Uyanıp emmek istemesi değil benim sıkıntım, uyanınca uykuya dalmasi çok uzun sürüyor sanırım uykusu kaçıyor.. Oğlumun doktoru 12. Aydan sonra kesilmesi lazım gece beslenmesinin diyor yavaş yavaş kademeli azaltmak istiyorum artık benBenim oğlumda 13 aylık . Hala gece uyanıp emmek istiyor. Bence memeden tamamen kesmeden düzelmez diye düşünüyorum .
Doktorlar öyle söylüyor ama bunu pratikte uygulayabilen çok az sanırım . Uyku eğitimi denediniz mi hoş o da her bebekte geçerli olmuyor .Uyanıp emmek istemesi değil benim sıkıntım, uyanınca uykuya dalmasi çok uzun sürüyor sanırım uykusu kaçıyor.. Oğlumun doktoru 12. Aydan sonra kesilmesi lazım gece beslenmesinin diyor yavaş yavaş kademeli azaltmak istiyorum artık ben
Yok denemedim bana asıl uyku eğitimi zor geliyor, kademeli azaltmak memeyi en mantıklısı, benim oğlum cidden abartı meme konusunda, 2 saatte bi emiyor yenidogan gibiDoktorlar öyle söylüyor ama bunu pratikte uygulayabilen çok az sanırım . Uyku eğitimi denediniz mi hoş o da her bebekte geçerli olmuyor .
Peki uyanınca memeye uykusu kacar miydi benim oğlum gibi hemen uyur muyduTek çare evet gece beslenmeyi kesmek. Aynısını yaşıyordum 1 bucuk saatte bir kalkardı bende 10. Ayındayken azaltmaya başladım yaşında komple bitti. Tamamen alışkanlık için kalkıyorlar.
Uykusu kaçmıyordu ama adam akıllı emmiyorduda 4 5 sefer çekip bırakıyordu maksat meme ağzına değsin. Gündüz kaç uyku yapıyor ve kaçar saat?Peki uyanınca memeye uykusu kacar miydi benim oğlum gibi hemen uyur muydu
Aynen bende uyku eğitimi düşünmüyorum ama gece beslenmesini bıraktirmakta bir nevi uyku eğitimi gibi olacak .Yok denemedim bana asıl uyku eğitimi zor geliyor, kademeli azaltmak memeyi en mantıklısı, benim oğlum cidden abartı meme konusunda, 2 saatte bi emiyor yenidogan gibi
Bizim sıkıntımız uykuya tekrar dalmakta sıkıntı yaşamak, çok uyanması çok yormuyor beni, tek uyku yapıyor max 3 saatUykusu kaçmıyordu ama adam akıllı emmiyorduda 4 5 sefer çekip bırakıyordu maksat meme ağzına değsin. Gündüz kaç uyku yapıyor ve kaçar saat?
Çok zor olucak ama mecburuz sanırımAynen bende uyku eğitimi düşünmüyorum ama gece beslenmesini bıraktirmakta bir nevi uyku eğitimi gibi olacak .
Emme alışkanlığı bitince kalkma gereksinimi duymayacağı için o sorunda ortadan kalkar. Ama süreç sabır ve kararlılık istiyor kolay olmuyor o yüzden kendinizi iyi hazırlayın pes etmeyin hemen 10 güne en azından belli bir noktaya gelmiş olursunuz komple kesmesenizde.Bizim sıkıntımız uykuya tekrar dalmakta sıkıntı yaşamak, çok uyanması çok yormuyor beni, tek uyku yapıyor max 3 saat
Ben çalışıyorum öğretmenim izin almam lazım, sanırım tek başıma da yapamam da eşimin de izin almasi lazım, dediğiniz gibi kararlı olmam lazım en azından gece beslenmesini kademeli azaltarak bitirmeliyimEmme alışkanlığı bitince kalkma gereksinimi duymayacağı için o sorunda ortadan kalkar. Ama süreç sabır ve kararlılık istiyor kolay olmuyor o yüzden kendinizi iyi hazırlayın pes etmeyin hemen 10 güne en azından belli bir noktaya gelmiş olursunuz komple kesmesenizde.
Evet inşallah kolay geçer sizi çok yormazBen çalışıyorum öğretmenim izin almam lazım, sanırım tek başıma da yapamam da eşimin de izin almasi lazım, dediğiniz gibi kararlı olmam lazım en azından gece beslenmesini kademeli azaltarak bitirmeliyim