- 30 Mart 2024
- 50
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi deryasudems
Kan degerlerine bakildi mi?Konuyu buraya acıyorum ama insalah başka yere taşınmaz arkadaslar gerçekten moralim çok bozuk 14 aylik kizim ek gıda katiyen almıyor hep isteksiz 6.qyinda ek gıdaya başlamak istedim bu arada 3 çocuğum tecrübesizde değilim ama inanın çok perisan oldum aylardır yedirmeye çalışıyorum hep geri tükürüyor yada kursagindan asaga ne verirsen gitmiyor tutuyor resmen dakikalarca... öyle yaptıkça ağlıyorum(çok üzülüyorum sürekli stres baş ağrısı çekiyorum gelisimi geriden geliyor kilo alt sınırda hep zaten iştahsız bide hastalık dis araya girince işler dahada zorlaşıyor kan ve d vitamini düzenli kullanıyorum bari kansızlık olmasın diye sabahları karadut özü pekmez 1 kaşık yediriyorm artık icirebildigim ebe yedirmeye çalış diyor senin elimde diyor ama elimden geleni yapıyorum sevdiği seyleride bilmiyorum çünkü herseyi reddediyor çorba Bi kaç kaşık gün içinde onuda artık zor bela çok üzülüyorum ((
Onune koyuyorum yesin diye qgzina almıyor savurup döküyor tadına bakmak istemiyor hicbirseyin ek gıdaya başladığım zamanlar anlamıştım isthqsiz olduğunu çünkü hep istemiyordu ne versem zorlamim bwklim dedim ama olmuyor hep deniyorum çünkü yemesi lazım bilmiyorum ama işte olmuyorİştahsız bebek gerçekten çok zor.. doktor önerisi ile iştah açıcı şuruplar kullanılıyor diye biliyorum. Sordunuz mu hiç? Bir de ben hiç yayla çorbası sevmeyen bebek görmedim. Ufak ufak başlarsanız öyle. Bir de yemeği nasıl yiyor? Kendi de yemeye çalışıyor mu? Siz mi yediriyorsunuz?
1 yaşında baktirmistim canım kansızlık var demişti kan ilacını sürekli kullanmuyordum o zamanlar ama 2 aydır düzenli kullanıyorum doktora gideceğim zaten hem istahsizligi yüzünden hemde oda diyecek ywdireceksin bi şekilde biliyorum ne diyeceginiKan degerlerine bakildi mi?
Birlikte yediğinizde de mi aynısını yapıyor?Onune koyuyorum yesin diye qgzina almıyor savurup döküyor tadına bakmak istemiyor hicbirseyin ek gıdaya başladığım zamanlar anlamıştım isthqsiz olduğunu çünkü hep istemiyordu ne versem zorlamim bwklim dedim ama olmuyor hep deniyorum çünkü yemesi lazım bilmiyorum ama işte olmuyor(
Duyusal hassasiyeti olabilir mi agzina aldigi herseyi geri cikariyor demissiniz.1 yaşında baktirmistim canım kansızlık var demişti kan ilacını sürekli kullanmuyordum o zamanlar ama 2 aydır düzenli kullanıyorum doktora gideceğim zaten hem istahsizligi yüzünden hemde oda diyecek ywdireceksin bi şekilde biliyorum ne diyecegini
Belki yer diye beraber oturuyoruz sofraya sadece ekmeği geveliyor onuda cigneyemiyor boğazında kalır diye vermek istemiyorum yumurta sarısı Peynir gibi şeyleri önüne koysamda yemiyor döküyor valla ne yapacağımı şaşırdım artıkBirlikte yediğinizde de mi aynısını yapıyor?
Bakmadım canım ama bakarım tabikiDuyusal hassasiyeti olabilir mi agzina aldigi herseyi geri cikariyor demissiniz.
Bebek / cocuk buyuturken kisminda yiyecekleri yutamayan bir çocuğun hikayesi vardi, terapiyle iyilesmisti, bakindiniz mi o konulara?
Seninki yiyormuş gene canım bnmki hep yiyimsiz insalah duzelirler yaBenim kızım 13 aylık aynısı. Ama ilk zamanlar iştah vardı. Yaklalşık 2 aydır hiç bişey yemiyor. Yıpratıcı bir durum gerçekten. Çözüm bulamadım.
Belki yer diye beraber oturuyoruz sofraya sadece ekmeği geveliyor onuda cigneyemiyor boğazında kalır diye vermek istemiyorum yumurta sarısı Peynir gibi şeyleri önüne koysamda yemiyor döküyor valla ne yapacağımı şaşırdım artık
Insalah cnm hergun rabbime dua ediyorum yiyimsiz istahsiz cocuk çok zor buyuk oğlumda böyleydi 7 yaşında hala daha aynı seçici istahsizSalon Kadini benim sormak istediğim diğer şeyleri sormuş. Yönlendirmeleri çok iyi. Umarım her şey gönlünüzce olur.
Ustune cok dusuyor olabilir misiniz? Inatlasiyor da olabilir, bazen biz anneler herseyi abartip çocuklarımızı strese sokabiliyoruz malum.Bakmadım canım ama bakarım tabiki
Normal akranlarundan geri kalmaKız kardeşim de öyleydi doktor 1000 1 çocukda görülen bir istahşızlık demiş zamanından büyüdü ergenlikte düzeldi kilo yeme vs
Emziriyorum canım mama vermemiştim yetiyordu sütüm sonrada mama almadı zaten Bi defa denedim kustu kızardı ağzının kenarları vermedim daha sonra bu kaşık mamarindqn aldım onuda yemedi bazı şeylere alerjisi var sanırım kızariyodu agzininjn kenarları bunu doktora dedim ağzının kenarlarına degiyir cildi hassas kızarıklık olabilir demisti zaten bnde denemedim daha sonraUstune cok dusuyor olabilir misiniz? Inatlasiyor da olabilir, bazen biz anneler herseyi abartip çocuklarımızı strese sokabiliyoruz malum.
Gerci 8 aydir yemiyor diyorsunuz, ilk zamanlarda pureleride mi yemedi? Emziriyor musunuz?
Doktorunuz herseyi gecistiriyor gibi geldi bana. Baska bir doktorla da gorusun bence.Normal akranlarundan geri kalma
Emziriyorum canım mama vermemiştim yetiyordu sütüm sonrada mama almadı zaten Bi defa denedim kustu kızardı ağzının kenarları vermedim daha sonra bu kaşık mamarindqn aldım onuda yemedi bazı şeylere alerjisi var sanırım kızariyodu agzininjn kenarları bunu doktora dedim ağzının kenarlarına degiyir cildi hassas kızarıklık olabilir demisti zaten bnde denemedim daha sonra
Annem peşinden gezerdi yedirmek için ama yine de yemezdi aç kalsın istesin o da yok çok uğraştı küçük yaşlarda da hep seçiciydi yemeyen yine yemiyor üzmeyin kendinizi şimdi seçenek de çok kolayca aşarsınız umarımNormal akranlarundan geri kalma
Emziriyorum canım mama vermemiştim yetiyordu sütüm sonrada mama almadı zaten Bi defa denedim kustu kızardı ağzının kenarları vermedim daha sonra bu kaşık mamarindqn aldım onuda yemedi bazı şeylere alerjisi var sanırım kızariyodu agzininjn kenarları bunu doktora dedim ağzının kenarlarına degiyir cildi hassas kızarıklık olabilir demisti zaten bnde denemedim daha sonra