirmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…